Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@11:30:58 GMT

ظرفیت سدهای همدان برای مهار سیلاب‌ها به‌کارگیری شود

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۵۹۸۲

ظرفیت سدهای همدان برای مهار سیلاب‌ها به‌کارگیری شود

معاون استاندار همدان گفت: شرکت آب منطقه‌ای از ظرفیت سدها برای مهار سیلاب و جلوگیری از بروز خسارت استفاده کند. ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  همدان محمودرضا عراقی شامگاه یکشنبه  در نشست فوق العاده اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار داشت: می توان از سدها علاوه بر ذخیره نزولات جوی برای مهار سیلاب نیز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه دبی آبی که وارد سدها می شود مشخص است بنابراین بایدبه گونه‌ای برنامه ریزی کرد که آب سدها هنگام بروز سیلاب سریز نشود پس آب منطقه‌ای می‌تواند نسبت به رهاسازی آب با هدف جایگزین شدن سیلاب در سد تدبیر کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان اظهار داشت: سیلاب فروردین امسال با وجود تخریب و خسارت اما تجربه گرانبهایی برای مسئولان به همراه داشت به گونه‌ای که بسیاری از استانداردها در حال به روز رسانی بوده است.

بارندگی 48 ساعته‌ای که صدها میلیارد تومان خسارت روی دست نهاوندی‌ها گذاشت + فیلمنهاوند رکورددار بیشترین بارش در همدان شدبحران سیلاب به نهاوند رسید / خسارت شدید سیل زیرساخت جاده‌ای و آب شرب + فیلم

عراقی ادامه داد: پس از بروز سیلاب فروردین بسیاری از پل ها واقع در روستاها ایمن و استاندارد شدند همچنین نقشه و پهنه‌بندی سیل‌خیزی استان تهیه و تدوین شد.

وی بیان کرد: اختصاص و پرداخت نقدی 900 میلیارد تومان اعتبار بلاعوض در این شرایط سخت بودجه‌ای، معجزه خداوند است در حالیکه اعتبار مورد نیاز بسیاری از پروژه های عمرانی با اسناد خزانه تامین می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان اظهار داشت: با توجه به تجربه گرانسنگ مدیران اجرایی، بروز مجدد خسارت به واسطه سیلاب پذیرفتنی نیست بنابراین باید از همه ظرفیت ها به ویزه توان و مشارکت مردم استفاده کرد.

عراقی بیان کرد: مردم می‌توانند پیش از رسیدن نیروهای امدادی نسبت به امداد رسانی اقدام کنند و هر کدام یک امدادگر باشند همچنین شوراهای روستا هنگام بارش برف و مسدود شدن راه روستایی منتظر کمک راهداری نباشند بلکه از تراکتور موجود در روستا برای باز کردن راه استفاده کنند.

وی ادامه داد: در سیلاب فروردین امسال علاوه بر ایمن کردن پل ها مکان هایی که طغیان رودخانه رخ می‌دهد مشخص شده است که با توجه به یکسان بودن رفتار آب، باید برای مهار طغیان آب در همان مکان‌ها تدبیری اندیشید.

انتهای پیام/741/ ز

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برای مهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد :سیلاب یک هزار و ۳۰۰ میلیارد به بخش کشاورزی خسارت زد اما تاکنون یک ریال اعتبار خسارت سیلاب پرداخت نشد.

وی افزود: بخش عمده خسارت‌ها و آسیب‌ها در این شهرستان مربوط به باغات، مزارع، زمین‌های کشاورزی، کانال‌های آبرسانی و سرآب بندی‌های بخش کشاورزی و همچنین ابنیه فنی و راه‌های روستائی و عشایری است. که در این بارندگی بخش زیادی از محورهای ارتباطی روستایی و عشایری نیز مسدود شده بود. کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۱۶۰ هزار هکتار از این میزان زراعی است.

خبرنگار: فائزه صداقت

انتهای خبر/

کد خبر: 1228422 برچسب‌ها سیل

دیگر خبرها

  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد