Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- پس از عباس تبریزیان از چهره‌های سرشناس "طب اسلامی" که درباره بیماری کرونا اظهار نظر کرده و دیدگاه پزشکان و وزارت بهداشت را در این باره به چالش کشیده بود، حسین روازاده از دیگر چهره‌های سرشناس طب اسلامی به انتقاد شدید از فضای ایجاد شده درباره کرونا پرداخت.
به گزارش فرارو، ویدئویی در شبکه‌هایی اجتماعی از سخنرانی حسین روازاده در مسجد حضرت زینب شهر قم منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سخنرانی روازاده به دیدگاه غالب پیرامون بیماری کرونا حمله کرد.
روازاده با بیان این که "من به قم آماده، هم در مسجد و جلسات خصوصی با همه روبوسی می‌کنم، هم مرقد می‌رم"، گفت: «این‌ها داستان است، این‌ها می‌خواهند دین ما را از ما بگیرند و به ما صدمه بزنند. کاری که دارند انجام می‌دهند هیچ معنایی ندارد. ضمنا این چه بیماری است که شما اینقدر گنده اش کردید؟ مگه درمانش کاری دارد؟ من اعلام آمادگی می‌کنم، شخصا ورود می‌کنم به آنجایی که این بیماران هستند، درمانشان را شروع می‌کنیم تا ببینید چقدر سریع درمان می‌شوند. هنوز ثابت نکردند که علت مرگ و میر کروناست. طرف می‌خواهد بمیرد سرماخوردگی به نام کرونا می‌گیرد و می‌میرد. من پرسیدم، اینا مدت هاست مریضند، هی دارو و درمان می‌کنند و روزی یک کیلو دارو شیمیایی می‌خورند." کد ویدیو دانلود فیلم اصلی ویدئو جنجالی حسین روازاده این سخنان روازاده در فایل ویدئویی است که از او منتشر شده است. اما در سایت او بخش دیگری از اظهاراتش بازتاب پیدا کرده است. خلاصه حرف‌های روازاده این است: کرونا سلاح بیولوژیک در ادامه فشار حداکثری علیه ایران است. بزرگ نمایی و سیاه نمایی بی سابقه‌ای از خطرات آن برای محاصره ایران شده است. طبق نظر کارشناسان کرونا هم مانند ایدز و سارس سلاح بیولوژیک ساخته دست انسان است. کرونا از طریق یک تاجر عربستانی و زن چینی اش وارد ایران شده است. دشمنان حضور ۷۰۰ طلبه چینی در قم را بهانه کرده اند در حالیکه دو ماه است به چین سفر نداشته اند. چرا از عدم لغو پرواز‌ها به چین توسط دولت سخنی و انتقادی شنیده نمی‌شود؟ اما تعمدا جامعه المصطفی هدف کینه ورزی قرار گرفته و جریان نفوذ بر چنین مجموعه پویایی می‌تارد. برای ویروس کرونا هم توان پیشگیری و هم درمان در طب اسلامی – ایرانی وجود دارد. از ظرفیت طب اسلامی – ایرانی می‌توان میلیارد‌ها دلار خرج کرد و ایران را به قطب درمانی منطقه تبدیل کرد. حسین روازاده پس از سخنرانی جنجالی خود به زیارت حرم حضرت معصومه رفت عباس تبریزیان و نسخه عجیبش پیشتر عباس تبریزیان روحانی که به عنوان بنیانگذار طب اسلامی شناخته می‌شود، اعلام کرده بود که درمان کرونا سخت نیست، اما بشر سواد آن را ندارد. او گفته بود که بهترین پیشگیری و درمان کرونا "همان داروی امام کاظم و داروی جامع امام رضا با عسل و سیاه دانه است."
طبیبان اسلامی تلاش می‌کند که راهکار‌های علمی مقابله با کرونا را زیر سوال ببرند. در حالی که وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا توصیه کرده مردم در خانه بمانند و خواستار کنترل عبور و مرور به اماکن مقدس شده اند، اما در کانال عباس تبریزیان به شدت از این تصمیمات انتقاد شده و آمده است: «واقعا جای تاسف دارد که حرم‌های امن الهی که به عنوان دارالشفای مومنین و گره گشای مشکلات در روز‌های عادی معرفی می‌شدند، و بیماران زیادی جهت شفا به این حرم‌ها توسل می‌جستند توسط عوامل وزارت بهداشت با وقاحت تمام، یکی از اماکنی معرفی می‌گردد که به علت تجمع سبب انتشار بیماری می‌شود، ما در قبال این هتک حرمت نمی‌توانیم ساکت بنشینیم، در واکنش به این اقدام به زودی برنامه زیارت همگانی در یک روز مشخص را در حرم رضوی اعلام خواهیم کرد. اهل بیت ع. را تنها نخواهیم گذاشت.»
در کانال تبریزیان تاکید شده بود که دلیل شیوع کرونا این است که "قم، آیت الله تبریزیان را علیرغم اخلاص و درمان مجانی و یک سال داروی مجانی به مردم شریف ایران و حوزه تقدیم شد، اذیت کرد، حرف‌های عجیب و غریب زدند و این انتقام خداوند است که قم را متلاشی کرد!"
همچنین از قم خبر می‌رسد که جزوه‌ای در این شهر دست به دست می‌شود که در آن مردم را توصیه به صله‌رحم و دید و بازدید کرده است. در این جزوه از مردم خواسته شده که فامیل را جمع کنند، زیارت عاشورا بخوانند و به حرم حضرت معصومه پناه ببرند.
عباس تبریزیان همان روحانی است که چندی پیش در حرکتی جنجالی کتاب پزشکی هاریسون را به آتش کشید و باعث موجی از محکومیت از سوی علما، مراجع و صاحبنظران دینی و فرهنگی شد.
عباس تبریزیان پیش‌تر دفتر و دستک طبابت در قم داشت، اما مدتی است که با پیگیری قضایی وزارت بهداشت دفاتر او بسته شدند. وزارت بهداشت تابستان سال جاری از مردم خواست هوشیار باشند و با انتخاب شیوه‌های صحیح درمان سلامت خود را تضمین کنند.   گفته می‌شود تبریزیان در نجف به سر می برد و به خاطر حکمهای قضایی که علیه او صادر شده به ایران نمی آید.
سالهاست که وزارت بهداشت درباره "طب اسلامی" و برخی مدعیان طب سنتی هشدار می‌دهد، اما این طیف قدرتمند با تبلیغات وسیع خود نفوذ زیادی در افکار عمومی پیدا کرده‌اند.

طبیبان اسلامی با برنامه‌های واکسیناسیون، درمان و دارو، عمل‌های جراحی و ... به شدت مخالفند. طبیبان اسلامی می‌گویند تجوز دارو‌های شیمیایی برای کاسبی و فروش شرکت‌های دارویی است.

آن‌ها مدعی هستند که روششان در برخورد با بیماری‌ها "اسلامی" است، این در حالی است که وزارت بهداشت و درمان این دیدگاه را قبول ندارد. وزارت بهداشت دو سال پیش اعلام کرد، "طب اسلامی" نداریم.

موضع رسمی وزارت بهداشت این است "در سیاست‌های کلی سلامت طب سنتی با عنوان «طب سنتی ایرانی» آورده شده و کلمه اسلامی وجود ندارد. "

برخی مراجع تقلید از جمله آیت الله مکارم شیرازی نیز در این باره تاکید کرده اند که "طب اسلامی" نداریم. یا آیت الله جوادی آملی درباره مدعیان طب اسلامی که به روایات روجوع می‌کنند گفته است: «از ۶هزار حدیث مربوط به طب اسلامی فقط ۵ درصد سند دارد و همین ۵ درصد هم شرایط و لوازم خاص خود را دارند؛ باید به دیدگاه‌های تجربی رجوع کرد.»

به هر صورت با اوج گرفتن بیماری کرونا در کشور و شیوع آن در قم، طیف طبیبان اسلامی نیز برای به کرسی نشاندن حرف خود فعالیت هایشان را افزایش دادند. این گروه برای رد تحلیل‌های علمی درباره شیوع کرونا دست به استدلال‌های سیاسی هم زده اند. در روز‌های ابتدایی شیوع بیماری این دسته به انتخابات دخیل بسته بودند ومدعی شدند که دشمن برای تحت شعاع قرار دادن انتخابات و کاهش حضور مردم پای صندوق‌های رای این بیماری را در ایران شایع کرده و دولت نیز در مدار اقدامات دشمن آن را در بوق کرنا می‌کند. با گذشت چند روز مشخص شد که این ادعا‌ها پوچ است و خطر کرونا بسیار جدی است. عباس تبریزیان در روزهای اخیر در کانون توجه افکارعمومی بوده است واکنش‌های مردم اما پس از اعلام موضع تبریزیان و انتشار سخنرانی حسین روازاده مردم و افکار عمومی با حساسیت بالایی اینگونه اظهارات را دنبال می‌کنند. برخی به تمسخر آن‌ها می‌پردازند و حتی با انتشار نسخه"روغن بنفشه" منتسب به تبریزیان که البته در کانال رسمی او منتشر نشده است، طنز‌های زیادی ساخته اند. تجویز روغن بنفشه در رسانه‌های خارجی نیز بازتاب داشته است!

در کنار طنز‌ها و تمسخر‌ها بسیاری نیز با جدیت به نقد این رویکرد و دیدگاه می‌پردازند. سخنان روازاده و تبریزیان از سوی برخی کاربران "شرم آور" و "ضد علمی" ارزیابی شده و خواستار برخورد با آنها شده اند که با "جان مردم" بازی نکنند.
کاربری درباره ویدئو اظهارات روازاده نوشته است "عالم و آدم دارن میمیرن اونوقت این میگه من روبوسی میکنم با همه و این مریضی دروغه. بابا چرا همیشه باید مردم رو گاو فرض کنین؟ با علم نمیشه جنگید! با جون مردم بازی نکنین."

عده‌ای هم درخواست کرده اند که روازاده که مدعی است می تواند  بیماران کرونایی را درمان کند، این اجازه به او داده شود تا ببینیم چه می‌کند. کاربری نوشته است: «امروز، روز مباهله‌ی ما با طرفداران امثال روازاده و تبریزیان است. سلامت این کشور یا باید دست درس‌خوانده‌های علم پزشکی باشد یا دست امثال این‌ها. دیگر نمی‌توان و نباید ساکت ماند. مبتلایان به کرونا که طرفدار طب اسلامی اند را با رضایت شخصی به این‌ها بسپارید. نتیجه، داور خوبی‌ست.»    

منبع: فرارو

کلیدواژه: طب اسلامی جامعه کرونا طی اسلامی عباس تبریزیان عباس تبریزیان وزارت بهداشت طب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است

علی تاجرنیا رئیس جامعه دندانپزشکی ایران دربارۀ رویکرد حمایتی دندانپزشکان از مردم در شرایط اقتصادی جامعه که پیش از این اعلام شده بود، گفت: در امر سلامت دهان دو بحث جدی وجود دارد؛ یکی بهداشت و پیشگیری است که باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان و لثه می‌شود و دیگری درمان است.   به گزارش ایلنا، در گذشته دندان پزشکان کمتر به امر بهداشت و پیشگیری توجه داشتند، اما با توجه به رویکر جامعه پزشکی در چند سال اخیر، سعی شده با برگزاری برنامه‌های آموزشی، سطح آگاهی و سواد مردم در زمینه بهداشت دهان افزایش یابد و نیاز به درمان دندان کمتر شود. دنداپزشکان چه کمکی به افراد نیازمند می‌کنند؟ رئیس جامعه دندانپزشکی ایران در پاسخ به سوالی درباره چگونگی کمک دندانپزشکان به افراد نیازمند گفت: کمکی که ما دندانپزشکان می‌توانیم انجام دهیم این است که با آموزش درباۀ بهداشت دندان از مشکلات دهان و دندان برای افراد جلوگیری کنیم. همچنین کار دیگری که در راستای این مسئله انجام می‌دهیم حضور در اردو‌ها و کلینیک‌های نیکوکاری و خیریه برای قشر آسیب دیده است.   تاجرنیا با اشاره به مقوله پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان گفت: در بحث پیشگیری از این بیماری ها، یک مسواک، یک خمیر دندان و یک نخ دندان نیاز است. موضوع پیشگیری و بهداشت دهان و دندان مربوط به قبل از درمان دندان است. مشکل از جایی شروع می‌شود که دندان به مرحله درمان برسد و باید به پزشک مراجعه شود.   رئیس جامعه دندانپزشکی ایران مهم‌ترین بخش گرانی هزینه دندانپزشکی را مربوط به هزینه تمام شده خدمت دانست.   تاجرنیا دربارۀ گرانی مواد و کم بودن دستمزد دندانپزشک گفت: دو بخش اصلی خدمات دندانپزشکی عبارتند از بخش فنی که همان هزینه مطب، تجهیزات و از همه مهم‌تر مواد است که متاسفانه مواد دندانپزشکی در سال‌های اخیر به دلیل نوسانات ارزی خیلی گران شده است و بخش دوم به دستمزد دندانپزشک مربوط می‌شود که تغییرات کمی می‌کند، که البته این تغییرات کم بر اساس مصوبه دولت است و آنچه مهم است این است که دستمزد پزشک نسبت به هزینه‌های بخش فنی همواره رشد کمتری داشته است.   وی در پاسخ به این سوال که چه راهکاری برای کاهش هزینه‌های دندانپزشکی باید در نظر گرفت؟ گفت: در حوزه درمان باید به سمت پوشش بیمه‌های همگانی برای خدمات سطح یک و همچنین خدمات تخصصی توسط بیمه‌های تکمیلی حرکت کنیم که این مسئله در چند سال اخیر انجام شده، اما نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.   او در مورد عدم توجه به سلامت دهان و دندان در جامعه گفت: متاسفانه هم دولت و هم مردم امر سلامت و بهداشت دهان و دندان را خیلی جدی نمی‌گیرند. به طوری که میلیون‌ها تومان برای جراحی‌ها و دارو‌ها هزینه می‌شود، اما به امر سلامت دندان توجهی نمی‌شود. بابت هزینه‌های خدمات دندانپزشکی در امر دندان سهم دولت بسیار اندک است و بیشتر هزینه‌ها را مردم پرداخت می‌کنند، بنابراین باید با تقویت بیمه‌ها شرایط به گونه‌ای شود که هزینه‌های خدمات درمانی به حداقل برسد.   تاجرنیا دربارۀ گرانی هزینه‌های دندانپزشکی و ناتوانی قشر نیازمند در تامین این هزینه‌ها گفت: خدمات دندانپزشکی بدلیل گرانی هزینه تمام شده‌اش، در همه کشور‌های خدمات گرانی است. به این ترتیب قشر آسیب‌پذیر باید از حمایت دولت برخوردار باشند. همچنین یکی از کار‌هایی که دولت باید انجام دهد، این است که باید شرایطی را در همه درمانگاه‌ها ایجاد کنند تا خدمات بیشتر و بهتری در حوزه دندانپزشکی به مردم ارائه شود.   رئیس جامعه دندانپزشکی ایران افزود: بالغ بر ۲۵۰۰ مرکز خدمات درمانی داریم که در حیطه دندانپزشکی هستند ومتخصصان و فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی در آنجا مشغول به کارند. دولت باید فضا و شرایطی ایجاد کند که این همه هزینه و خدمات موجود فقط معطوف به کشیدن دندان یا جرم گیری دندان نباشد و باید درمان‌هایی از قبیل پر کردن و روکش و… را هم انجام دهند.   وی گفت: اولین قلمی که در سبد نیاز‌های اساسی مردم کم می‌شود، خدمات دندانپزشکی است. مردمی که برای خرید مایحتاج زندگی خود مشکل دارند به طور طبیعی این خدمات را حذف می‌کنند. خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران است تاجر نیا در مورد حمایت از مردم در حیطۀ سلامت دندان افزود: ما اگر ببینیم که هزینه تمام شده برای مردم گران است، سعی می‌کنیم در این زمینه با مردم همکاری کنیم. اگر چه خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌اند، اما در واقعیت گران نیستند، بلکه بدلیل نداشتن تناسب بین افزایش تورم و توان خرید، مردم دچار مشکل می‌شوند. بسیاری از هم وطنان در خارج کشور بدلیل بالا بودن هزینه دندانپزشکی در خارج کشور برای مشکلات دندانپزشکی به ایران می‌آیند و برمی‌گردند.   رئیس جامعه دندانپزشکی ایران با بیان اینکه مشکل تامین هزینه دندانپزشکی در کم بودن درآمد‌ها نیز هست، گفت: با افزایش قیمت در تجهیزات، درآمد خالص دندانپزشک نسبت به چندین سال پیش، رو به کاهش است. باز هم تاکید می‌کنم که هزینه‌های دندانپزشکی در کشور ما گران نیست، بلکه درآمد‌های مردم کم است و این درآمد کم جوابگوی همۀ نیاز‌ها نیست. در مجموع باید وضعیت اقتصادی در کشور بهبود پیدا کند و قدرت خرید مردم افزایش یابد تا بتوانند از خدمات بهتری برخوردار باشند.   وی همچنین درباره «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود، گفت: وزارت بهداشت رویکرد جدیدی را در مورد بهداشت دهان و دندان در پیش گرفته بطوری که در هفته آینده دو روز را برای اجرای پویش دهان و دندان در نظر گرفته است.   در این پویش، دندان پزشکان حاضر، در مدارس حاضر می‌شوند و به آموزش و رسیدگی به دندان‌های کودکان می‌پردازند. پزشکان حاضر بعد از معاینه کودکان، مشکل آن‌ها را آنلاین ثبت می‌کنند و به معلم و خانواده آن‌ها اعلام می‌کنند که هر چه زودتر به مشکل دندان این کودکان رسیدگی شود تا درمان آسان‌تر شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جنجال عجیب پیرامون مدال اهدایی به علی دایی!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!