Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از استادان حوزه علمیه گفت که این بیماری آزمونی بود تا انسان‌ها به عجز خود در برابر پروردگار عالم پی ببرند. ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۵ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

آیت‌الله سید محمد قائم‌مقامی استاد حوزه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم گفت: شیوع بیماری کرونا در جهان را باید جزو سلسله آزمایشات الهی دوران آخرالزمان دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انسان‌ها در این دوران باید مورد آزمایش قرار گیرند تا خدا بدین وسیله سره از ناسره مشخص کند. این بیماری هم آزمونی بود که انسان به عجز خود در برابر پروردگار عالم پی ببرد.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: گرچه در این قضیه بزرگنمایی بسیاری شد اما به راستی واکنش انسان‌ها به ویژه مؤمنان باید در برابر اینگونه اتفاقات چه باشد؟ آیا باید توجه ما به خدای متعال بیشتر شود یا کمتر؟

آیت‌الله قائم‌مقامی گفت: این اتفاقات باید توجه ما را به پروردگار عالم بیشتر کند، باید بدانیم که هیچ نیستیم و همه چیز در دست قدرت اوست.

به گفته وی مبنای انقلاب اسلامی این بود که در کنار توجه به اسباب، به مسبب الاسباب توجه بشود. تمام دعوای ما با کفر جهانی بر سر همین نکته است؛ همه توجه کفر جهانی به اسباب ظاهری است اما جریان الهی و انقلابی در عین اینکه اسباب را می‌شناسد، تأکید اصلی‌اش به مسبب الاسباب یعنی خدای متعال است.

این استاد حوزه اظهار کرد: این بیماری (کرونا) پدیده‌ای است که خدای متعال اراده کرده است تا در این مقطع زمانی در میان بشریت ایجاد شود. اصلی‌ترین فلسفه آن این است که عمیقاً متوجه خدا و ولیّ او باشیم، بفهمیم که خدا وجود دارد، اگر وصل به او باشیم، دیگر این همه دغدغه و نگرانی در وجود آدمی شکل نمی‌گیرد. اصل مطلب یعنی خدا را نباید در این اتفاقات فراموش کرد.

مردم در مسجد جمکران برای دفع بیماری «کرونا» دست به دعا برداشتندارزش دعا برای دفع بلا در بیان امیرالمؤمنین

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT3 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا پروردگار عالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۴۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است.

محسن محمدنیا در گفت و گو با ایسنا ورزش را یکی از عوامل سلامتی انسان و محیط‌زیست دانست و افزود: امروزه به علل متعددی مانند زندگی ماشینی، توسعه آپارتمان‌نشینی، تماشای بیشتر تلویزیون و بازی‌های رایانه‌ای، تحرک افراد کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علل فوق موجب شده تا بسیاری از انسان‌های امروزه به کالری کمتری نسبت به انسان‌های گذشته نیاز داشته باشند ولی با گرایش افراد به غذاهای پرکالری، آماده، با چربی، قند و نمک بالاتر از میزان نیاز بدن و کاهش مصرف لبنیات، رسیدن ریزمغذی‌ها به بدن دچار اختلال شده و شیوع اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین مطالعه STEPS حدود ۶۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور ما دچار اضافه وزن و چاقی هستند که نتیجه این وضعیت افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا بوده است.

وی بیان کرد: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است که اتفاقاً بخش زیادی از آنها قابل پیشگیری است. یکی از راه‌های پیشگیری، ورزش منظم است.

محمدنیا تصریح کرد: از ورزش‌های در دسترس می‌توان به پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری و ورزش‌های کششی و قدرتی اشاره کرد که می‌تواند به صورت فردی یا گروهی انجام شود.

وی افزود: هر فرد برحسب شرایط زندگی و سلامتی می‌تواند پیاده به محل کار برود، پیاده به خرید برود، به جای آسانسور از پله استفاده کند، در منزل به گل کاری بپردازد، یا در پارک‌ها و جاده‌های سلامتی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بپردازد.

این کارشناس ورزش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در طول زندگی برای ورزش را بسیار مهم دانست و گفت: این ورزش‌ها فواید بسیار زیادی برای انسان و محیط‌زیست دارد به طوری که یادگیری، خلاقیت و بازدهی انسان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ورزش در سالمندان می‌تواند با افزایش خون‌رسانی به مغز، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد، همچنین با کنترل قند، چربی و فشارخون، باعث کاهش بیماری‌ها می‌شود.

محمدنیا عنوان کرد: ورزش در کنار دیگران مزایای زیادی دارد؛ چراکه سرمایه‌های اجتماعی (دوست، مربی، همراه و هم صحبت) را افزایش داده و باعث کاهش بیماری‌های روحی روانی نیز می‌شود. ورزش با حفظ توده عضلانی و مصرف انرژی پایه، پدیده سالمندی را به تأخیر انداخته و عمر انسان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در همین خصوص از همه شهروندان خواست حتماً در زندگی پرمشغله امروزی وقتی برای ورزش بگذارند تا سالم‌تر پیر شده و دوران سالمندی مستقل‌تری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری که تاکنون ورزش با شدت متوسط و بالاتر نداشته‌اند، قبل از شروع ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از امشب
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • تصویری باورنکردنی از بهروز افخمی روی ویلچر؛ بیماری افخمی چیست؟
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟