Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قم ؛ محمدرضا مظفری رئیس دانشکده علوم پزشکی درباره خدمات پزشکی این دانشکده در راستای مقابله با ویروس کرونا در استان قم اظهارکرد: طی چند روز گذشته جلسات متعددی را با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم داشتیم و آمادگی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد را برای کمک به روند رسیدگی به بیماران مبتلا به ویروس کرونا اعلام کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز 10 مرکز بهداشتی و درمانی در شهر قم توسط دانشگاه علوم پزشکی قم تاسیس شد چرا که بیشتر مردم برای تست و درمان به بیمارستان ها مراجعه می کردند و عملا مراکز درمانی و مطب ها تعطیل شده بود.

مظفری ادامه داد: اما دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد در نظر دارد باتوجه به جمعیت زیاد مبتلایان و تعداد کم مراکز بهداشتی، نیروی مورد نیاز برای کمک به پزشکان عمومی در مطب ها را فراهم و از این طریق، مطب‌ها را هم از حالت تعطیلی خارج کند.

وی تصریح کرد: نیروهای جهادی دانشگاه آزاد فعالیت‌های خدماتی را در مطب پزشکان عمومی انجام می‌دهند و امورات مربوط به بیمارانی که در خانه مانده‌اند را پیگیری می‌کنند که اگر بار دیگر دچار مشکل شدند، به بیمارستان اطلاع دهند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آزاد اسلامی گفت: کادر درمانی دانشگاه آزاد اعم از پرستاران و دانشجویان رشته مامایی، به صورت جهادی فعالیت‌های خدماتی مانند دارو دادن به بیماران را در بیمارستان‌های مخصوص بیماران کرونا مانند کامکار، فرقانی، علی بن ابی طالب و تامین اجتماعی امام رضا(ع) انجام می‌دهند و به عنوان همراه در کنار بیماران خواهند بود.

۴۶

کد خبر 1359085

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قم دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی