Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک هفته از زلزله خوی می‌گذرد، اما دردها همچنان باقی است، طلاب و روحانیون جهادی از روز اول وقوع زلزله به منطقه اعزام شده اند و با استقرار در روستاها و تبدیل مساجد به ستاد امداد رسانی با همکاری دهیاری‌ها و روحانیون کمک‌های مردمی را سازماندهی می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان: یک هفته از زلزله شهرستان قطور خوی می‌گذرد، اما هنوز مردم چشم به راه حل مشکلاتشان هستند، گزارش‌های میدانی از نبود امکانات و مدیریت واحد در منطقه حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان‌غربی از فروش ماسک‌ها به قیمت ۱۷ هزار تومان توسط مرکز بهداشت بخش قطور و عدم نظارت بر این مسئله خبر می‌دهد.

 

حجت الاسلام ناصر اکبرزاده، مدیر مدرسه علمیه امام خمینی (ره) خوی در گفتگویی با بیان این‌که نباید ویروس کرونا موجب شود زلزله زدگان به حاشیه رانده شوند، اظهار داشت: متاسفانه رسانه‌ها آن‌گونه که باید به مسئله زلزله زده‌ها  نمی‌پردازند و آن را پوشش نمی‌دهند و خیلی از مردم استان هم، از عمق خسارات‌ زلزله مطلع نباشند و همین روند اگر ادامه پیدا کند در روزهای آتی با مشکل مواجه خواهیم شد.

 

 

 

وی ادامه داد: حوزه علمیه خوی دروس خود را تعطیل کرده و طلاب و روحانیون جهادی را از روز اول وقوع زلزله به منطقه اعزام کرده است و آن‌ها با استقرار در روستاها و تبدیل مساجد به ستاد امداد رسانی با همکاری دهیاری‌ها و روحانیون شیعه و سنی کمک‌های مردمی را سازماندهی می‌کنند، اما از آنجایی که هیچ‌گونه امکانات در دسترس آن‌ها وجود ندارد و گروه‌های جهادی و طلاب و روحانیون مجبور هستند با وسائط نقلیه خود کمک‌های مردمی را به روستاها برسانند، مشکلاتی را در روند امداد رسانی ایجاد کرده است.

 

حجت الاسلام اکبرزاده تصریح کرد: مدرسه علمیه امام خمینی (ره) خوی با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام و قرارگاه امام رضایی‌ها کمک‌های مردمی را در منطقه مدیریت می‌کند و در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان گروه‌های جهادی فعال در منطقه برگزار شد، مدرسه علمیه شهرستان خوی به عنوان ستاد فرماندهی گروه‌های جهادی انتخاب شد.

 

وی ادامه داد: با توجه به این‌که هر روز پس لرزه‌ها در این مناطق ادامه  دارد و منازل آسیب جدی دیده‌اند و مردم در چادرها سکونت دارند و امکان تهیه غذای گرم به دلیل عدم امکانات در منطقه و شیوع ویروس کرونا محدود است، زلزله زده‌ها نیاز جدی به غذاهای آماده و کنسرو دارند.

 

 

 

مدیر مدرسه علمیه امام خمینی (ره) خوی گفت: مدارس علمیه آذربایجان‌غربی و مدارس علمیه دیگر استان‌ها نیز اعلام آمادگی کرده‌اند و مدیر مدرسه علمیه ولیعصر (عج) بناب هم از مناطق زلزله زده بازدید میدانی کرده و آمادگی این حوزه علمیه بناب را برای کمک به زلزله‌زده‌ها اعلام کرده است اما از آنجایی که امکانات گروه‌های جهادی در منطقه محدود است نمی‌توانیم پذیرای گروه‌های جهادی دیگر باشیم.

 

وی تاکید کرد: رسانه‌ها باید مردم را از وضعیت زلزله‌زده‌ها آگاه کنند و اگر کمک‌های مردمی در روزهای آتی قطع شوند زلزله‌زده‌ها با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند و ضرورت دارد مسئولین در کنار زلزله‌زده‌ها باشند که حضور آن‌ها به مردم روحیه خواهد داد.

 

حجت الاسلام اکبرزاده از مردم خواست از توزیع کمک‌های مردمی به صورت شخصی خودداری کنند و کمک‌های مردمی را به ستاد گروه‌های جهادی جهت توزیع بهتر بین نیازمندان تحویل دهند.

 

 

منبع: خبرگزاری حوزه

 

 

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: آذربایجان غربی کمک های مردمی گروه های جهادی زلزله زده ها مدرسه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۱۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • ارائه خدمت ۱۹۵ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • رسالت بسیج، تسهیل خدمت‌رسانی به مردم است
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • ۶۳مرکز معاینه فنی خودرو در استان تهران به مردم خدمت رسانی می کنند
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند