Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت بیمه نیز مانند بانک‌ها با حضور بیمه‌گذاران در شعب و ستاد خود روبه‌روست و از این رو برای کاستن از شیوع ویروس کرونا، ضرورت دارد تا حضور افراد برای دریافت خسارت یا صدور بیمه‌نامه به حداقل ممکن برسد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ایبنا، با اعلام اخبار مبتلایان ویروس کرونا در ایران، مقامات و مسئولین توصیه‌های مختلفی را برای حضور کمتر مردم در محیط خارج از خانه اعلام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مسائلی که این روزها به دغدغه مردم از یک سو و شرکت‌های بیمه تبدیل شده، ویروس کرونا و انتقال آن در زمان انجام امور بیمه‌ای است.

محمد بیانی مدیر روابط عمومی بیمه تجارت‌نو در این خصوص گفت: تمامی شرکت‌های بیمه از ۱۰ روز پیش تمامی تلاش خود را انجام داده‌اند تا روند ارسال مدارک از جمله در زمینه خسارت‌های درمان و اتومبیل یا ارسال مدارک شناسایی به صورت غیرحضوری و از طریق اینترنت صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه تلاش شده تا در کنار انجام خدمات بیمه‌ای برای مردم، شاهد کمترین حضور آنها در شعب، نمایندگی‌ها یا ستادهای شرکت‌های بیمه باشیم، افزود: همزمان تلاش شده تا حضور نمایندگان و کارکنان ستادی در ستاد مرکزی نیز به حداقل ممکن و تنها برای اقدامات ضروری کاهش یابد و خللی در ارائه خدمات به مشتریان به وجود نیاید.

با این حال برخی از مسائل در صنعت بیمه از جمله احراز هویت، بازاریابی و ارزیابی خسارت نیاز به مراجعه حضوری دارد و راهکار قانونی برای این مساله وجود ندارد.

بیانی با تایید این موضوع اظهار داشت: در مورد خسارت، نمی‌توان تمامی اقدامات را غیرحضوری انجام داد و در قوانین بالادستی در زمینه تصادفات شدید یا منجر به جرح وجود دارد و این موضوع باعث شده تا همکاران صنعت بیمه کماکان برای این موضوع ناچار به حضور در شعب، نمایندگی‌ها و ستاد باشند.

برخی از شرکت‌های بیمه از همکاران خود خواسته‌اند تا در صورت وجود هرگونه علائمی از بیماری، از مرخصی استحقاقی، استعلاجی یا تشویقی خود استفاده کرده و تا جای ممکن در خانه استراحت کنند. از سوی دیگر اقداماتی نیز نظیر عدم استفاده از انگشت‌زنی برای ثبت ساعت ورود و خروج و استفاده از دورکاری برای مشاغلی که امکان این کار را دارند، انجام شده است.

وی توضیح داد که با وجودی که امکان ارسال اینترنتی مدارک خسارت در بیمه‌های زندگی، درمان و حوادث وجود دارد ولی این امکان برای ارزیابی خسارت در بیمه‌هایی مانند آتش سوزی نیست و از سوی دیگر در گذشته نیز شاهد سوء استفاده برخی کلاهبرداران در این رشته‌ها بوده‌ایم.

بیانی در خصوص اقدامات انجام گرفته در بیمه تجارت نو برای مقابله با کرونا نیز اظهار داشت: خوشبختانه تست کرونای انجام شده از یکی از همکاران شرکت منفی بود ولی با دستورالعمل صادر شده از سوی مدیرعامل، از ۲ هفته پیش در پایان هر هفته تمامی ساختمان‌های شرکت و نمایندگی‌ها و کارگزاری‌ها براساس استانداردهای سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت ضدعفونی می‌شوند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا شرکت های بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود

 قشلاقی در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران هشترود درباره ورود فاضلاب شهری به داخل رودخانه شهر چایی (سراسکند چایی و دامناب چایی) این شهرستان هشدار داد و آن را تهدیدی برای محیط زیست دانست.

وی افزود: متاسفانه آبفای هشترود طرح پیشرفته فاضلاب را تکمیل نمی‌کند و پساب‌های ریخته شده به رودخانه شهر موجب بروز بیماری در فصل تابستان و بوی بد می‌شود.

وی اضافه کرد: آب و فاضلاب شهری هم باید در اجرای طرح فاضلاب مدرن شهری اقدامات لازم را انجام دهد و این طرح را هرچه زودتر به اتمام برساند تا مردم مجبور به هدایت فاضلاب‌های خانگی خود به داخل رودخانه نشوند.

فرماندار هشترود گفت: با توجه به اینکه حریم و بستر رودخانه‌های هشترود مشخص نیست اداره امور منابع آب هم باید ترتیبی اتخاذ کند که در اسرع وقت هم حریم و هم بستر رودخانه‌های شهرستان معین شود.

قشلاقی گفت: مشخص نبودن بستر رودخانه‌های داخل شهر و حتی خارج از شهرستان باعث تعرض افراد به این مناطق شده و در صورت بروز سیل و خسارت باید خسارت جبران ناپذیری به افراد خسارت دیده پرداخت شود در صورتی که اصلا حق آنها نیست.

پورصادق شهردار هشترود هم تجهیز آتش نشانی این شهر را خواستار شد و گفت: خودرو‌های آتش نشانی این شهرستان نیاز به تعمیر دارند و در صورت بروز حادثه همزمان در شهرستان با مشکل رو برو خواهیم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر محلات شهر قدیمی هستند و خودرو‌های سنگین آتش نشانی نمی‌توانند وارد آن مناطق شوند از این رو درخواست تجهیز آتش نشانی را به خودرو‌های سبک از جمله نیسان و موتور داریم تا بتوانیم در صورت بروز حادثه خدمات به مردم بدهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی