Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پس از ورود و شیوع ویروس کرونا به کشورمان، ظرفیت نیرو‌های مسلح و حوزه‌های دفاعی ایران اسلامی تمام قد در کنار نهاد‌های متولی دولتی و اجرایی و بهداشتی کشور قرار گرفت تا از مخاطرات افزون‌تر شیوع ویروس کرونا جلوگیری کند. تاریخ انتشار: 10:29 - 10 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۱۱۸۸

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، پس از ورود و شیوع ویروس کرونا به کشورمان، ظرفیت نیرو‌های مسلح و حوزه‌های دفاعی ایران اسلامی تمام قد در کنار نهاد‌های متولی دولتی و اجرایی و بهداشتی کشور قرار گرفت تا از مخاطرات افزون‌تر شیوع ویروس کرونا جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیج امکانات نیرو‌های مسلح برای مقابله با ویروس کرونا
سردار «ابوالفضل شکارچی» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح با بیان اینکه چندین بیمارستان ثابت و سیار وابسته به نیرو‌های مسلح برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته است، گفت: ضمن فعالیت شبانه‌روزی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح برای تولید ملزومات بهداشتی مورد نیاز مردم و همچنین آمادگی کلیه مراکز درمانی و بهداشتی و بسیج جامعه پزشکی در سراسر کشور، همه مراکز آموزشی و مراکز تجمع نیرو‌های مسلح کاملاً در کنترل تیم‌های تخصصی بهداشت و درمان قرار گرفته و اقدامات پیشگیرانه صورت پذیرفته است.

سردار شکارچی با بیان اینکه این ویروس جهانی شده و بسیاری از کشور‌ها را درگیر کرده است، افزود: نیرو‌های مسلح نیز علاوه بر بسیج امکانات پزشکی و درمانی، تردد از مرز‌های هوایی دریایی و زمینی را تحت کنترل و مراقبت جدی‌تر قرار داده‌اند.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح اطمینان داد که با عزم ملی و اراده همه دستگاه‌های مسئول و قضایی کشور، این ویروس ریشه‌کن خواهد شد.

آمادگی سپاه برای ارائه هرگونه کمک و خدمات در مقابله با ویروس کرونا
سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» در تماس تلفنی با «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از آمادگی سپاه برای هرگونه کمک به دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی، در مقابله با ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع گسترده این بیماری خبر داد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این تماس تلفنی از نقش‌آفرینی بسیج در اجرای طرح ملی واکسیناسیون فلج اطفال به‌عنوان الگو و تجربه‌ای بسیار موفق و راهگشا یاد کرد و گفت: علاوه بر انجام اقدامات آموزشی در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری، تمامی مجموعه‌های بهداشت و درمان سپاه اعم از دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و بسیج جامعه پزشکی به‌منظور ادامه خدمات و کمک برای مقابله با ویروس کرونا تا بازگشت شرایط به وضع عادی آمادگی دارند.

همکاری ارتش با وزارت بهداشت برای کنترل کرونا
امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش اظهار کرد: بنا بر دستور فرمانده کل ارتش، امروز برای هماهنگی فی‌مابین در جهت همکاری ارتش با وزارت بهداشت در جهت کنترل ویروس کرونا نشستی برگزار شد.

وی افزود: در ارتش توانمندی‌ها و ظرفیت‌هایی وجود دارد که می‌توان از آن‌ها در جهت پیشگیری از گسترش ویروس کرونا و کنترل این ویروس استفاده کرد.

امیر سیاری عنوان کرد: ارتش دارای امکاناتی است که می‌توان در سطح کلان از آن‌ها برای رفع آلودگی، قرنطینه و ارائه آموزش به مردم استفاده کرد.

دستور وزیر دفاع برای تولید روزانه ۲۰ هزار لیتر مایع ضد عفونی‌کننده
امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با صدور دستوری به سازمان صنایع دفاع مأموریت داد که به منظور تأمین نیاز مردم به مایع ضدعفونی دست و صورت برای مقابله با ویروس کرونا، از روز سه شنبه ۶ اسفند خط تولید این مایع ضد عفونی‌کننده را به سرعت راه‌اندازی کند.

طبق این دستور روزانه ۲۰ هزار لیتر مایع ضد عفونی‌کننده توسط وزارت دفاع تولید می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

با راه‌اندازی این خط تولید توسط وزارت دفاع، عمده نیاز کشور به مایع ضد عفونی‌کننده رفع خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

خطوط تولید مواد ضد عفونی کننده و ماسک فیلتر دار

استقرار سامانه سی تی اسکن سیار سپاه در بیمارستان یافت آباد
سردار احمد اخوان فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه از استقرار سامانه سی تی اسکن سیار نیروی زمینی سپاه در بیمارستان یافت آباد تهران خبر داد و گفت: ما همه تلاش خود را در مجموعه نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا انجام خواهیم داد.

فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: همانطور که فرمانده کل سپاه نیز گفته بود ما آماده همه گونه خدمت و امداد برای مقابله با ویروس کرونا هستیم و در کنار ملت عزیز ایران در مقابله با این ویروس هستیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد:نیرو‌های ما در بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه حالت آماده باش کامل و خدمت رسانی هستند.

بکارگیری تمام ظرفیت‌های بخش درمانی سپاه برای مقابله با «کرونا»
سردار «احمد عبداللهی» معاون بهداشت و درمان کل سپاه درباره اقدامات این معاونت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا سه دستورالعمل تهیه و ابلاغ شده است و علاوه بر این، غربالگری بیماران را هم در سپاه آغاز کردیم تا چنانچه کسانی دچار تب و علایم مشابه بیماری کرونا باشند شناسایی و به مراکز درمانی معرفی شوند.

وی با بیان اینکه چنانچه این بیماری گسترش یابد، دوره‌های جدید آموزشی را به تعویق می‌اندازیم، افزود: آموزش‌های لازم به نیرو‌هایی که در پادگان‌ها شب‌ماندگاری دارند، برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ارائه شده است که برخی از این آموزش‌ها و اقدامات صورت گرفته، شامل ضدعفونی کردن محیط، وسایل کار و نحوه صحیح شستشوی دست است؛ لذا به‌واسطه اقداماتی که تاکنون در این رابطه صورت گرفته، هیچ موردی مبنی بر ابتلای افراد به بیماری کرونا در سپاه گزارش نشده است.

سردار عبداللهی درخصوص همکاری با بخش کشوری بهداشت و درمان هم بیان کرد: معاونت بهداشت و درمان کل سپاه در تعامل کامل با حوزه سلامت کشوری قرار دارد؛ به‌عنوان مثال در قم که کانون این ویروس شناخته شده بیمارستان علی بن ابی‌طالب (ع) سپاه در اختیار بخش کشوری قرار گرفته است به همین منظور بیمارانی که امکان ترخیص داشتند، ترخیص شدند تا تخت برای بیماران مشکوک به کرونا به منظور تحت نظر قرار گرفتن آن‌ها، خالی شود.

وی تاکید کرد: تمام ظرفیت معاونت بهداری سپاه برای کمک به بخش کشوری در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار دارد تا برای مقابله با بیماری کرونا مورد استفاده قرار گیرد.

ضدعفونی کردن صحن‌های حرم حضرت معصومه (س) و جمکران از سوی سپاه
نیرو‌های معاونت بهداشت و درمان سپاه، روز پنجشنبه ۸ اسفند با بکارگیری ماشین‌های مخصوص، محوطه‌های مختلف صحن حرم حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران در استان قم را ضد عفونی کردند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا برای مقابله با ویروس کرونا مایع ضد عفونی کننده شیوع ویروس کرونا نیروی زمینی سپاه بهداشت و درمان نیرو های مسلح کل سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد

 ابوطالب شفقت در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم آباد اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر می‌باشد که این روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار و شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی استان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رییس جمهور به استان شاهد کلنگ زنی آنها باشیم.

استاندار لرستان ادامه داد: بیمارستان نیایش خرم آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت بیان کرد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد چراکه این مجتمع خدمات درمانی شامل اسکان بیماران بوده و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رییس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رییس جمهور باشیم بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش بینی نشده است.

به گزارش ایرنا، بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی نیایش خرم آباد دارای تخت‌های فوق‌تخصصی، داخلی و جراحی بوده و تمام رشته‌ها را در اجرای ان پیش بینی شده است.

این پروژه درمانی از مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان است و در جریان سفر هیات دولت به استان جهت تکمیل این پروژه درمانی سه هزار میلیارد ریال مصوب شد که بخش مهمی از این رقم از محل ماده ۵۶ است.

افتتاح بیمارستان جنرال نیایش نقش مهمی در برطرف کردن کمبود تخت بیمارستانی در استان خواهد داشت و در کنار این موضوع برای یک هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود و قابلیت افزایش ظرفیت تا حدود ۵۸۰ تخت را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • درخواست نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش برای رسیدگی به امکانات و مزایا
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت
  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج