Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:54:00 GMT

مزارع شوش برای مبارزه با ملخ سمپاشی هوایی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۷۸۳۴

مزارع شوش برای مبارزه با ملخ سمپاشی هوایی می‌شوند

عدنان عزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق گزارش مدیریت جهاد کشاورزی شوش تعدادی ملخ صحرایی با جمعیت کم در مزارع غرب کرخه و منطقه چغازنبیل مشاهده شده که بعد از موافقت استاندار اقدام لازم برای سمپاشی هوایی مزارع آلوده انجام می‌شود.

وی خواستار تامین سوخت دستگاه‌های سمپاش مزارع شوش و استفاده از دانش کارشناسان حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان خوزستان شد و گفت: مدیریت جهاد کشاورزی شوش و کارشناسان این اداره بصورت روزانه وضعیت جمعیت ملخ‌ها را گزارش می‌کنند و عملیات مبارزه را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شوش افزود: فیلمی صداگذاری شده از هجوم ملخ به مزارع کشاورزی شوش در فضای مجازی منتشر شد که هدف آن ایجاد رعب و وحشت بین کشاورزان شوشی بود.

وی اظهارداشت: در منطقه شریول چنانه بخش فتح المبین شوش با فاصله هر ۵۰ متر یک ملخ دیده شده که یک محدوده و شعاع ۲۰۰ کیلومتری را تحت تاثیر قرار داده است.

شهرستان شوش حدود ۱۲۰ هزار هکتار مزارع کشاورزی دارد.

برچسب‌ها شوش ملخ صحرایی پروندهٔ خبری بازگشت ملخ‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شوش ملخ صحرایی شوش ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۷۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی با اشاره به اهمیت رعایت تقویم زراعی برنج در افزایش کیفیت محصول و کاهش خسارت‌ها افزود: تا کنون شالیکاران گیلانی ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع خود را با آب‌های سنتی و سطحی شخم زده اند که باید کشاورزان باید هرچه سریعتر مزارع خود را برای کشت برنج آماده کنند. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵۶ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان خزانه گیری شده گفت: ضدعفونی و جوانه دار کردن بذر، آماده سازی و خزانه گیری برنج، ایجاد زهکش در زمان وزش باد و بارندگی، هوادهی و کنترل دمای خزانه برنج به ویژه در ساعات گرم روز‌های آفتابی از مهمترین اقداماتی است که کشاورزان باید توجه داشته باشند. 
وی اضافه کرد: تعریض و ترمیم مرز کرت‌ها، لایروبی آب بندان‌ها، ترمیم کانال‌های آبرسان و سردهنه‌ها باید در اولویت قرار گیرد. 
گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار و ۳۰۰ هزار شالیکار دارد.

دیگر خبرها

  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود