Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و داروی علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ماسک مورد نیاز استان به صورت روزانه تامین می‌شود و عرضه آن، فقط در مراکز درمانی و برای افرادی است که علائم شدید داشته و نیاز به ماسک داشته باشند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قباد محمدی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به افزایش عجیب تقاضا برای ماسک در بازار، گفت: با ورود ویروس کرونا به کشور تقاضا برای ماسک به یکباره افزایش چشمگیری پیدا کرد و این در حالی است که استفاده از این محصول برای عامه مردم کاربرد چندانی در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی افزود: استفاده از ماسک تنها برای افرادی که دچار علائم شدید سرفه، تنگی نفس و درد قفسه سینه بوده و به نوعی مشکوک به بیماری کرونا محسوب می‌شوند، توصیه می‌شود و مابقی افراد عادی نیازی به استفاده از ماسک ندارند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این افراد هم باید بدانند که ماسک بعد از مدت دو ساعت استفاده عملا به منشا آلودگی تبدیل می‌شود و باید این ماسک را حتما سوزانده و از ماسک جدید استفاده کنند.

وی ادامه داد: در کنار این افراد، استفاده از ماسک برای پزشکان و پرستاران و کادر درمانی که با بیماران مبتلا به صورت مستقیم ارتباط دارند توصیه می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: افراد عادی برای پیشگیری تنها باید فاصله یک متری با افرادی که علائم آنفلوآنزا دارند را رعایت کرده و از طرفی حتما بصورت مرتب در طول روز دست‌های خود را با آب و صابون بشویند.

وی با اشاره به تامین ۴۰۰ هزار ماسک در استان گفت: در حال حاضر روزانه ۲۰ هزار ماسک در سطح مراکز درمانی و ۱۰ هزار ماسک در سطح مراکز بهداشتی توزیع می‌شود که این تعداد ماسک عملا مصرف بیش از ۱۰ روز استان است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص تامین ماسک برای افرادی که نیاز دارند، بیان کرد: تامین ماسک برای این افراد با مراجعه به مراکز درمانی و تشخیص پزشک صورت می‌گیرد و به صورت روزانه تامین ماسک مورد نیاز استان انجام می‌شود و مشکلی در این زمینه نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۱۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • جابه‌جایی روزانه ۶۱ هزار تن گندم در خوزستان
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته