Web Analytics Made Easy - Statcounter

"از تیم ملی حمایت کنید. تیم ملی شایسته بهترینهاست." حدود ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح در فرودگاه امام خمینی این جمله را کی‌روش به مارکار آقاجانیان، مترجمش و چند خبرنگار حاضر در محل گفت و برای همیشه ایران را ترک کرد. پس از هشت سال حضور در راس کادر فنی تیم ملی. دقیقا یک سال و یک ماه قبل از امروز.

انسان‌ها جمیع اضداد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه‌ای متشکل از نکات مثبت و منفی. مخلوطی از فضایل و رذایل اخلاقی. مستر سی‌کیو هم از این قاعده مستثنی نبود. نه امیرکبیر بود و نه بنده رانده شده. از ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ مسوولیت فنی تیم ملی فوتبال ایران با او بود و در این مدت اتفاقات زیادی برای فوتبال کشورمان رخ داد. او توانست ما را از رتبه چهار و پنج آسیا در رنکینگ فیفا به صدر برساند و در صدر نگه دارد. او برای اولین بار تیم ملی را ۲ مرتبه پیاپی به جام جهانی فرستاد و برای در دومین دوره حضورش بیشترین امتیاز ممکن را کسب کرد و پس از ۲۰ سال، پیروزی در این مسابقات را برایمان به ارمغان آورد. با این حال در ۲ دوره حضور در جام ملت‌ها نتوانست طلسم قهرمان نشدن را بشکند. یک بار در یک‌چهارم و یک بار در نیمه‌نهایی حذف شد. باعث و بانی ساخته شدن مرکز مجهز پک برای تیم‌های ملی شد ولی می‌گفتند برای بعضی از بازی‌های دوستانه تیم ملی از لحاظ مالی منتفع می‌شود. طی هشت سال رفتارش بالا پایین زیادی داشت. چند سال در اوج محبوبیت بود اما در یکی ۲ سال آخر به خاطر درگیری با برانکو، کریمی و چند نفر دیگر قدری از محبوبیتش کاسته شد. اهل جنگ بود و می‌دانست برای به دست آوردن امتیازات شخصی و تیمی باید بجنگد. گاهی اوقات هم حریف را اشتباهی می‌گرفت و به خودی‌ها حمله می‌کرد.

کی‌روش همین‌ها بود و خیلی چیزهای دیگر. مردی که خدماتش بسیار بیشتر از مضراتش بود. گاهی اوقات بازی‌های دوستانه نه‌چندان باکیفیتی داشتیم اما داشتیم. خیلی از درگیری‌هایش بر سر این بود که تیمش بهترین‌ها را داشته باشد. بهترین لباس‌ها را به تن کند. در بهترین مکان‌ها اردو بزند و برای مسابقات آماده شود. اتحاد تیمش مثال‌زدنی بود. اگر بخواهیم به نیمه خالی لیوان هم نگاه کنیم و مسوولیت‌پذیری او در قبال تیم ملی را در نظر نگیریم؛ به خاطر اعتبار خودش هم که شده سعی می‌کرد بهترین تدارکات را برای تیمش فراهم کند. او برای بازی با گوام هم وقت می‌گذاشت و مثل جانشینش نبود که برای بازی با عراق یک روز با کل بازیکنانش تمرین جدی نکرده باشد. او هیچوقت برای پول قهر نکرد و حتی از جیب هم خرج می‌کرد. البته که در نهایت پول خود را گرفت که اگر نمی‌گرفت برای به دست آوردنش شاید هرکاری انجام می‌داد ولی تیمش را رها نمی‌کرد.

وقتی که رفت خیلی‌ها مخالفش بودند و نفس راحتی کشیدند. گفتند خلاص شدیم از دست این پرتغالی دردسر ساز. اما معجزه زمان، زودتر از حد تصور نظرات را برگرداند. حالا خیلی از همان‌ها که برای رفتنش هر کاری کردند، پشیمان هستند و می‌گویند ای کاش کی‌روش نرفته بود. خیلی‌هایشان امروز تولد سرمربی کنونی تیم ملی کلمبیا را تبریک می‌گویند در حالی که چند ماه قبل برای باختش در کوپا آمریکا پایکوبی می‌کردند. هر چه بود چه ایران برای کی‌روش و چه کی‌روش برای ایران، بهترین‌های ممکن بودند. نباید افسوس گذشته را خورد اما ای کاش جشن تولد ۶۶ سالگی چشم‌آبی مغرور را خودمان برایش می‌گرفتیم.

اما اینها دیگر مهم نیست. نه به گذشته می‌توان برگشت و نه کی‌روش برمی‌گردد. باید به آخرین جمله‌اش عمل کنیم. " از تیم ملی حمایت کنید. تیم ملی شایسته بهترینهاست."

برچسب‌ها کلمبیا تیم ملی ایران کارلوس کی روش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کلمبیا تیم ملی ایران کارلوس کی روش عراق کلمبیا آمریکا کلمبیا تیم ملی ایران کارلوس کی روش تیم ملی کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۸۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با هیأت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار کرد: همه این تلاش‌هایی که شما در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایتمداری حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) باشد زیرا امام زمان (عج) نوکری می‌پسندند که نوکر به‌روز حضرت باشد و به درد شرایط حال امت اسلام بخورد. از این حیث، شاید بتوان گفت که از نظر وجود اقدس امام عصر (عج)، یک طلبه سطح یک از یک عالم برجسته شأنیت بیشتری داشته باشد زیرا او متناسب با زمانه حال و شرایط موجود، خدمتی را به دین عرضه می‌کند که سایرین از آن غافل هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت (ع) و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند؛ تا جایی که امروزه نه‌فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان (عج) است

وی تصریح کرد: این تحلیل اساتید برجسته سیاست در نظام سلطه است که شیعه را همچون پرنده‌ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف کرده و این دو مبنا را هدف قرار داده اند. بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.

علم الهدی تأکید کرد: برادران عزیز، فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید و باید به هر ابزار ممکن در این دستگاه نوکری مؤثر داشته باشید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این همان عرصه‌ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.

وی بیان کرد: جامعة المصطفی العالمیه نیز یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشورهای عالم تسری پیدا کند بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست. جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و موردعنایت خاص امام زمان (عج) خواهد بود.

گفتنی است که بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان، سه هزار طلبه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

دیگر خبرها

  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم + فیلم
  • تبریک روز جهانی طراح و گرافیک + متن و پوستر World Graphics Day
  • پیام تبریک روز روانشناس ۱۴۰۳ + متن، عکس و استوری روز مشاور
  • برای هفتمین سال تشرف کاروان پیاده «قافله عشق و انتظار» به مشهد انجام می‌شود
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است