Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد میر رضوی در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص تاثیر شیوع ویروس کرونا بر تولید و فروش کنسرو در کشور گفت: با توجه به اینکه مردم غذا‌ کنسرو شده را نسبت به غذا رستوران در اولویت قرار می‌دهند و از طرفی برخی برای احتیاط اقدام به ذخیره سازی کردند، شاهد هستیم در یک هفته اخیر فروش کنسروجات افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد:از سوی دیگر با توجه به اینکه در تولید کنسرو از فرایند حرارت بالا استفاده می شود فلذا امکان وجود هرگونه ویروس و باکتری صفر است، ضمن آنکه واحدهای بهداشت کارخانه‌ها نیز بر روی مواد اولیه نظارت کامل دارند و تلاش می‌کنند از بهترین مواد اولیه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:در حال حاضر هیچگونه مشکلی در تامین بازار و سفارشات نداریم و هنوز درخواست بازار به آن حد نرسیده که بخواهیم ظرفیت تولید خود را افزایش دهیم، اما لازم باشد صنایع کنسروی هیچ مشکلی بابت این موضوع ندارند.

میر رضوی تصریح کرد: اکنون تنها نگرانی ما در خصوص تامین مواد اولیه وارداتی به خصوص در تن ماهی است با توجه به اینکه صید داخلی ماهی تن جوابگوی نیاز داخلی نیست، مجبور به واردات هستیم، به خصوص در بهار که فصل صید داخلی تمام می‌شود بیشتر به واردات وابسته هستیم. اما چون ردیف کالایی ما تغییر کرده و باید از ارز بازار آزاد استفاده کنیم مجبور به افزایش قیمت برای سال آینده هستیم.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط حساس فعلی باید بانک مرکزی صنایع غذایی وارداتی را در اولویت قرار دهد و نسبت به ثبت سفارش آنها و تخصیص ارز در کمترین مدت زمانی اقدام کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز افزایش قیمت صنایع غذایی واردات تخصیص ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه با توجه به دورنمای ادامه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است. اما بی‌ثباتی اقتصاد آمریکا هر دوی این شاخص‌های نفتی را در آستانه کاهش قیمت هفتگی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 83 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 27 سنت معادل 0.34 درصد افزایش 79 دلار و 22 سنت معامله می‌شود.

سرمایه‌گذاران نگران ادامه سیاست نرخ بالای بهره هستند که می‌تواند رشد اقتصاد آمریکا را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند. این در حالیست که جنگ خاورمیانه عرضه جهانی نفت را چندان تحت تاثیر قرار نداده است.

نفت برنت در آستانه 6.3 درصد کاهش قیمت هفتگی قرار دارد و نفت آمریکا هم 5.6 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته است. این کاهش قیمت در آستانه اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس اتفاق افتاده که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت روسیه و متحدانش تشکیل شده است.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، اوپک پلاس احتمالاً کاهش تولید 2.2 میلیون بشکه‌ای خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد. بازار در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات اقتصادی آمریکا و نشانه‌هایی از تولید آینده این کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229308 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد