Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،  حجت الاسلام اسماعیل بلوچ زاده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با تاکید بر اینکه مجازات‌های سنگینی در انتظار احتکار کنندگان اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده خواهد بود، گفت: متاسفانه مشاهده می‌شود برخی افراد اقدام به احتکار لوازم بهداشتی و مواد ضد عفونی کننده از جمله ژل و ماسک کرده اند تا بتوانند درفرصت مناسب به امیدگرانفروشی و قیمت غیر عادلانه بین مردم توزیع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام اسماعیل بلوچ زاده افزود: قطعا این افراد سود جو به اتهام احتکار که یکی از مصادیق جرایم اقتصادی است تحت پیگرد قضائی قرار می‌گیرند و به موجب قانون مجازات اخلال گران درنظام اقتصادی کشور به یکی ازمجازات‌های ذیل محکوم خواهند شد.

او بیان داشت: به موجب قسمت اخیرماده ۲ قانون مذکور چنانچه احتکار عمده و کلان بدون قصد ضربه زدن به نظام باشد محکوم علیه به حبس از ۵ سال تا ۲۰ سال محکوم خواهد شد.

او تصریح کرد: اگر احتکارغیرعمده وبدون قصد ضربه زدن به نظام باشد مرتکب مطابق تبصره ۱ ماده ۲ قانون مذکور به ۲ تا ۵ سال حبس و ضبط کلیه اموالی که از طریق تخلف قانونی به دست آمده باشد به عنوان جزای نقدی و ۲۰ تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

دادستان زرند هشدار داد: طبق قانون اگر احتکار به قصد مقابله با نظام و یا ضربه زدن به نظام و یا با علم به موثر بودن اقدام، در مقابله با نظام باشد مجازات فساد فی الارض را در پی خواهد داشت.

این مقام قضائی در پایان گفت: پس از شیوع ویروس کرونا، کشور در شرایط حساس و مهمی قرار دارد لذا وجود برخی اقلام وکالا‌های اساسی موردنیاز مردم از اهمیت بیشتری برخوردار است و کمبود و فقدان آن‌ها دربازار می‌تواند ضربه سهمگینی به سلامت اقتصادی و بهداشتی جامعه وزندگی مردم وارد کند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احتکار کالا دادستان کل کشور کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۴۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور طی نامه شماره ۲۹۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ توسط رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • محرومیت سنگین در انتظار ستاره اینتر
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس/مجازات سنگین در انتظار فرد خاطی