Web Analytics Made Easy - Statcounter

افرادی که دچار مشکلات تنفسی هستند، مانند انسداد مزمن ریوی و آسم، هم از جهت ابتلا به عفونت و هم از جهت ریسک نجات، وضعیت نگران‌کننده‌تری دارند.

ما می‌دانیم که COVID-۱۹ و سایر عفونت‌های مزمن تنفسی می‌توانند خطرناک باشند، اما این خطر برای افرادی که بیماری ریوی دارند تا چه اندازه بیشتر است؟

به سختی می‌توانیم عدد و درصدی برای این ریسک در نظر بگیریم؛ اما آن‌هایی که بیشتر تحت تأثیر بیماری خود هستند، بیشتر مستعد تنگی نفس شدید و التهاب در داخل و اطراف ریه‌ها و عفونت‌های کُشنده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آیا این خطر فقط در مورد COVID-۱۹ بسیار جدی‌تر است؟

آن‌هایی که دچار عوارض مزمن تنفسی‌اند و مبتلا به کرونا ویروس معمولی یا نوع جدید آن می‌شوند، بیشتر احتمال دارد که دچار عفونت باکتریایی یا ویروسی دیگری هم بشوند که خطر شدت بیماری یا مرگ را افزایش می‌دهد. به زبان ساده‌تر، وقتی شما دچار یک عفونت ویروسی می‌شوید، احتمال اینکه عفونت ویروسی دیگری نیز بگیرید بالاتر می‌رود.

کدام ویژگی بیماری مزمن انسدادی ریه یا آسم، افراد را بیشتر مستعد این عفونت‌های ویروسی می‌کند؟

بیمارانی که دچار عوارض مزمن ریوی مانند آسم و بیماری مزمن انسدادی ریه هستند می‌توانند گاهی دچار حالتی شوند که به آن اختلال مخاط اپیتلیال یا آسیب سد سلولی محافظ ریه‌ها می‌گویند. این اختلال یا آسیب سبب می‌شود ویروس‌ها و بیماری راحت‌تر بتوانند به سایر قسمت‌های بدن حمله کرده و فرد را بیشتر در معرض عفونت قرار دهند.

ظاهراً COVID-۱۹ سریع‌تر از سارس در سال ۲۰۰۳ در حال انتشار است و علائمی که نشان از توقف این شیوع بدهد بسیار اندک‌اند؛ افرادی که بیماری ریوی دارند چگونه می‌توانند از خود مراقبت کنند؟

بزرگ‌ترین کاری که هر کسی می‌تواند بکند، رعایت اقدامات پیشگیرانه به عنوان اولین خط دفاعی است. این اقدامات می‌تواند شامل دور ماندن از افراد بیمار یا مشکوک، استفاده از ماسک و دستکش در محیط‌های درمانی مانند کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها و ادامه‌ی مصرف دارو‌های تجویز شده توسط پزشک برای کنترل عارضه‌ی تنفسی برای بهینه کردن سلامت ریه‌هایشان باشد.

این ویروس‌ها چگونه منتشر می‌شوند؟

خطر انتقال هر ویروسی زمانی در بیشترین حد خود است که با افراد بیمار در تماس باشید، زیرا ویروس از طریق ترشحات تنفسی به‌واسطه‌ی عطسه و سرفه یا آبریزش بینی به راحتی از فرد بیمار به فردی دیگر منتقل می‌شود.

کسی که دچار بیماری ریوی است در صورت داشتن علائم چه باید بکند؟

کسانی که اخیراً سفر نکرده‌اند و در نواحی پُرخطر نیستند، احتمال اینکه دچار این ویروس جدید شده باشند بسیار کم است. اما افرادی که سفری داشته‌اند و علائمی از خود بروز می‌دهند باید سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند یا اقدامات لازم برایشان انجام شود.

از کجا می‌توانید متوجه شوید آیا کسی دچار COVID-۱۹ است یا سایر ویروس‌ها؟

تشخیص بین ویروس‌های تنفسی تنها بر اساس علائم، کار دشواری است، زیرا خیلی از این ویروس‌ها علائم مشابهی دارند. به همین دلیل تأکید داریم که در مورد هرگونه علامتی که دارید، اما ممکن است پزشکتان نبیند، توضیح دهید و او را در جریان سفر اخیرتان، چیز‌هایی که خورده‌اید یا کسی که اخیراً با او ملاقات داشته‌اید قرار دهید.    
منبع: تبیان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیماری ریوی ویروس کرونا پارسی خبر بیماری ریوی ویروس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۷۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟

 به گزارش تابناک به نقل از وری‌ول هلت،‌ اگر مدت‌زمان آلرژی از موعد انتظارتان بیشتر شد یا اینکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.
هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست
نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن
داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است