Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام فوادیان با بیان‌اینکه تنها علت گرفتاری‌های ما غفلت از امام زمان(عج) نیست، گفت: شبکه‌های وهابی شبهه می‌کنند که چرا در کشور امام زمان(عج) چنین بلایایی رخ می‌دهد در حالی که در عصر نبوی هم زلزله و سیل رخ داد. نباید از عوامل انسانی غافل شد.

به گزارش خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان، شیوع ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان به ویژه ایران و اختلالاتی که این بیماری و ترس و اضطراب ناشی از ابتلا به آن در روند زندگی مردم ایجاد کرده، باب شایعات و اظهارنظرهای بی پایه و اساس را نیز باز کرده و بازار آنها را رونق بخشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان آموزه های دینی به ویژه مباحث مهدوی نیز از این شایعات و اظهارنظرها مصون نمانده است چنان که در بحبوحه بررسی علل و عوامل بروز و ظهور این بلایا، در برخی کلیپ ها و متن های شبکه های اجتماعی عللی همچون دوری از امام زمان(عج) و غفلت از آن وجود مقدس به عنوان علت شیوع کرونا معرفی می شود.

در بررسی صحت و سقم چنین ادعاهایی و نیز ارائه پاسخ منطقی به آن با حجت الاسلام والمسلمین «محمدرضا فوادیان»، کارشناس مباحث مهدوی گفت وگویی داشته ایم که در ادامه می آید:

 

حجت الاسلام «محمدرضا فوادیان» با بیان اینکه نمی توان گفت علت گرفتاری های اخیر کشور، غفلت از امام عصر(عج) است، اظهار کرد: چه بسیارند کشورهایی که نه فقط از حجت خدا بلکه از خود خدا غافل هستند اما درگیر این بلایا نشده اند. از این رو، تنها علت گرفتاری های ما غفلت از حجت خدا و انجام گناهان نیست، بلکه عوامل انسانی و طبیعی هم دست به دست هم می دهند مثل نوع سبک زندگی، عدم رعایت بهداشت و ... تا چنین مسائلی بروز کند.

 

این عضو هیئت علمی مرکز تخصصی مهدویت با طرح این پرسش که «چرا کشورهای مملو از ظلم و فساد دچار بلایا نمی شوند؟»، تصریح کرد: مردم ایران نه تنها از حجت خدا(عج) غافل نیستند بلکه ذکر «اللهم عجّل لِوَلیک الفرج» زمزمه دائم لب های آنها است.

 

وی ادامه داد: جنگ علیه ما ابعاد مختلف دارد، زمانی سخت است و زمانی اطلاعاتی و در برهه ای دیگر میکروبی برای فلج کردن اقتصاد ایران و در پی آن درهم کوبیدن اقتدار کشور؛ در چنین شرایطی باید استقامت و اقتدار داشته باشیم.

 

حجت الاسلام فوادیان با تاکید بر اینکه در هنگام بروز بلایا و شیوع بیماری ها نباید مسائل دنیای و عوامل انسانی را نادیده گرفت، گفت: متاسفانه شبکه های وهابی در برنامه ای به نام «تریبون آزاد» شبهه افکنی می کنند که چرا در کشور امام زمان(عج) انقدر بلایا و مشکلات وجود دارد؟. در پاسخ باید گفت در عصر حیات پیامبر(ص) هم سیل و زلزله آمد، وقتی ما روی گسل خانه می سازیم، دچار زلزله می شویم.

 

این استاد حوزه علمیه تاکید کرد: ما با نرم افزار دینی ای که در اختیار داریم، می توانیم تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم نظام فکری اهل بیت(ع)، شیعه را اینطور قدرتمند کرده است. لذا چه کمبود امکانات، چه شیوع ویروس ها و چه تحریم ها اگرچه تهدید هستند اما ما می توانیم آنها را تبدیل به فرصت کنیم. چنان که انس با خدا در ماه رجب، استغفار به درگاه او و توجه بیشتر به واسطه فیض یعنی امام عصر(عج) و استمداد از ایشان، به رفع و دفع گرفتاری ها کمک می کند.

 

وی ادامه داد: ما با انجام اعمال، اذکار و اوراد ماه های رجب و شعبان می رسیم به ماه مبارک رمضان و در آن از خدا می خواهیم: «اللهم اشف کل مریض»، این یعنی داشتن نگاه جهانی یعنی اگر در کشور دیگری هم کسی به کرونا مبتلا شود، منتظران امام مهدی(عج) مغموم می شوند.

 

حجت الاسلام فوادیان با بیان اینکه یاران امام زمان(عج) جهانی فکر می کنند، گفت: چون جهان با ظهور  تحت سیطره حکومت واحد جهانی قرار می گیرد، از این رو، منتظر واقعی باید متحد و همدل با عالم هستی باشد؛ منتظر واقعی نه تنها از ابتلای یک انسان به بیماری ناراحت می شود بلکه دوست ندارد حتی هیچ حیوان و گیاهی دچار آسیب و آفت شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: یاران امام زمان(عج) جهانی می اندیشند. از خدا می خواهیم به واسطه وجود مقدس امام عصر(عج) به عنوان خلیفه خود روی زمین و واسط فیض الهی، بلایا را رفع و این بیماری جهانی را دفع کند.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا سیره اهل بیت ع سبک زندگی منتظرانه وظایف منتظران مهدویت عوامل انسانی امام زمان عج حجت الاسلام گرفتاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی، اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آنهاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می‌شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می‌شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاورد‌های نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاورد‌ها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیاز‌های جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می‌شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد، چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های جشن هیات‌های مذهبی برای حضرت معصومه(س) اعلام شد
  • حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای: قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران و اهل فن اجتناب کند
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • روحانیون مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه هستند
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند