Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@03:08:07 GMT

حیوانات اهلی ناقل ویروس جدید کرونا نیستند

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۶۷۶۶

حیوانات اهلی ناقل ویروس جدید کرونا نیستند

علی‌اکبر حدادزاده گفت: حیوانات اهلی مانند گاو و گوسفند و امثالهم ربطی به این ویروس کرونای جدید ندارند، البته بیماری مرس را در شتر داریم که داریم کنترل می‌کنیم که آن بیماری دیگری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی‌اکبر حدادزاده در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: ویروس کرونای جدید (کویید 19) هیچ ارتباطی به حیوانات اهلی ندارد و هیچ گزارشی در سراسر دنیا که این ویروس از حیوانات اهلی به انسان منتقل شده باشد یا از انسان به حیوان منتقل شده باشد، اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حیوانات اهلی مانند گاو و گوسفند و امثالهم ربطی به این ویروس کرونای جدید ندارند، البته بیماری مرس را در شتر داریم که داریم کنترل می‌کنیم که آن بیماری دیگری است البته آن هم از نوع کرونا است اما این نوع کروناوی جدید نیست و با این ویروس جدید کرونا متفاوت است.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد در پاسخ به اینکه آیا ممکن است ماهی قرمز شب عید موجب انتقال ویروس کرونا باشد، اظهار داشت: خیر اصلا چنین چیزی نیست و استفاده از ماهی قرمز از این نظر مشکل‌ساز نخواهد بود.

حدادزاده خاطرنشان کرد: حوزه کاری ما نظارت بهداشتی بر گوشت قرمز و سفید است و ما در تمام کشتارگاه‌ها در استان نظارت می‌کنیم و هم نظارت شرعی و هم نظارت بهداشتی می‌شود.

وی با بیان اینکه 32 واحد بسته‌بندی داریم که در زمینه گوشت قرمز و سفید فعال هستند، عنوان کرد: ما بر این واحدها نیز نظارت و کنترل داریم؛ در کنار مراکز تولید و بسته‌بندی، در بازار هم ما نظارت داریم، همچنین در سطح تولید نیز در بحث سلامت دام نظارت می‌کنیم تا برای مردم مشکلی پیش نیاید.

وی درباره آنفولانزای پرندگان هم گفت: ما دو سال است که در زمنیه آنفولانزای پرندگان در استان مشکلی نداریم و موردی نبوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد تصریح کرد: با فروش غیرمجاز پرندگان برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: حیوانات اهلی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟

یک مطالعه جدید از علت ناتوانی ما برای مقاومت در برابر برخی حالات چهره سگ‌ها مانند چشمان غمگین توله‌سگ‌ها پرده برداشت.

به گزارش «زی‌سان» به نقل از راز بقا، بین انسان‌ها و سگ‌ها طی ۳۰ هزار سال اهلی‌سازی و همراهی، پیوند منحصربه‌فردی ایجاد شد که به هر دو گونه امکان داد حالت‌های چهره یکدیگر را دقیقا تشخیص دهند.

این تحقیق جدید نشان می‌دهد که انسان‌ها به دلیل هزاران سال پرورش انتخابی [سگ‌ها]، به توانایی سگ‌ها در شکل‌گیری حالات صورت کمک کرده‌اند.

این تحقیق نشان داد ماهیچه‌های صورت سگ طوری تکامل یافته‌اند که فورا واکنش نشان می‌دهد و بدین ترتیب این جانور با انسان ارتباط موثرتری برقرار می‌کند.

این بدان معنا است که وقتی سگ شما چیزی می‌خواهد، می‌تواند فورا برای برقراری ارتباط، سریع‌تر از سایر حیوانات اهلی مانند گربه‌ها، حالت صورتش را تنظیم کند.

این ماهیچه‌های خاص در چهره سگ‌های اهلی نسبت به گرگ‌ها که سگ از نسل آن است به نسبت بیشتری تکامل یافته است.

پروفسور ان باروز، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه دوکین، در این هفته، این یافته‌ها را به انجمن آمریکایی آناتومی در فیلادلفیا ارائه کرد.

به گزارش ساینس نیوز، او گفت: «پیوند متقابل سگ با انسان نسبت به سایر پستانداران منحصر به فرد است؛ پیوندی که با تبادل نگاه شکل می‌گیرد و آن را بین انسان و سایر پستانداران اهلی مانند اسب یا گربه نمی‌بینیم.»

یافته‌های اولیه ما از نقش حالات چهره در تعامل و ارتباط بین سگ و انسان درک عمیق‌تری ارائه می‌دهد.»

در انسان‌ها، ماهیچه‌های کوچکی به نام عضلات تقلیدی برای ایجاد حالات چهره استفاده می‌شوند. این ماهیچه‌ها تحت تسلط تار‌های میوسین سریع‌الانقباض‌اند که به فرد اجازه می‌دهد فورا حالتی را شکل دهد که البته نمی‌تواند آن را برای مدت زیادی حفظ کند.

این محققان دریافتند که ماهیچه چهره سگ‌ها و گرگ‌ها یکسان و تحت تسلط تار‌های عضلانی سریع‌الانقباض‌اند، اما تعداد تار‌های عضلانی کندانقباض در چهره گرگ در مقایسه با سگ، بیشتر است.

این مطالعه همچنین نشان داد که انسان‌ها بیشتر سگ‌هایی را برای پرورش و زادآوری انتخاب می‌کنند که حالات چهره‌ای شبیه انسان داشته باشد و همین باعث شده است ارتباط بین سگ و انسان در طول زمان بهتر شود.

پروفسور باروز و همکارش، کیلی اومستد، گفتند برای تایید یافته‌هایشان تحقیقات بیشتری لازم است که می‌تواند به یافتن اطلاعات بیشتری در مورد تفاوت آناتومی سگ و گرگ منجر شود.

tags # سگ سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟