Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مس پرس، سعدمحمدی با بیان این‌که در سال 98 تلاش شد تا پروژه‌ها با سرعت بیشتری پیشرفت داشته باشد گفت: در سال جاری بیش از 3500 میلیارد تومان طرح توسعه‌ای به اتمام رسیده است؛ ازجمله طرح افزایش ظرفیت ذوب خاتون‌آباد از 80 هزار تن به 120 هزار تن که نتیجه آن رسیدن ظرفیت ذوب کشور به 400 هزار تن مس آندی برای اولین بار در کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین در سال جاری واحد تولید اسیدسولفوریک سرچشمه با اهداف کاملاً محیط زیستی راه‌اندازی و افتتاح شد و واحد تولید اسیدسولفوریک خاتون‌آباد در مراحل پایانی قرار دارد و تا پایان سال بهره‌برداری خواهد شد.

به گفته سعدمحمدی طرح  کارخانه اکسیژن و انبار کنسانتره و طرح ذخیره‌سازی اسیدسولفوریک در بندرعباس نیز آماده افتتاح است.

مدیرعامل شرکت مس با بیان این‌که شرکت مس در سال رونق تولید در کنار تولید حداکثری از اجرای طرح‌های توسعه‌ای غافل نشد گفت: برنامه ما در سال 99 افزایش تولید است و برای این منظور طرح کارخانه 150 هزار تنی کنسانتره درآلو روند خوبی را طی می‌کند و کارخانه 150 هزار تنی کنسانتره دره زار نیز در حال اجراست.

وی با بیان اینکه در فاز سه تغلیظ سونگون با ظرفیت 150 هزار تن کنسانتره تا پایان تیرماه سال 99 سه میلیون مترمکعب تسطیح و خاک‌برداری عملیاتی خواهد شد، اظهار داشت: همچنین طرح‌های جدید برای احداث کارخانه‌های کنسانتره فاز 2 میدوک در شهربابک، فاز سه سرچشمه و راه‌اندازی کارخانه فرآوری سرباره‌ها در سرچشمه در دستور کار قرار دارد تا حجم قابل‌توجهی از سرباره‌هایی که دپو شده به‌عنوان خوراک برای تولید استفاده شود.

سعدمحمدی ادامه داد: همچنین طرح‌های تکمیل چرخه تولید در مجتمع مس سونگون در حال طی کردن مراحل پایانی برای انتخاب پیمانکار و ورود به فاز اجرایی است.

سعدمحمدی در ادامه با بیان این‌که شرکت مس از تمام جوانب در حال طی کردن مسیر خوبی است گفت: شرکت مس تاکنون موفق شده است تا بیش از 20 هزار میلیارد تومان فروش را به ثبت برساند. در آخرین پیش‌بینی که اعلام کردیم هدف‌گذاری ما در حدود 19 هزار و 700 میلیارد تومان بوده است، عملکرد ما تاکنون از تمام تعدیل‌هایی که اعلام کردیم فراتر رفته و ماه پایانی سال را نیز داریم.

سعد محمدی گفت: در بخش تولید خوب عمل کردیم و برای اولین بار حجم فروش ما از تولید فراتر رفته است و انتظار داریم گزارش پایان دوره ما رکوردهای خوبی را گزارش دهد.

شرایط مس خوب است

مدیرعامل شرکت مس در خصوص روند رشد ارزش سهام نیز گفت: خوشبختانه شرایط سهام مس خوب است و ارزش بازار ما از 30 هزار میلیارد تومان به بیش از 70 هزار میلیارد تومان افزایش داشته است و بازدهی خوبی نصیب سهامداران شده است و با توجه به برنامه‌های عملیاتی که در دست اجرا داریم شرایط مس بهتر نیز خواهد شد.

وی در خصوص نوسانات قیمت سهام متأثر از نوسانات قیمت مس در بازارهای جهانی در اثر شیوع کرونا ویروس گفت: طبعاً قیمت مس در محدوده‌های فعلی نخواهد ماند و با عادی شدن شرایط افزایش تقاضا و رشد قیمت مس را شاهد خواهیم بود.

سعدمحمدی بیان کرد: گاهی اوقات سهامداران نیز متأثر از نوسانات قیمت مس حساسیت‌هایی را نشان می‌دهند اما وضعیت ملی مس خوب است و ما نگرانی خاصی از شرایط و عملکرد شرکت نداریم و برای پیشبرد اهداف تعریف‌شده گام برمی‌داریم.

او ادامه داد: در حال بودجه‌ریزی برای سال مالی 99 هستیم و شرایط مناسب است چه به لحاظ اکتشاف، تولید، فروش و اجرای طرح‌های توسعه‌ای حتی در برنامه‌های ورزشی و احداث ورزشگاه نیز در شرایط خوبی هستیم.

سعد محمدی گفت: در تلاشیم برای سال آتی همه رکوردهای سال جاری را ارتقا دهیم در همه زمینه‌ها ازجمله تولید، اکتشاف و فروش. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت ملی مس ایران صنایع مس ایران میلیارد تومان هزار تن شرکت مس قیمت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال اخیر در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است