Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاضی زاده با عنوان این مطلب که ستادی فراتر از وزیر بهداشت باید مدیریت این بحران را در دست بگیرد، گفت: با این شرایط کشور خود رئیس جمهور و در نهایت معاون وی باید به صورت تمام وقت جهت حل بحران ویروس کرونا متمرکز بشوند.

«امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» عضو کمیسیون بهداشت و درمان در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با بیان اینکه مشکلات مختلفی در حوزه مدیریت بحران ویروس کرونا در کشور وجود دارد، گفت: در فضایی که استرس و نگرانی وجود دارد باید آگاهی بخشی لازم به جامعه صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار باید از سوی شاکله کل دولت انجام بپذیرد. ستاد مدیریت بحران و استانداری ها و ... باید به طور هماهنگ تر عمل کنند و یک ستاد متمرکزی برای مقابله با این بحران در دولت شکل بگیرد.

وی افزود: ممکن است دولت محوریت مقابله با این بیماری را به وزارت بهداشت محول کرده باشد، اما این وزارتخانه تجربه اینچنین بحران های عمیق را نداشته است و به تنهایی نمی تواند در این عرصه به طور کامل ایفای نقش کند و نیازمند آن است که سایر دستگاه های دولتی به معنای کامل کلمه کمر همت برای برطرف کردن این بحران ببندند و وارد گود شوند.   قاضی زاده با بیان اینکه گزارش های برخی از استان ها از جمله گیلان که درگیر این ویروس هستند نشان می دهند که نقص هایی وجود دارد، اظهار داشت: از نحوه پاسخگویی و آمار و ارقام و همچنین برخورد با افرادی که به عنوان بیمار مراجعه می کنند به مراکز درمانی، گزارش هایی از شهرهایی مانند گیلان رسیده است که نشان می دهد سرعت عمل کافی وجود ندارد.   وی افزود: توزیع امکانات در استان های مختلف به لحاظ پیشگیری یکی از مهمترین مسائل است که چندان مناسب نیست و هماهنگی های لازم چندان صورت نگرفته است که بگوییم این تمهیدات برای شرایط بحران انجام شده است. به نظر می رسد که فراتر از یک دستگاه باید در این حوزه ورود کند و هنوز دولت به طور جدی همه دستگاه ها را در این زمینه بسیج و هماهنگ نکرده است.   عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در ستاد بحران همه امکانات باید در کنار یکدیگر برای مقابله با بحران بسیج شوند، گفت: از وزیر کشور گرفته تا ستاد بحران و معاون اول و خود رئیس جمهور باید در جای جای مختلف این حوزه ورود پیدا کنند. در عرضه بازار ما چرا باید اینهمه احتکار داشته باشیم. موضوعی که به وزارت صنعت معدن تجارت باز می گردد. یا در این زمان حساس سازمان تعزیرات حکومتی کجاست؟   وی با بیان اینکه در بخش پزشکی در برخی استانها تمام ظرفیت‌ها وارد گود نشده‌اند گفت: در وزارت بهداشت خیلی از پزشکان ضرورت دارد که بیایند در خدمت حل این بحران قرار بگیرند و به نوعی آماده باش کامل در حوزه پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری ضرورت دارد شکل بگیرد و تمام شبکه با تمام قوا فعال بشود که ما در برخی از شهرها می بینم که فقط بخشی از شبکه فعال شده است.   قاضی زاده با عنوان این مطلب که ستادی فراتر از وزیر بهداشت باید مدیریت این بحران را در دست بگیرد، گفت: با این شرایط کشور خود رئیس جمهور در نهایت معاون وی باید به صورت تمام وقت جهت حل بحران ویروس کرونا متمرکز بشوند.    انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خود رئیس جمهور قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، بر آمادگی تمام ادارات، نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌ها برای هر نوع مخاطرات احتمالی تاکید کرد.

وی با اشاره به گزارش‌های اداره منابع طبیعی بر وقوع ۳۰ فقره آتش سوزی در سال گذشته در سطح مراتع شهرستان و بیان اینکه این حریق‌ها به همت مردم، اطفا شد خواستار تقویت این ظرفیت شد.

وی بر تشکیل اکیپ‌های مردمی در تمام روستاها، استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم نهاد و زیست محیطی و همیاران طبیعت، احساس مسئولیت بیشتر، عدم آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی بعد از برداشت، مدیریت به موقع چرای علف‌های هرز مراتع، مدیریت خاموشی‌ها، صرفه جویی حامل‌های انرژی و توجه به اخطارهای هواشناسی تاکید کرد.

رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان سقز در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قطعی برق گسترده ناشی از بارش بی سابقه نزولات جوی و رانش زمین در سال گذشته از همکاری تمام ادارات و ارگان‌ها، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد.

تقویت زیرساخت‌های شهری برای هدایت آب‌های سطحی، تهیه تجهیزات پشتیبان برای جلوگیری از تداوم خدمات رسانی، ارتقای سطح هماهنگی، برگزاری مانورها و نگارش و تدوین سناریوهای احتمالی، تقویت آموزش‌ها، توزیع مناسب و استقرار تجهیزات و تکمیل شبکه جمع آوری آب‌های سطحی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

کد خبر 6089497

دیگر خبرها

  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز