Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهیلا جلودار زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت کارگران در خصوص مقابله با بیماری و کرونا و دسترسی آنان به مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده گفت: روز دوشنبه جلسه‌ای بابت بررسی وضعیت پیشگیری و مقابله در بین کارگران خواهیم داشت.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ستاد ملی کرونا دستورالعمل را صادر می‌کند، عنوان کرد: همان برنامه‌هایی که برای آحاد مردم در خصوص مقابله با کرونا صورت می‌گیرد برای کارگران هم انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: البته باید خاطرنشان کنم وضعیت کارگران جهت مقابله و پیشگیری با بیماری کرونا به بخش صنعت و معدن باز می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید یک بررسی کنیم و ببینیم اقدامات چقدر صورت گرفته و چقدر مشترک بوده است.

وی تاکید کرد: هر کارخانه بخش بهداشت و ایمنی دارد؛ یعنی این قسمت باید شرایط را بررسی کند و اگر افراد بیمار بودند قرنطینه و آنان را به مراکز بهداشتی و درمانی ارجاع دهند و محیط را را پاکسازی کند.

جلودارزاده در خصوص اقدامات خانه کارگر گفت: در خانه کارگر معمولاً برای اعضا یک سبد کالایی تعیین می‌کنیم باید شرایط را بررسی کنیم تا ببینیم احتمالاً می‌توانیم برای آنها سبدی از مواد ضدعفونی‌کننده و پیشگیری از کرونا تهیه کنیم.

وی درباره خودمراقبتی افراد گفت: شخصا یک هفته است از منزل بیرون نرفتم و در قرنطینه به سر می‌برم چون علائمی شبیه بیماری آنفولانزا دارم و جالب است بدانید نتوانستم حتی ماسک و الکل  صنعتی  پیدا کنم با وایتکس و آب کار می‌کنم.

جلودارزاده درخصوص گله مردم مبنی بر این که مسئولان با وجود اینکه علائمی از بیماری کرونا ندارند اما زودتر از مردمی که حتی وضعیت حادی دارند تست می‌دهند، گفت: من برای تست دادن نرفتم آدم دلش نمی‌آید در شرایطی که می‌بیند فردی مشکوک به کرونا است اما به دلیل مسائل اقتصادی و یا هر دلیل دیگری از او تست گرفته نمی‌شود تست بدهد.

وی ادامه داد: هنگامی که مردم عادی در شرایطی قرار دارند که با بسیاری از مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند و حتی امکانات اولیه را به سختی به دست می‌آورند چرا من نوعی که علامت و علائمی از بیماری ندارم باید بروم تست بدهم آیا بهتر نیست از فردی که مشکوک است تست گرفته شود؟

نماینده مردم تهران خاطرنشان کرد: امیدوارم این بیماری باعث شود رفتار عده‌ای تغییر کند، یک عده واقعاً فکر می‌کنند ژن برتر هستند و واقعاً به این باور رسیدند که بهتر از بقیه مردم هستند و حق دارند برایشان تصمیم‌گیری کنند.

وی با بیان اینکه برخی از رفتارها به ضرر جان مردم است، گفت: امروز می‌بینیم عده‌ای نسبت بسته نگاه داشتن برخی از اماکن مقاومت و مخالفت می‌کنند جالب است که این افراد فرق بین ویروس و باکتری را نمی‌دانند اما برای زندگی مردم تصمیم‌گیری می‌کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا خانه کارگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۳۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • با جدیت پیگیر بحث امنیت شغلی کارگران هستیم