Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-07@11:50:52 GMT

۲۳ ابتلای قطعی به کرونا در اصفهان/ ۲ نفر فوت شده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۹۰۳۰۳

خرداد: سخنگوی ستاد واکنش سریع مبارزه با کرونا در اصفهان گفت: تا این لحظه آمار مبتلایان قطعی به بیماری کرونا، ۲۳ نفر در استان اصفهان است که علاوه بر این تعداد، در کاشان و آران و بیدگل نیز ۹ نفر به این بیماری مبتلا شدند.

به گزارش خرداد ،آرش نجیمی عصر امروز (شنبه-۱۰ اسفند ماه) در نشست خبری اطلاع رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جهت مقابله با بیماری کرونا، اظهار کرد: از مهمترین اقدامات، راه اندازی آزمایشگاه بود که کار خود را با یک کیت آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد کیت ها افزایش پیدا کرده است، افزود: تعداد قابل توجهی کیت موجود است که در اسرع وقت نمونه های مشکوک ابتلا به بیماری کرونا را آزمایش و نتیجه را اعلام می کنیم. در حال حاضر هفت مورد مربوط به تشخیص موارد مثبت، در این آزمایشگاه انجام شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بیان دیگر اقدامات انجام شده در راستای مقابله با بیماری کرونا، اشاره کرد و گفت: دستورالعمل بهداشتی تهیه و ارسال شده است. همچنین تجهیزات حفاظت فردی و مواد ضدعفونی برای مراکز بهداشتی درمانی تهیه شده است.

نجیمی از برگزاری جلسات هماهنگی جهت تهیه ماسک با اصناف، تهیه کنندگان پوشاک، و ... خبر داد و گفت: به زودی مشکل تامین ماسک در استان حل می شود.

وی همچنین تصریح کرد: با ساماندهی کمپین مبارزه با کرونا، جلساتی با حوزه های مختلف تشکیل، نظارت بر مراکز جامع سلامت و بیمارستان ها تشدید و هماهنگی جهت جلوگیری از برگزاری هرگونه تجمعات غیرضروری انجام شد.

۲۳ مورد قطعی کرونا در اصفهان ثبت شده است

سخنگوی ستاد واکنش سریع مبارزه با کرونا در اصفهان در خصوص آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در اصفهان گفت: تاکنون در استان اصفهان به جز کاشان و آران بیدگل، ۲۳ مورد مثبت و قطعی ابتلا به کرونا ثبت شده است که یک مورد مربوط به اصفهان نبود، اما جزء آمار اصفهان منظور شد، همچنین مورد اعلام شده در  یکی از بیمارستان امام خمینی به دلیل سکونت خانواده بیمار مبتلا به کرونا، در یکی از شهرستان های استان اصفهان و پیگیری کارهای بیمار از این استان، جزء آمار استان اصفهان محسوب شده است.

نجیمی اضافه کرد: از ۲۱ مورد استان اصفهان، ۱۱ بیمار از شهر اصفهان و بقیه مربوط به شهرستان های خمینی شهر، مبارکه، فلاورجان، نطنز، گلپایگان، خوانسار، لنجان و نجف آباد هستند.

وی با بیان اینکه از ۲۱ مورد نمونه گیری که داخل استان انجام شده، ۲ مورد ترخیص و ۱۷ مورد هنوز بستری هستند، تصریح کرد:  تا کنون ۲ مورد فوت در اثر ابتلا به این بیماری ثبت شده است.

نجیمی با بیان اینکه در حال حرکت به سمت پیک بیماری هستیم، اظهار کرد: نمی توان زمان دقیقی برای اوج ابتلا به این بیماری تعیین کرد، اما آمار نشان دهنده افزایش شیوع این بیماری در کشور است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به ایسنا، در مورد آمادگی آرامستان های استان برای دفن متوفیان ناشی از کرونا، گفت: دستورالعملی برای دفن فوتی های ناشی از کرونا صادر شده که آرامستان ها باید براساس آن عمل کنند.

وی با اشاره به یک مورد فوتی جدید در اصفهان، تصریح کرد: یک جوان ۲۹ ساله در اثر تصادف و جراحات ناشی از آن فوت کرد، اما تست کرونای وی نیز مثبت بود.

نجیمی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درخصوص وضعیت ساعات کار ادارات گفت: امروز جلسه ای در استانداری تشکیل و در مورد آن تصمیم گیری و نتیجه جلسه در کارگروه ویژه کرونا اعلام شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به ایسنا در خصوص وضعیت پذیرش مسافران در هتل های استان نیز گفت: هنوز تعطیلی هتل ها مدنظر نبوده، اما توصیه شده که فعلا جابجایی انجام نشود. از مردم می خواهیم که علاوه بر رعایت اصول بهداشتی از ارتباطات و مسافرت های غیرضروری دوری کنند.

نجیمی اظهار کرد: دستورالعمل هایی برای مراکز بهداشتی درمانی مانند دندان پزشکی ها، کلینیک ها و مراکزی که خدمات درمانی ارایه می کنند، ارسال شده و تمام اقدامات حفاظتی در این مراکز رعایت می شود.

وی یکی دیگر از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای مقابله با این بیماری را راه اندازی خط تماس فوری برای ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی به افراد دارای علائم بیماری و مشکوک به کرونا در این استان اعلام کرد و گفت: خط تلفن تماس فوری به شماره ۳۱۱۳ از چند روز گذشته آماده ارایه خدمات مشاوره و پاسخگویی به افرادی است که علائم مشکوک بیماری کرونا دارند تا بدانند که آیا باید به مراکز درمانی مراجعه کنند یا نه.

نجیمی تصریح کرد: این شماره با ۳۰ خط همزمان آماده ارائه راهنمایی و مشاوره به شهروندان اصفهان است و با این روش بار مراجعه مردم به بیمارستان‌های استان کاهش می یابد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مردم خواست تا حد امکان در منزل بمانند و  موارد خروج و ورود و تردد در شهر را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه تقریبا از ابتدای شیوع کرونا، ۵۰۰ مورد بستری به علت ابتلا به عفونت حاد تنفسی گزارش شده است، خاطرنشان کرد: از این بیماران تست گرفته می شود و در صورت ابتلا موارد درمانی آغاز می شود. به همان نسبت آمار مبتلایان به کرونا، طی این مدت تست مثبت آنفلوانزا داشتیم.

نجیمی گفت: تا کنون ۲۳۳ مورد از مبتلایان با حال خوب ترخیص شده اند که می توانیم امیدبخشی به جامعه داشته باشیم، چراکه افراد زیادی بهبودی پیدا می کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید براینکه رقم ابتلا به مشکلات تنفسی بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: برای افرادی که علائم ساده بیماری دارند دستورالعمل استراحت در منزل و به حداقل رساندن تعاملات و رفت و آمدها توصیه می شود.

هرکس تب و سرفه داشت، بستری نمی شود

وی ادامه داد: ۸۵ درصد افراد علائم خفیف کرونا دارند که باید توصیه های بهداشتی را رعایت کرده و مانع پخش ویروس شوند.

نجیمی با تاکید براینکه هرکس تب و سرفه داشت، بستری نمی شود، از مردم خواست؛ از طریق تماس با سامانه ۳۱۱۳ راهنمایی و مشاوره دریافت کنند و اگر حالت شدید بیماری داشتند به درمانگاه ها و بیمارستان ها مرجع مراجعه کنند.

وی بیمارستان های خورشید و عیسی بن مریم در شهر اصفهان را بیمارستان مرجع بیماران مبتلا به کرونا معرفی کرد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به ایسنا گفت: یک نفر از بیمارستان غرضی جزء کادر بیمارستان نیز تست کرونا مثبت داشته است.

وی با بیان اینکه در زمینه آموزش و آماده سازی کادر مشکل خاصی نداریم، اظهار کرد: اگر نیرویی کمک کند استقبال می کنیم.

برچسب ها: کرونا ، اصفهان

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا اصفهان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کرونا در اصفهان بیمارستان ها استان اصفهان بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۰۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس