Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه "الشرق الاوسط" چاپ عربستان امروز (یکشنبه) در مقاله‌ای با استناد به سخنان "احمد ابوالغیط " دبیر کل اتحادیه عرب در نشست مطبوعاتی مشترک با " صبری بوقادوم " وزیر امور خارجه الجزائر، نوشت: آنچه از سخنان دبیر کل و وزیر خارجه الجزائر برآیند شد، اینکه کرونا تنها عامل به تعویق افتادن نشست اتحادیه عرب نیست، بلکه فراهم کردن زمینه بازگشت سوریه به این اتحادیه نیز عامل دیگری برای عقب افتادن زمان برگزاری این رویداد سیاسی جهان عرب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 موضوع بازگشت سوریه به اتحادیه عرب که عضویت آن از سال 2011 به حالت تعلیق در آمد، در سال های اخیر چندین بار مطرح شده، اما مقامات این اتحادیه  می‌گویند هیچ یک از اعضای اتحادیه درخواستی در این زمینه ارائه نداده است .  

دبیر کل اتحادیه عرب دیروز در نشست مطبوعاتی مشترک با وزیر امور خارجه الجزائر گفت: شرایط کنونی جهان بویژه مسائل بهداشتی نگرانی های زیادی را برای برگزاری نشست‌ها و اجتماعات ایجاد کرده و به همین دلیل نشست اتحادیه عرب اواخر ماه ژوئن برگزار خواهد شد. 

الشرق الاوسط نوشت: دبیر کل اتحادیه عرب در حالی این مطالب را بیان کرد که یک منبع مطلع مورد دیگری را عامل به تعویق افتادن این نشست دانست. 

این منبع مطلع در اتحادیه عرب به الشرق الاوسط گفت: الجزائر درصدد است تا نقش عربی خود را توسعه دهد و به همین دلیل با توجه به اینکه میزبان نشست اتحادیه است، تلاش دارد تا دمشق را به کرسی‌اش در اتحادیه عرب بازگرداند. 

این منبع گفت: به نظر می‌رسد وضعیت کشورهای عرب برای تحقق این مرحله در رابطه با بازگشت دمشق به اتحادیه عرب مناسب است و برای بسیج بیشتر جهت حمایت از این موضوع و برقراری تماس‌های لازم با دولت دمشق در مورد آن موجب شد تا نشست اتحادیه عرب به تعویق افتد. 

ابوالغیط دبیر کل اتحادیه عرب عصر دیروز در کنفرانس مطبوعاتی خود در الجزایر متعهد شد تا با هماهنگی با " عبدالمجید تبون " رئیس جمهوری الجزائر به عنوان میزبان این رویداد، نشست اتحادیه عرب را به تعویق اندازد.

وزیر امور خارجه الجزائر  14 فوریه گذشته در جریان دیدار با " اسماعیل ولد الشیخ احمد " همتای موریتانیایی خود خواستار پایان دادن به تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب شد و گفت: موضع الجزائر در این زمینه محکم، روشن و اصولی است و عدم فعالیت سوریه در اتحادیه عرب خسارت برای همه اعضای آن است. 

دبیر کل اتحادیه عرب جمعه گذشته به منظور دیدار با مقامات الجزائر و بررسی شرایط این کشور برای میزبانی سی و یکمین نشست اتحادیه عرب به الجزیره سفر کرد. 

این نخستین سفر ابوالغیط به الجزایر از زمان ریاست دبیر کلی اتحادیه عرب است.

ابوالغیط در این سفر دو روزه علاوه بر بوقادوم، با عبدالمجید تبون رییس جمهوری الجزایر نیز دیدار و در خصوص به تعویق افتادن نشست سران اتحادیه عرب و موضوعاتی چون سوریه، لیبی و یمن بحث و تبادل نظر کرده بود.

برچسب‌ها سوریه آسیای غربی اتحادیه عرب رسانه های عربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوریه آسیای غربی اتحادیه عرب رسانه های عربی عربستان سوریه سوریه الجزایر سوریه سوریه الجزایر الجزایر سوریه لیبی یمن سوریه آسیای غربی اتحادیه عرب رسانه های عربی دبیر کل اتحادیه عرب نشست اتحادیه عرب تعویق افتادن اتحادیه عرب خارجه الجزائر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نشست وزرای دفاع ناتو برای ادامه حمایت از اوکراین برگزار می‌شود
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق