Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  یک بیمار چینی مبتلا به ویروس کرونا که پس از بهبودی کامل، بیمارستان را ترک کرده بود، ۱۰ روز پس از ترخیص نتایج آزمایش‌هایش، مثبت از آب درآمد و بر این نگرانی‌ها هم که این ویروس هنوز هم می‌توانددر بدن باقی بماند دامن زد.

رسانه‌های دولتی چین اعلام کردند که این فرد در اوایل ماه جاری از بیمارستانی در یکی از شهر‌های چین مرخص شد و سپس بلافاصله اقدام به قرنطینه خود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان گمان می‌کردند که پزشکان قبل از اعلام بهبودی او، آزمایش دقیق ویروس را به بیمار نداده‌اند.

به گفته مقامات بهداشتی چین، این فرد و خانوده‌اش از زمان بهبود در قرنطینه بوده‌اند. این خانواده تا ۱۹ فوریه زمانی که برای انجام آزمایشات به یک مرکز پزشکی منتقل شدند از خانه خود خارج نشده بودند، اما با کمال تعجب نتایج آزمایش این بیمار مثبت اعلام شد.

بیشتر بخوانید: کرونا در ایران؛ تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا به ۹۷۸ نفر افزایش یافت

این خبر وحشت رسانه‌های اجتماعی چین را برانگیخت. برخی از کاربران از این که موارد بسیار دیگری مانند این وجود داشته باشد ابراز نگرانی کرده و از بیمارستان‌ها خواستند تا استاندارد آزمایش‌های خود را بالا ببرند.

یکی از کاربران نوشت: بر اساس این مورد، لازم است برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس بیماران بهبود یافته به مدت دو هفته در قرنطینه نگه داشته شوند،  این مورد را نمی‌توان شوخی گرفت.

به گفته یکی دیگر از کاربران دو احتمال در این باره وجود دارد؛ نخست اینکه احتمال دارد اعضای خانواده او حامل ویروس باشند، اما هیچ علامتی از خود نشان نداده و در آزمایش‌های قبلی هم تشخیص داده نشده‌اند، بنابراین بیمار دوباره آلوده شده است، دوم، بیمار بهبود نیافته و ویروس به طور کامل از بین نرفته و دوباره ظاهر شده است.

یکی از متخصصان در این باره گفت: این مورد بسیار نادر است، اما نباید از این موارد غافل بود، احتمالا  تغییر استاندارد آزمایش‌ها می‌تواند علت آن باشد. او حدس می‌زند پزشکان به جای سیستم تنفسی تحتانی در بیمارستان، نمونه‌ای از دستگاه تنفس فوقانی بیمار را گرفته‌اند و با پیشرفت بیماری فرد، به احتمال زیاد ویروس در دستگاه تنفسی تحتانی مبتلایان در نمونه تشخیص داده می‌شود.

او نوصیه کرد: همه بیماران بهبود یافته به مدت ۱۴ روز و به صورت روزانه وضعیت سلامتی خود را چک کنند و بیشتر مراقب بوده و رعایت نکات بهداشتی را فراموش نکنند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۱۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی