Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در پاسخ به خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص واگذاری آمبولانس های بنیاد مستضعفان به وزارت بهداشت مطرح کرد: ما ۲۰ دستگاه آمبولانس را جهت اهداء به مناطق محروم آماده کرده بودیم، ولی باتوجه به شرایط پیش آمده این آمبولانس‌ها را در اختیار ستاد مبارزه با کرونا قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: با توجه به شرایط پیش آمده به دلیل کمبود مواد ضدعفونی به خصوص الکل در خواست‌های زیادی در راستای تولید این مواد صورت گرفته است و در حال حاضر شرکت‌های تولیدی که تحت نظارت ما هستند سه شیفت مشغول تولید هستند.

او  گفت: ما طی جلساتی که با کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی برگزار کردیم به این نتیجه رسیدیم که جامعه هدفمان را افراد نیازمند قرار دهیم به علت آنکه باتوجه به شرایط اقتصادی موجود، این قشر از افراد قدرت خرید محصولات بهداشتی را ندارند.

بیشتربخوانید:تامین هزینه اقلام پیشگیری از شیوع کرونا برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد 

فتاح بیان کرد: بنیاد مستضعفان امروز در مرحله‌ی اول چهل میلیارد تومان در اختیار کمیته‌ امداد امام خمینی (ره) قرار داده است تا تجهیزات بهداشتی را تهیه کند و در اختیار خانواده‌های تحت پوشش قرار دهد.

ویروس کرونا تولیدات بنیاد مستضعفان را کاهش نداده است

رئیس سازمان بنیاد مستضعفان اظهار کرد: کرونا تاثیری بر تولیدات ما در بخش محصولات لبنیاتی و سایر قسمت‌ها تولیدی نداشته است ما همانند ماه‌های اخیر به فعالیت خود ادامه می‌دهیم.

فتاح تاکید کرد: مردم ایران این اطمینان را داشته باشند که ما با تمام توانمان برای خدمت گزاری حاضر هستیم و در این خصوص هماهنگی‌های لازم را به طور کامل با هیئت دولت و وزارت بهداشت انجام داده ایم.

او درادامه بیان کرد: ما تولید کننده و توزیع کننده‌ی ماسک نیستیم از اول هم بنیاد مستضعفان در این حوزه ورود پیدا نکرد؛ بلکه خود بنیاد نیز ماسک های مورد نیاز خود را برای استفاده مصارف داخلی  از مراجع ذی‌ربط خریداری کرده است.

فتاح  گفت:  تا کنون مشکلاتی را در بخش تولیدات دامی نداشته ایم نکته اصلی و قابل ذکر در این بخش این است که بنیاد مستضعفان دستگاه توزیع کننده نیست.

رئیس سازمان مستضعفان گفت: مشکل اصلی افزایش قیمت و کمبود کالاها، در بخش توزیع و کنترل است که ما در آن نقشی نداریم، اما توصیه ما این است که به صورت آماده باش برای تامین مواد غذایی افراد بنیاد در اختیار نظام و مردم قرار گیرد.

او  در خصوص بازگشت آمبولانس‌ها بعد از اتمام ویروس کرونا بیان کرد: این آمبولانس‌ها در خصوص خدمت رسانی در مناطق محروم هستند و بعد از این دوره صد درصد با نظارت وزارت بهداشت در اختیار آن‌ها گذاشته می‌شود.

فتاح اشاره کرد: هنگامی که فداکاری پزشکان کشور را در این برهه‌ی حساس می‌بینم  یاد ایثارگری ورشادت‌های جوانان در هشت سال دفاع مقدس زنده می شود.

رئیس بنیاد مستضعفان در پاسخ به سوال خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تاکید کرد: که این آمبولانس‌ها پلاک هایشان به صورت گذر موقت است و در این راستا با راهنمایی و رانندگی کشور هماهنگی‌های لازم را انجام داده ایم.

او در پایان گفت: همه‌ی ما میتوانیم بر ویروس کرونا غلبه کنیم من از ملت غیور و شریف ایران خواهشمند هستم که نکات بهداشتی را به نحو احسن در راستای حفظ سلامتشان انجام دهند.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان اخبار اقتصادی بنیاد مستضعفان آمبولانس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۱۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، به طور کلی در جهان کمبود ذخایر خون برای انتقال این ماده حیاتی وجود دارد که یکی از دلایل این امر افزایش جمعیت مسن با تقاضای بیشتر برای خون و فقدان اهداکنندگان است. با این وجود اگر انبوهی از ذخایر خونی هم وجود داشته باشد، به راحتی نمی توان از آن استفاده کرد.

هر گروه خونی (آ، ب یا آ ب) یا هر گروه دیگری با وجود آنتی ژن های آ و ب متصل به زنجیره های قندی (oligosaccharide) روی سطح گلبول های قرمز شناسایی می شود. سلول های خونی در گروه اُ هیچ آنتی ژنی ندارند. هنگام انتقال خون باید گروه خونی اهداکننده و دریافت کننده یکسان باشد. در غیر اینصورت سیستم ایمنی به سلول های خونی اهداشده حمله و آنها را نابود می کند. این امر واکنشی مرگبار در پی خواهد داشت.

در همین راستا محققان دانشگاه فنی دانمارک(DTU) و دانشگاه لوند سوییس از آنزیم های تولید شده توسط یک باکتری معمول در روده برای حذف کردن آنتی ژن های آ و ب از گلبول های قرمز استفاده کردند. ماهر ابوهاشم یکی از مولفان ارشد تحقیق در این باره می گوید: برای نخستین بار کوکتل های آنزیمی جدید نه تنها آنتی ژن های معرف آ و ب را حذف کردند بلکه انواع دیگری از آنتی ژن که تصور نمی شد برای ایمنی انتقال خون چالش برانگیز باشند، را نیز حذف کردند.

باکتری روده کارگشای تولید گروه خون جهانی

همانطور که گفته شد، اصطلاح گروه خونی براساس ترکیبی از آنتی ژن های موجود روی سطح گلبول های قرمز خون هر فرد تعیین می شود. منظور ابوهاشم از انواع دیگر آنتی ژن در حقیت آنتی ژن های گروه خونی کشف شده از زمان کشف چهار گروه خونی در 120 سال گذشته تاکنون است.

محققان روی باکتریومی به نام Akkermansia muciniphila تحقیق کردند که در غشای روده انسان های سالم وجود دارد. همانطور که از نام آن، muciniphila، پیداست، این باکتری عاشق موسین، جزء اصلی مخاطی است که غشای داخل روده تولید می کند. باکتری مذکور از آنزیم ها برای تجزیه موسین ها برای ایجاد منبع کربن، نیتروژن و انرژی استفاده می کند و به طور اتفاقی، علاوه بر ظاهر شدن روی گلبول های قرمز در آنتی ژن های گروه خونی در غشای پوشش مخاطی وجود دارد.

نکته مهم درباره مخاط روده این باکتری است که می تواند روی ماده مذکور زندگی کند و بیشتر اوقات آنزیم هایی دارد که ساختار قند مخاطی را می شکند.

محققان 24 آنزیم باکتریایی را روی نمونه های خون آزمایش کردند و متوجه شدند آنها در تبدیل گروه خونی آ و ب به یک خون جهانی کارآمد هستند. عملکرد آنها در مقابل آنتی ژن ب نسبت به آ بسیار تاثیرگذارتر بود. ابوهاشم در این باره می گوید: ما به تولید خون جهانی از اهداکنندگان با گروه خونی ب نزدیک هستیم. البته باید تحقیقات بیشتری برای تبدیل گروه های خونی پیچیده تر آ انجام داد. تمرکز اصلی ما اکنون این موضوع است که آیا موانع دیگری در این زمینه وجود دارد یا خیر و اینکه چگونه می توان آنزیم های بدنمان را طوری ارتقا داد تا به هدف نهایی تولید خون جهانی دست یافت.

این تحقیق در ژورنال نیچر میکروبیولوژی منتشر شده است.

کد خبر 6092973 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جنجال عجیب پیرامون مدال اهدایی به علی دایی!