Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانپور گفت: اگرچه برخی از علائم برای شروع و درمان علائم کافی است اما به لحاظ مدیریتی تا مادامی که این آزمایش ها به صورت کامل اعلام نتیجه نشود نمی توانیم آن را به صورت لیستی در آمارهای قابل ارائه بیان کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص آخرین اخبار اعلام شده در خصوص مبتلایان به ویروس کرونا یا همان کوید19 گفت: شایعات و مطالبات نادرستی طی روزهای اخیر از شبکه های ماهواره ای و رسانه های بیگانه منتشر و همین موضوع باعث وجود پیدایش آمار ضد و نقیضی در این رابطه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: باید توجه داشت آمارها بر اساس یافته های قطعی آزمایشگاهی است و قطعا تفاوت هایی با یافته های بالینی خواهد داشت چراکه گزارشات اولیه از افراد مشکوک به ابتلا به این بیماری، خروجی  قطعی از این ماجرا نیست و اگرچه برخی از علائم برای شروع و درمان علائم کافی است اما به لحاظ مدیریتی تا مادامی که این آزمایش ها به صورت کامل اعلام نتیجه نشود نمی توانیم آن را به صورت لیستی در آمارهای قابل ارائه بیان کنیم. 

جهانپور بیان کرد: همکاران ما بعضا در استان ها یا همکاران رسانه از این شکل از اعلام آمارها گلایه می کنند که همانطور که گفتیم تا مادامی که آزمایشات نهایی صورت نگیرد نمی توان به عنوان آمار قطعی آن را اعلام کرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تعداد موارد مشکوک بسیار بیشتر از اعلام نتایج آزمایشگاهی است ، گفت: تشخیص آزمایشگاهی به عنوان ابتلای قطعی به این بیماری محسوب خواهد شد. چرا که عده ای ممکن است دچار بیماری های حاد تنفسی باشند و به عنوان فرد مشکوک بستری می شوند اگرچه حتی ممکن است وضعیت شدیدتری نسبت به این ویروس جدید داشته باشد. اما مجددا تاکید می کنیم این نتایج آزمایشگاهی است که اعلام می کند فردی مبتلا به این ویروس شده است یا خیر.

سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد: به عنوان مثال در یک بیمارستان 50 نفر بستری هستند که نهایتا تعداد بسیاری از آن ها با علائم شبه آنفولانزا و یا عفونت های تنفسی دچار هستند و تنها تعدادکمی از آن ها ممکن است به ویروس کرونا مبتلا شده باشند اما به این دلیل که برخی از علائم را دارند بستری می شوند تا آزمایش های مرتبط با تشخیص این ویروس بر روی آن ها صورت گیرد. 

جهانپور به آمار مبتلایان به این بیماری طی 24 ساعت گذشته اشاره کرد و توضیح داد: در کل با توجه به یافته های صورت گرفته، تعداد 205 نفرمورد جدید ابتلای قطعی به بیماری کوید 19، ظرف 24 ساعت گذشته داشته ایم که از این تعداد 52 نفر در استان تهران، 21 نفر در قم، 17 نفر در استان گیلان، 22نفر در استان گلستان، 12 نفر استان اصفهان، 18 نفر استان مرکزی و ساوه، 12 نفر مازندران، 1 مورد استان خراسان جنوبی، 1 نفر استان ایلام، 8 نفر استان فارس، 6 نفر استان آذربایجان شرقی، 3 نفر در استان اردبیل، 8 نفر در استان البرز، 4 نفر استان سمنان، 5نفر استان کردستان، 6 نفر استان قزوین، 4 نفر استان خوزستان، 1 نفر استان سیستان و بلوچستان و 4 نفر در استان یزد هستند.

این سخنگو اضافه کرد: در مجموع تعداد 205 نفر حداقل ظرف 24 ساعت گذشته به این بیماری مبتلا شده اند که از این تعداد 9 نفر فوت شدند. با احتساب آمار امروز به طور کلی 593 نفر به طور قطعی به ویروس کویدو 19 مبتلا شده اند و تعداد بهبود یافتگان که قسمت مثبت و ارزشمند این آمار است 123 مورد بوده است. همچنین متاسفانه تعداد43 مورد فوتی تا ظهر امروز بر اثر ابتلا به این ویروس گزارش شده است. 

او در پایان خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است که مانند روزهای گذشته تاکید می کنیم که هموطنان عزیز همیاری و همکاری لازم را با ما داشته باشند و به موضوع خودمراقبتی و کاهش تردد توجه ویژه ای داشته باشند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فوت وزارت بهداشت کرونا نفر در استان نفر استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان