Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@06:07:00 GMT

مشکل مواد ضدعفونی کننده تا دو هفته دیگر حل می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۳۹۵۳

مشکل مواد ضدعفونی کننده تا دو هفته دیگر حل می‌شود

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، با افزایش خطر شیوع ویروس کرونا در کشور، تقاضای مردم برای خرید محصولات بهداشتی و به طور خاص مواد ضدعفونی کننده به شدت افزایش یافته و همین مسئله به کمیاب شدن برخی از این محصولات در در روزهای گذشته منجر شده است.

بر این اساس، در روزهای گذشته با پیگیری‌های وزارت صمت و وزارت بهداشت بنا شده کارخانه‌های فعال در این حوزه با افزایش ظرفیت، در چند شیفت کاری، این محصولات را تولید کرده و به بازار برسانند و کارخانه‌هایی که زیرساخت‌های تولید این محصولات را دارند نیز شرایط را برای تولید مواد ضدعفونی کننده فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گذشت چند روز از موج شیوع کرونا در ایران، هنوز به میزان نیاز جامعه این مواد ضدعفونی کننده وارد بازار نشده و همین امر، این نگرانی را به وجود آورده که نیاز مردم به طور کامل تامین نشود. موضوعی که علی نقیب، عضو اتاق بازرگانی تهران آن را رد کرده و می گوید ظرف دو هفته آینده این مواد ضدعفونی برای تامین نیاز جامعه در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

بر اساس اظهارات نقیب که از سوی اتاق بازرگانی تهران منتشر شده، نگرانی مردم برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس و افزایش تقاضا برای خرید و تامین مواد ضدعفونی‌کننده، باعث کمیاب شدن این موادِ بهداشتی در سطح کشور شده است، اما با تسهیلاتی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این خصوص اتخاذ کرده، بسیاری از شرکت‌های بهداشتی، زمینه‌ افزایش تولید یا راه‌اندازی خط تولید را در کارخانه های خود ایجاد کرده‌اند.

نقیب با تاکید بر اینکه نیاز بازار، ظرفیت تولید را تعیین می‌کند، گفت: در کشور ظرفیت تولید بالایی برای تامین مواد شوینده و ضد عفونی‌کننده وجود دارد، اما با توجه به جو روانی موجود و التهابی که در جامعه ایجاد شده، شاید بسیاری از خانواده‌ها بیش از نیاز واقعی خود خرید کنند که با افزایش خط تولید صنایع بهداشتی این مشکل نیز طی دو هفته آینده برطرف می‌شود. در چنین شرایط دشواری، دور از انصاف است که شرکت‌ها بخواهند قیمت محصولات‌شان را افزایش دهند و موقعیت حساسِ کنونی را بیش از پیش، برای مردم سخت‌تر کنند.

پیش از این محمود نجفی عرب، رییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران نیز گفته بود که ایران ظرفیت بسیار بالایی در تولید محصولات ضدعفونی کننده دارد و با فعال شدن تمام ظرفیت‌ها در این حوزه، نیاز عمومی جامعه برطرف خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: مواد ضدعفونی کننده کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۳۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال

ناصر عاشوری دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری نمایشگاه نفت تصریح کرد: ما طی مدت ۴ روز برگزاری نمایشگاه ضمن مذاکره با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها تعدادی از تفاهمنامه هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم؛ به قرارداد تبدیل می‌شوند و چه بسا تفاهم نامه‌های جدیدی با بانک‌ها و بیمه به امضا برسانیم.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه ۳ پنل با موضوعات برنامه ریزی برای تولید با کیفیت، تأثیر کاهش منابع مالی در تکمیل پروژه و تهدید کاهش نیروی انسانی و نیروی متخصص برنامه ریزی کردیم.

یه گفته دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در گذشته تنها متخصصان این حوزه مهاجرت می‌کردند و اکنون نیروی فنی در حال مهاجرت هستند که این مسأله تهدیدی برای ما است.

وی ادامه داد: حداقل پیشنهاد دستمزد خارج از مرزهای ما ۶۰۰ میلیون تومان است در حالی که در کشور ۵۰ میلیون تومان است.

عاشوری با اشاره به اینکه ناترازی یکی از مسائل است که در همه عرصه‌ها وجود دارد، اضافه کرد: برای ناترازی گازوئیل و بنزین دو نوع تفکر وجود دارد؛ یکی ظرفیت افزایش تولید و دیگری دوگانه سوز کردن خودروها و مصرف بهینه با همین میزان تولید ادامه دهیم.

وی ادامه داد: من با افزایش ظرفیت تولید مخالفتی ندارم اما با پالایشگاه‌های فعلی افزایش ظرفیت امکان پذیر نیست. چرا که اگر تحریم‌ها وجود نداشت و سرمایه‌گذاری کافی صورت می‌گرفت ساخت پالایشگاه مادر دست کم به ۶ سال زمان نیاز دارد.

عاشوری اضافه کرد: در ۱۵ سال اخیر مصوبات ساخت پالایشگاه‌هایی وجود دارد که هیچ کدام به ثمر نرسیدند.

دبیر کل انجمن پالایش نفت کشور تاکید کرد: با اطمینان خاطر می‌گویم ناترازی به علت مصرف بی‌رویه است. زیرا در مصرف رشدی داریم که نقشی در اقتصاد ما ندارد.

چی با اشاره به اینکه هدر رفت انرژی بسیار بالاست خاطر نشان کرد: متأسفانه خودروهایی استفاده می‌شود که تولید آنها مربوط به قبل از انقلاب است و آنطور که کارشناسان می‌گویند میزان هدر رفت بنزین در سال ۲۵ میلیون دلار است.

وی با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اضافه کرد: اگر دولت تدبیری در نظر نگیرد بدون شک تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی ناترازی خواهیم داشت اعم از آب، گاز و بنزین با مشکل روبرو خواهیم شد.

ادامه دارد

کد خبر 6097587 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی