Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:43:06 GMT

درباره شیوع بیماری کرونا با کودکان پنهان کاری نکنید

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۰۵۴۱

درباره شیوع بیماری کرونا با کودکان پنهان کاری نکنید

ایسنا/اصفهان یک دانشجوی دوره دکتری مشاوره کودک دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر به خانواده ها توصیه کرد درباره انتقال اخبار شیوع بیماری کرونا در جامعه به کودکان تعلل نکنند و گفت: اشکالی ندارد کودکان درجه ای از نگرانی را تجربه کنند، این تجربه نگرانی باعث می شود که کودک خودتنظیمی عاطفی سالمی را درک کند.

سمیه ولیخانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به انتشار سراسری اخبار شیوع بیماری کرونا در روزهای اخیر، اظهار کرد: این پوشش خبری به دنبال خود اضطراب و نگرانی هایی دارد و والدین را وارد دو چالش می کند؛ نخست این که چگونه نگرانی و استرس خودشان را پردازش کنند و دیگر این که چطور به کودک در این مورد کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که به عنوان یک پدر و مادر نمی توانید فرزندانتان را از خبرهای نگران کننده حفظ کنید، گفت: با این حال می توانید به کودکان احساس امنیت بدهید، در این مواقع است که ما به کودکانمان یاد می دهیم چطور با ترس هایش رفتار کند و ترغیب آنها برای ابراز احساسات کمک می کند که مهارت های مقابله ای سالم را فرا گیرد و در آینده توانایی مدیریت بحران را بدست می آورد و درضمن اطمینان پیدا می کند که می تواند بر سختی ها غلبه پیدا کند.

ولیخانی وظیفه پدر و مادرها در این موقعیت را انتقال اخبار به فرزندان دانست و ادامه داد: در انتقال خبر به کودک تعلل نکنید، این که کودکان ما، اخبار را از پدر و مادر بشنوند خیلی بهتر است تا از افراد دیگر، رسانه ها و فضای مجازی با خبر شوند، چرا که آنها رابطه یک سو به شمار می آیند، درحالی که وقتی پدر و مادر با کودک صحبت کنند، احساسات را نیز چاشنی آن می کنند و یک رابطه عاطفی شکل می گیرد که می توان بازخورد دریافت کرد.

وی خاطرنشان کرد: در رابطه به انتقال این اخبار باید از کودکانتان بازخورد بگیرید، به عنوان نمونه بگویید فرزند من تو در این رابطه چه شنیده ایی و چه احساسی داری؟

این دانشجوی دکتری مشاوره کودک، فراهم کردن فرصت پرسش برای کودکان و بیان احساسات در قالب گفتار، نقاشی، داستان و ... را از دیگر راهکارهای رویارویی کودکان با اخبار انتشار بیماری در جامعه بیان کرد و توضیح داد: اشکالی ندارد که کودکان درجه ای از نگرانی را تجربه کنند؛ این تجربه نگرانی باعث می شود که کودک خودتنظیمی عاطفی سالمی را درک کند. در مقابل پدر و مادر باید آرام باشند تا کودک درک کند که اتفاقی افتاده و عمق ناراحتی زیاد است، اما در مقابل از این تجربه یاد بگیرد، همکاری کند و قوی می شود.

وی با اشاره به این که در مواردی مثل شیوع بیماری کرونا، ممکن است کودکان با این نگرانی روبرو شوند که ممکن است بیماری برای ما هم اتفاق بیفتد، گفت: باید به کودکان اطلاع دهیم که امکان ابتلا به بیماری وجود دارد، اما با رعایت موارد پیشگری و اصول لازم، درصد وقوع این اتفاق را به شدت کاهش می دهیم.

ولیخانی در پایان به پدر و مادرها توصیه کرد که اطلاعات را صادقانه، ولی به اندازه و متناسب با رشد کودک به او ارائه دهند و افزود: پدر و مادر باید از ارائه حاشیه ها و شایعات بپرهیزند و به ویژه در موقعیت های این چنینی پنهان کاری نکنند، چراکه آنها الگوی کودکان هستند، پس اجازه دهند کودک یاد بگیرند، نگرانی وجود دارد، ولی می توان آن را مدیریت کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس كودكان شیوع بیماری کرونا پدر و مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟

تام کورتیس (Tom Curtis)، پدری اهل لندن است که نقاشی کودکانش الهام‌بخش او برای ساختن مجموعه‌ای جذاب از تصاویر شدند. کورتیس نقاشی‌های بامزه‌ی کودکان را در فتوشاپ به واقعیت تبدیل می‌کند تا فیل‌هایی که روی سرشان خرطوم دارند و شترمرغ‌هایی که دندان درآورده‌اند، فرصت زندگی بیابند.

قوه‌ی تخیل کودکان و نگاهشان به دنیا به‌قدری خاص و دست‌نخورده است که اگر کمی زاویه‌ی دیدمان را عوض کنیم، می‌توانیم با لذتِ تمام وارد دنیایی جدید شویم.

کودکان بدون نگرانی از قضاوت شدن هرآنچه را که دوست دارند به‌شیوه‌ی خاص خودشان نقاشی می‌کنند. ما هم وقتی که کودک بودیم بدون، چون و چرا هر چیزی که را دوست داشتیم، روی کاغذ می‌آوردیم. کودکان دنیا را به‌شکلی دیگر می‌بینند و همین باعث می‌شود که نقاشی‌هایشان بیشتر اوقات فرسنگ‌ها با واقعیت فاصله داشته باشد.

تام کورتیس (Tom Curtis)، پدری اهل لندن است که نقاشی کودکانش الهام‌بخش او برای ساختن مجموعه‌ای جذاب از تصاویر شدند. کورتیس نقاشی‌های بامزه‌ی کودکان را در فتوشاپ به واقعیت تبدیل می‌کند تا فیل‌هایی که روی سرشان خرطوم دارند و شترمرغ‌هایی که دندان درآورده‌اند، فرصت زندگی بیابند.

 امیدواریم از تماشای این شاتر نهایت لذت را برده باشید. برای دیدن تصاویر بیشتر به صفحه اینستاگرام تام کورتیس سر بزنید. دیدگاه شما در مورد تصاویر چیست؟ آیا تاکنون سعی کرده‌اید نقاشی‌های کودکانه را به واقعیت تبدیل کنید؟

منبع: خبرآنلاین

tags # کودک سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه