Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی از طراحی و تدوین سه بسته تحولی درآموزش‌وپرورش استثنایی خبر داد. تاریخ انتشار: 13:30 - 10 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۱۲۸۴

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سید جواد حسینی، رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی در این نشست با بیان اینکه ۳ بسته تحولی مناسب‌سازی، تلفیقی- فراگیر و مداخلات طلایی و بهنگام در آموزش و پرورش استثنایی تدوین شده است اظهار کرد: بسته‌های تحولی سند تحول بنیادین مجموعه‌ای از برنامه‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات منسجم منبعث از سند تحویل بنیادین، زیر نظام‌های شش‌گانه و سیاست‌ها و اهداف سازمان است که قابلیت تحقق عملیاتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این بسته‌ها موجب چرخش تحول‌آفرین شده و زمینه‌ساز تعلیم و تربیت تمام ساحتی و جلب مشارکت همگان را فراهم می‌کند.

حسینی یکی از بسته‌های تحول‌آفرین را مناسب‌سازی دانست و اظهار کرد: محتوای آموزشی، تجهیزات آموزشی و توان‌بخشی، دانش آموزان عادی و نیاز‌های ویژه، والدین، معلمان و فضای آموزشی از مؤلفه‌های مناسب‌سازی است که باید بر روی آن‌ها تمرکز کرد.

وی افزود: برای به نتیجه رسیدن مناسب‌سازی و اجرای طرح فراگیرسازی، در هر استان یک مدرسه با تمامی مؤلفه‌های آن به‌عنوان الگو مناسب‌سازی خواهد شد.

حسینی تصریح کرد: تربیت معلمان چند مهارتی به‌جای معلمان تک مهارتی، نهضت زبان اشاره، بریل‌آموزی و نهضت توان‌افزایی حرکت‌های تحول خواهانه‌ای است که در بسته تحولی مناسب‌سازی جای گرفته است.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی با بیان اینکه یکی از مؤلفه‌های اصلی مناسب‌سازی، مناسب‌سازی محتوای آموزشی است، گفت: معلمان، والدین، دانشجویان، متخصصان و همه اقشار، جامعه مخاطب مناسب‌سازی محتوای آموزشی هستند و در این راستا طراحی و تولید اپلیکیشن جامع آموزش‌وپرورش دانش آموزان با نیاز‌های ویژه در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: ایجاد پایگاه مجازی آموزش با اجرای طرح‌های آموزش در منزل، بیمارستان و مؤسسات دانش آموزان جسمی حرکتی و آموزش برنامه مکمل مجازی به دانش آموزان با نیاز‌های ویژه از دیگر برنامه‌های در دست اقدام است.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی با بیان اینکه طرح سنجش تحصیلی از طرح‌های بسیار خوب آموزش‌وپرورش استثنایی است اظهار داشت: در راستای مداخلات طلایی و بهنگام باید داده‌کاوی و آینده‌پژوهی از نتایج طرح سنجش تحصیلی به‌عمل‌آمده و نتایج آن در اختیار بخش‌های مختلف آموزش‌وپرورش قرار گیرد.

وی افزود: پوشش صددرصدی دانش آموزان بدو ورود به دبستان، پوشش حداکثری پیش‌دبستانی‌ها و اعتباربخشی به آزمون سنجش ازجمله برنامه‌های آموزش‌وپرورش استثنایی در طرح سنجش است.

بیشتر بخوانید آزمون‌های بین‌المللی در کشور تا بعد از ۱۵ فروردین ماه برگزار نمی‌شود

حسینی در پایان گفت: بسته‌های مهارتی و مهارت‌آموزی برای کل نظام تعلیم و تربیت از ضروریات است، اما این ضرورت برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه بیشتر حس می‌شود و در همین راستا سند جامع توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کارآفرینی در حال تدوین است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش وپرورش آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی نیاز های ویژه دانش آموزان بسته تحولی مناسب سازی بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۴۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی با بیان اینکه حوزه پرورشی به مانند نخ تسبیح بین تمامی فرآیندهای تربیتی در وزارت آموزش‌وپرورش قرار دارد گفت: معلم در کلاس درس، مدیر مدرسه در مدرسه و مدیر کل در استان باید بتوانند کار تربیتی انجام دهند.

وی با بیان اینکه معاونت پرورشی حلقه واصل بین امور تربیتی است افزود: باید تمامی فرآیندهای انجام شده به هم وصل و در نهایت به سوی «تربیت» ختم شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه «حضرت آقا در صحبت‌های خود فرمودند معلم باید در کلاس کار تربیتی انجام دهد، درست است، اما معاونت پرورشی باید نقش ویژه خود را در وزارت آموزش و پرورش انجام دهد» اظهار کرد: از شش ساحت سند تحول بنیادین، تقریبا تمام ساحت‌ها، تربیتی و پرورشی است؛ هر چند معتقدیم عنوان دقیق پرورشی، امور تربیتی است.

پورثانی با بیان اینکه در مبانی نظری سند تحول کلمه‌ای به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌شود و سراسر کلمه تربیت است گفت: بحث هویت، آسیب‌های اجتماعی، قهرمان سازی و ... موارد اصلی کلام رهبر بوده است.

وی با بیان اینکه قرارگاه تبیینی کشور در وزارت آموزش و پرورش با قریب ۵۰ هزار گروه دانش آموزی در قالب ۳۰۰ هزار دانش آموز در کشور در حال انجام است افزود: در این گروه‌ها دانش آموزان خود به کنشگری و تبیین مسائل انقلاب، مصالح نظام اسلامی و مسئله عفاف و حجاب می‌پردازند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه بعد از صحبت‌های حضرت آقا، کارگروهی در وزارت آموزش و پرورش در حال شکل گیری است تا تمام بیانات ایشان عملیاتی شود عنوان کرد: تمامی اجزای وزارت آموزش و پرورش و ارگانهای ذی ربط برای کمک به معاونت پرورشی در حال هماهنگی و کمک هستند تا یک کار تربیتی خوب در کشور انجام شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟