Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر بهمنش فرد روز یکشنبه در نشست مدیریت بحران شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: مشکلی درخصوص وضعیت تامین آب زمین‌های کشاورزی دزفول وجود ندارد.
وی افزود: قبل از بارش‌های هفته گذشته درخصوص سد دز در شرایط حداقلی بودیم و ارتفاع سد دز حدود ۳۲۶ متر بود که از چهارم اسفندماه تاکنون ۱۳ متر افزایش یافته و به ۳۳۹ متر رسیده است بطوریکه اکنون در شرایط حداکثری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون شرکت بهره برداری از شبکه‌های آبیاری شمال خوزستان گفت: رهاسازی آب توسط مدیریت سدهای خوزستان آغاز شده و خروجی سد دز از ۲۵۰ به ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.
وی افزود: در حال حاضر  ورودی سد دز از سه هزار و ۳۰۰ مترمکعب بر ثانیه به ۹۲۰ متر  رسیده و به علت توقف بارندگی روزانه حدود ۲۰۰ متر کاهش می‌یابد.
بهمنش فرد بیان کرد: اکنون با خروجی ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه مشکلی در دزفول وجود ندارد و با توجه به اینکه طبق پیش بینی هواشناسی تا ۱۰ روز آینده بارندگی قابل توجهی نداریم احتمالا تا ۷۵۰ متر برسد که طبق تجربه مشکلی برای آبگرفتگی معابر و جاده ساحلی نخواهیم داشت.  
وی با بیان اینکه تا خروجی یکهزار مترمکعب بر ثانیه مشکلی نخواهیم داشت، گفت: اداره امور عشایر باید به عشایر هشدار دهد و شهروندان نیز از نزدیک شدن به رودخانه خودداری کنند.
رئیس اداره هواشناسی صفی آباد دزفول نیز اظهارداشت: از ابتدای مهرماه تاکنون ۲۰۷ میلیمتر بارندگی در دزفول ثبت شده که این میزان بارش نسبت به مدت مشابه پارسال یعنی ۴۵۸ میلیمتر حدود ۵۵ درصد کاهش داشته است البته بارندگی پارسال در ۶۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.
علی کرمی میانگین بلندمدت بارندگی امسال در دزفول را ۲۳۱ میلیمتر اعلام کرد و گفت: میانگین بلندمدت بارندگی حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است.

وی به تعداد کم دفعات بارندگی های اخیر اشاره کرد و گفت: تعداد بارندگی‌ها بسیار پایین است که با توجه به بارندگی‌های اواخر اسفند تا حدی جبران می‌شود.
کرمی افزود: امشب احتمال بارندگی بین صفر تا پنج میلیمتر در دزفول وجود دارد و ۱۰ روز پایانی سال و فروردین‌ماه بارندگی خوب پیش‌بینی می‌شود.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول نیز گفت: امور آب، شبکه آبیاری، فرمانداری و مدیریت بحران موضوع را جدی بگیرند و سیل بندهایی که در فروردین امسال تخریب شدند را ترمیم کنند.
امید بن‌عباس با تاکید بر لزوم جابه جایی عشایری که در مسیر رودخانه هستند، افزود: اقدامات پیشگیرانه برای سیل اعمال شود و ماشین آلات و دیگر امکانات لازم آماده باشند و هواشناسی نیز به طور مستمر شرایط را رصد و گزارش‌های لازم را ارسال کند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با بیان اینکه تمام ظرفیت‌های شهرستان باید برای مقابله با کرونا بسیج شوند، اظهارداشت: برای مقابله با کرونا این هفته و هفته آینده باید مراقبت‌های ویژه شود و از ارائه هشدارهای لازم به مردم دریغ نشود.
وی افزود : مردم در این مدت در خانه بمانند و فقط در موارد ضروری از منزل خارج شوند تا با مدیریت وزارت بهداشت از این بحران عبور کنیم.
بن‌عباس گفت: یک ستاد در این خصوص تشکیل و وضعیت رصد شود ضمن اینکه آرامش جامعه نیز باید حفظ شود.

در حال حاضر ۱۱ نفر در بخش بیماری‌های حاد تنفسی بیمارستان بزرگ دزفول تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند؛ تاکنون نتیجه آزمایش کرونای پنج نفر از این بیماران، منفی و سه نفر مثبت بوده همچنین یک نفر فوت کرده است.

برچسب‌ها سازمان هواشناسی كشور دزفول سازمان آب و برق خوزستان سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان هواشناسی كشور دزفول سازمان آب و برق خوزستان سیل سازمان هواشناسی كشور دزفول سازمان آب و برق خوزستان سیل مترمکعب بر ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنها است.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمودهای رفتاری افراد در استفاده از فضاهای متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیتها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و … انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

کد خبر 6093753

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • حاشیه بازی پرسپولیس و سپاهان| عصبانیت شدید ترابی از تعویض/ مأمور یگان ویژه مصدوم شد!
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • صدور هشدار هواشناسی برای ارتفاعات مازندران
  • جمع آوری متکدیان و کودکان کار در دزفول
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • توصیه‌های ایمنی برای هشدار نارنجی بارندگی
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری