Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از خسارت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های استان لرستان خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالهاشم حسن نیا رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ایبا اشاره به این که ماشین آلات راهداری شش استان برای بازگشایی راه‌ها در حال انتقال به استان لرستان هستند، در خصوص آخرین وضعیت خسارت‌های سیل به راه‌های استان لرستان اظهار کرد: در چند روز اخیر شاهد بارش شدید و مستمر باران در استان لرستان بودیم که میزان بارش‎ها، طغیان سیلاب در رودخانه‌ها را به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن نیا افزود: با توجه به هشدار‌های قبلی سازمان هواشناسی در این خصوص، اقدامات پیشگیرانه در شبکه راه‌های استان لرستان توسط اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای این استان انجام شد و بر این اساس، ۴۰ اکیپ راهداری با ۴۰۰ نفر نیروی راهدار و ۲۸۸ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری در جاده‌ها مستقر شدند.

او اظهار کرد: حجم زیاد بارش و سیلاب در چند روز گذشته موجب وارد شدن خسارات زیادی به شبکه راه‌های استان شد به طوری که راه ارتباطی ۲۴۳ روستا مسدود و پل‌های زیادی در مسیر‌ها آسیب دیدند و ۲۸۵ نقطه در مسیر نیز دچار رانش و ریزش شده است.

حسن نیا افزود: خوشبختانه در بسیاری از این نقاط با اقدامات به موقع نیرو‌های پرتلاش راهداری مصالح ریزشی و رانشی از سطح جاده‌های جمع‌آوری شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: بیشتر مسیر‌هایی که ریزش و رانش داشتند، بازگشایی شده‌اند و در حال حاضر، راه ۱۷۵ روستا به دلیل آب گرفتگی، ریزش، رانش، تخریب پل و آبراه‌ها مسدود است.

او با اعلام این که بیشتر راه‌های مسدود شده در حاشیه رودخانه کشکان در حوزه شهرستان‌های نورآباد، پل دختر، الشتر و معمولان قرار دارد، اظهار داشت: به دلیل بالا بودن سطح آب در بستر رودخانه کشکان و تخریب راه‌های ۲ طرف پل‌های ارتباطی، امکان عملیات بازگشایی در دو، سه روز گذشته وجود نداشت.

معاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به استفاده از تمام ماشین آلات برای بازگشایی راه‌های مسدود شده از امروز گفت: تمام مسیر‌های اصلی و فرعی به جز محور خرم آباد- معمولان- پل دختر باز بوده و تردد در آن‌ها جریان دارد.

او افزود: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده، ماشین آلات راهداری استان‌های اصفهان، تهران، بوشهر، کرمانشاه، مازندران و زنجان در حال انتقال به استان لرستان هستند.

بیشتر بخوانید: فعالیت شبانه روزی ۸۰۰ امدادگر وزارت نیرو در مناطق سیل زده

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همچنین از برگزاری نشست‌ها و جلساتی برای بازگشایی سریع‌تر راه‌های استان لرستان خبر داد و گفت: گروهی از کارشناسان سازمان از امروز، کار بررسی میزان خسارت‌های سیل را در مسیر‌ها انجام می‌دهند که بلافاصله پس از برآورد نهایی، نتیجه را به مدیریت بحران استان لرستان و ستاد وزارت راه و شهرسازی اعلام می‌کنیم.

حسن نیا در خصوص اعلام خسارت ۶۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های استان لرستان تصریح کرد: این رقم برآورد اولیه است، چرا که سطح آب بالا بوده و امکان بررسی دقیق نبود و رقم اعلام شده، یک تخمین بوده است.

او ادامه داد: معتقدیم میزان خسارت به راه‌های استان لرستان بسیار بیشتر است، شاید میزان خسارت، بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان باشد.

معاون وزیر راه وشهرسازی همچنین یادآور شد: راه برخی از روستا‌های استان لرستان به دلیل آب گرفتگی مسدود شده که با فروکش کردن آب، مسیر بازگشایی می‌شود. برخی مسیر‌ها به دلیل انشعاب از خرم آباد به پلدختر و تخریب راه‌های طرفین پل‌های ارتباطی، مسدود شده‌اند.

حسن نیا تأکید کرد: تلاش می‌کنیم که در روز‌های آینده، بیشتر راه‌های روستایی مسدود شده استان لرستان بازگشایی شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای سیل به راه های استان لرستان ماشین آلات مسدود شده حسن نیا مسیر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: با جدیت بکار گرفته شده ۲۰ نقطه از ۳۷ نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار مصوب سال ۱۴۰۲، طی سال گذشته ایمن سازی و رفع شده است. - اخبار استانها -

مهرداد جهانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به تلاش حداکثری برای رفع نقاط حادثه‌خیز شناسنامه‌دار در شبکه راه‌های استان اظهار داشت: 37 نقطه حادثه‌خیز در سال 1401 در استان مرکزی شناسایی و نقاط احصاء شده توسط کارگروه استانی، برای بررسی به کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ارسال گردید که پس از بررسی‌های بعمل آمده، رفع این 37 نقطه ابتدای سال گذشته به این اداره کل ابلاغ شد.

وی افزود: پس از ابلاغ این 37 نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار، اقدامات لازم برای رفع این نقاط در دستور کار این اداره کل قرار گرفت که با جدیت بکار گرفته شده، 20 مورد از این نقاط با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال رفع خطر و ایمن سازی شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی عنوان کرد: بر اساس تأکید مقام عالی وزارت راه و شهرسازی، امسال هم در نظر داریم با به‌کارگیری تمام توان اجرایی و ظرفیت لجستیکی، 17 نقطه باقیمانده را تا پایان سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم تا گامی ارزشمند در جهت کاهش تصادفات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن در استان برداشته شود.

وی بیان کرد: برای ایمن سازی این 17 نقطه حادثه‌خیز باقیمانده حدود 85 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که امیدواریم با تأمین منابع مالی مورد نیاز، شاهد تسریع در روند اجرایی و پیشرفت فیزیکی طرح ها باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، رفع 100 تقاطع هم‌سطح راه‌های روستایی با راه‌های فرعی و اصلی را از دیگر اقدامات شاخص این اداره کل برشمرد و گفت: براساس تأکید معاون اول ریاست جمهوری و پیگیری استاندار مرکزی و هم افزایی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها، در اقدامی جهادی با احداث روشنایی نقطه‌ای طی سال گذشته راه‌های استان مرکزی ایمن سازی شده است.

جهانی بیان کرد: علاوه بر فعالیت‌های یاد شده، اقدامات مختلف دیگری نیز با استفاده از توان اجرایی ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان‌ها و ماشین آلات در اختیار انجام شده که از آن جمله می‌توان به اصلاح قوس، ترانشه برداری، اجرای شیب شیروانی، اجرای طرح راهداری محوری، احداث واریانت، تعریض پل‌ها، احداث روشنایی، نصب حفاظ های میانی و غیره شاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • آماده‌باش ۴۰۰ راهدار لرستانی با هشدار نارنجی هواشناسی
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • بازگشایی گردنه پیچ‌بن در الموت+ فیلم
  • بازگشایی جاده سه هزار تنکابن پس از ۵ ماه (فیلم)
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت