Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@12:33:56 GMT

تشکیل اکیپ ۳۰۰ هزار نفره برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۴۶۱۹

وزیر بهداشت گفت: برای شکست دادن بیماری کرونا در قالب بسیج ملی تحت همین عنوان قرار است با تشکیل ۳۰۰ هزار اکیپ در کشور از دو روز آینده فعالیت خود را آغاز کنیم.

به گزارش ایمنا، سعید نمکی با تشکر از تمامی دست‌اندرکاران حوزه سلامت برای مهار این بیمار اظهار کرد: تشکر ویژه بنده امروز از دکتر جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت است که علی‌رغم آن که خبر فوت پدرشان امروز به ایشان رسید، اما تا لحظه آخر ماندند تا به وظایف خود رسیدگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که از کودکی پس از قرآن عاشق حافظ بوده است، گفت: تفالی به حافظ زدم و این بیت آمد:

نسیم باد صبا دوشم آگهی آورد * که روز مهنت و غم رو به کوته‌ی آورد

این بیت برای من به آن معنا بود که در حال حرکت به سوی کنترل بیماری هستیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه این روزها یادآور روزهای دفاع مقدس است، تصریح کرد: مانند همان روزها همه کنار هم ایستاده‌ایم. امروز تمام دستگاه‌های اجرایی، تمامی اعضای کابینه، نیروهای مسلح، ارتش، قوه قضائیه و قوه مقننه همگی در کنار ما برای کنترل ویروس ایستاده‌اند؛ همچنین شخص آقای روحانی نیز بارها اعلام کردند هیچ جلسه‌ای مهم‌تر از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا برای ایشان نبوده است.

نمکی با تاکید بر این که خبری خوش برای مردم ایران دارد، اظهار کرد: افزایش آمار بهبودیافتگان به شکلی که امروز ۱۷۵ مورد بیمار بهبود یافته داشتیم، یکی از نقاط قوت و نوید جدیدی برای همکاران ما است. ما حرکت بزرگی را شروع کردیم که در قالب بسیج ملی شکست کرونا آن را آغاز خواهیم کرد.

وی ادامه داد: این طرح در کشورهای شرق مدیترانه طرحی بسیار جدید است. بنا بر این طرح قرار است با تشکیل ۳۰۰ هزار اکیپ در سطح کشور که آنها را از پیش تجهیز کرده‌ایم برای بیماریابی و مقابله با این ویروس به تک‌تک خانه‌های مردم بفرستیم. این طرح نیز مانند بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در سطح کشوری عمل خواهد کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به این که امشب در جلسه‌ای با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی جزئیات این طرح بررسی خواهد شد، گفت: همچنین در روز رونمایی از این طرح که با حضور مسئولین بین‌بخشی برگزار می‌شود، ابعاد بیشتر آن را مطرح خواهیم کرد. مردم بدانند ما خودمان را برای شکست کرونا آماده کرده‌ایم.

نمکی افزود: از مردم می‌خواهم مانند گذشته به صحبت‌های ما عمل کنند؛ متأسفانه علی‌رغم این که اعلام کرده‌ایم در دوره پیک بیماری هستیم و از آنها خواسته‌ایم در خانه بمانند و از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند، باز هم گزارش‌هایی داشته‌ایم که این سفرها از نقاط آلوده به سایر نقاط ادامه دارد. این موضوع منجر شد تا قرنطینه را در مدخل شهرها بیش از پیش جدی بگیریم.

او با تاکید بر خودداری از حضور در مراسم‌های جمعی گفت: مردم سعی کنند مراسم‌های ختم، عروسی و غیره را برگزار نکنند و همچنین مساجد نیز تراکم جمعیت را به حداقل ممکن برسانند. این هفته با همکاری ستاد مربوطه نماز جمعه برای کنترل بیماری برگزار نشد.

منبع: ایسنا

کد خبر 413029

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا ابتلا به کرونا درمان کرونا سعید نمکی حسن روحانی دولت دوازدهم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند