Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه در برنامه تلویزیونی صبح بخیر ایران که صبح امروز روی آنتن رفت درباره امکان استفاده دانش آموزان از آموزش‌های مکمل که از شبکه آموزش پخش می‌شود و همچنین راه اندازی مدارس مجازی گفت.

وی بیان کرد: در ابتدا هفته امور تربیتی را که روزهای آخر آن را سپری می‌کنیم به مربیان تربیتی تبریک می گویم و آرزو می‌کنم سیستم آموزشی ما هر روز پویاتر باشد و قابلیت‌های بهتری را برای دانش آموزان ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کرونا هم سپری خواهد شد. روزهای سخت می‌روند و آدم‌های سخت هستند که می‌ایستند. هر روز هم آغاز زندگی خوبی است و فرصتی برای یادگیری و آموختن است. خانواده‌ها بدانند که فرزندانشان در فضای یادگیری خوبی قرار گرفته اند. مدرسه تنها جایی نیست که می‌شود در آن آموخت. چه بسا مدرسه‌ای هم باشد که یادگیری در آن رخ ندهد و محیط‌هایی باشند که بیش از مدرسه به ما یاد بدهند.

کمرئی ادامه داد: امروز موقعیت‌هایی پیش آمده تا آنچه در اختیارمان نیست را بتوانیم جبران کنیم. تجربه خوبی پیش از این در زمینه آموزش از راه دور و آموزش الکترونیکی بوده است و امروز خلائی که با تعطیلی مدارس پیش آمده را می‌توانیم جبران کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چه شد به سمت آموزش از طریق تلویزیون رسیدید، گفت: آموزش مجازی در دنیا مرسوم است و به کار گرفته می‌شود و روش مناسبی برای انتقال دانش به بچه هاست. هر چند هیچ وقت هیچ مدل آموزشی جایگزین محیط واقعی تعلیم و تربیت نمی‌شود و یادگیری از طریق تعاملات واقعی رخ می‌دهد اما ما برای اینکه بچه‌ها به خاطر تعطیلات عقب نمانند چند دسته اقدامات را پیش بینی کرده ایم.

معاون آموزش متوسطه ادامه داد: یکی از آنها بر اساس ماده ۹۶ آیین نامه اجرایی است که مدارس و استان‌ها موظف هستند تا تعطیلات را جبران کنند و زمان از دست رفته را که حالا چه به دلیل آلودگی هوا و چه شرایطی که الان در آن قرار گرفتیم ایجاد شده است، جبران کنند. در گام اول آموزش فراگیر و عادلانه را در نظر گرفتیم با کمک و همکاری صدا و سیما و برنامه‌های خوبی تدارک دیدیم و قریب به ۸۴ برنامه در فرصت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه‌ای در این راستا آماده می‌شود که مجموعاً حدود ۸۴ آموزش در هفته داریم که هر روز در ۱۲ نوبت صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد: این برنامه ریزی که پیش بینی کردیم برای زمان تعطیلی مدارس و زمانی است که حتی مدارس تعطیل نباشد. البته ممکن است در زمان باز شدن مدارس بخش اعظمی از بچه‌ها صبح‌ها مدرسه باشند که در این صورت امکان دانلود برنامه و باز پخش آن وجود دارد.

وی درباره مزیت‌های یادگیری مجازی گفت: در یک پژوهشی دیدم که می‌گفت تدریس علوم پایه از طریق تصویری اثربخش تر است از تدریس حضوری است. به جهت جذابیت‌هایی که تصویر می‌تواند در برخی دروس ایجاد کند و اطلاعات زیاد را در فرصت کم ارائه دهد. بالاخره ۷۵ درصد یادگیری ما از طریق دیداری رخ می‌دهد. همین طور بچه‌ها علاقه به یادداشت برداری دارند و چون این مدل یاددهی امکان بازپخش و تکرار دارد هم می‌تواند جذابیت داشته باشد.

وی درباره انتخاب معلمان نیز گفت: طبیعتاً ما معلمانی را انتخاب کردیم که توانایی بیشتری دارند و از مولفان کتب درسی یا سرگروه‌های درستی در استان‌ها هستند. در هر استان ما دبیرخانه مربوط به هر درس را مستقر کرده ایم. در حال حاضر به خاطر شرایط پخش زنده برنامه ما از دبیران استان‌های تهران و البرز کمک گرفته ایم. به تدریج به سمت برنامه‌های تولیدی می‌رویم و امکان بهره گیری از معلمان با تجربه تر را داریم. اما این را هم در نظر بگیریم که تجربه تدریس جلوی دوربین سخت است و ما روزهای نخست را سپری می‌کنیم. گروه‌های ارزیابی داریم و شاخص‌هایی برای خودمان تعیین کرده ایم. من خودم همه پخش را بازبینی کردم و روند اصلاحی را هم شروع کرده ایم.

وی با تاکید بر اینکه آموزش تلویزیونی فراگیر و عادلانه است، گفت: دومین راهکار ما آموزش‌های الکترونیکی است که در حال انجام است. در چند روز آینده مدرسه مجازی هم به راه می‌افتد و ما می‌خواهیم در کنار ۱۰۷ هزار مدرسه حقیقی که داریم، ۰۷ هزار مدرسه مجازی هم داشته باشیم که مدیر و معلمان حضور داشته باشند و تولید محتوا صورت بگیرد و دانش آموزان حضور و غیاب شوند.

کد خبر 4867670 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش آموزش مکمل ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران انتخابات 98 شهر تهران دستگیری سارق تعطیلی مدارس تعزیرات حکومتی محسن حاجی میرزایی قوه قضاییه آموزش مکمل آلودگی هوا علی اعطا بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شهریه مدارس غیردولتی حامی خانواده‌‌ها هستیم، گفت: سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در حاشیه مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید و سیاست ارتقای کیفیت مدارس دولتی اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی در این راستا در حال انجام است از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی که مدارس دولتی در اولویت قرار دارند، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش آموزی که اولویت با مدارس دولتی است همچنین در نوسازی اولویت با مدارس دولتی است.

وی افزود: امسال 19 هزار مشاور و مربی پرورشی برای مدارس دولتی عادی استخدام می‌کنیم و حتما باید سطح کیفیت مدارس بالا برود، یک عقب‌ماندگی نسبتا طولانی داریم که به سرعت امیدوار هستیم، جبران شود.

خانواده‌ها به مدارس کمک کنند

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از خانواده‌ها تقاضا دارم که کمک کنند و مدیران مدارس به کمک آنها نیاز دارند اگر انجمن اولیا و مربیان در مدرسه قوی شکل بگیرد برای ارتقای مدرسه و سطح کیفیت آن نقش جدی ایفا خواهند کرد.

صحرایی درباره شهریه مدارس غیردولتی عنوان کرد: شهریه این مدارس طبق قانون تعیین می‌شود و آموزش و پرورش مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون پیش‌بینی شده است، اقدام می‌کنیم و در این موضوع به طور جدی سعی می‌کنیم حامی خانواده‌ها باشیم و نظارت جدی ایفا کنیم.

وی افزود: امسال طبق قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها شفاف در آنجا ذکر می‌شود و یکی از مسائل این است، عددی که به عنوان شهریه مصوب تعیین می‌شود غیر از شهریه‌ای است که در مدارس دریافت می‌شود، اگر این سامانه با سرعتی که مورد انتظار است راه‌اندازی شود و امیدوارم به آغاز سال تحصیلی جدید برسد دیگر هیچ پولی گرفته نخواهد شد مگر طبق سامانه و در این سامانه هزینه‌ها شفاف خواهد شد و اگر مدرسه‌ای شهریه اضافه دریافت کرده باشد، شهریه اضافه به خانواده برگردانده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی معلمان گفت: لایحه پیش‌نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهرها مراکز رفاهی وجود دارد که بتوانند سفر کنند و تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و چهارصد هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

وی درباره روند صندوق آوری صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند همچنین قرار است، شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا 80 درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند و همه اجزای دولت هم باید به این موضوع توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه موضوع بسیار مهمی است که در دستور کار ما بوده است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی نوین جذب و گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال این تجربه را در اختیار داریم و به شیوه صحیح‌تر و دقیق‌تر و سریع تر این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد و 72 هزار و 19 معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود بیست هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است یعنی 90 هزار معلم جدید اگر کل ظرفیت‌ها استفاده شود، اول مهر به مدارس می‌روند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • یک عملکرد غیرمنتظره در مخچه کشف شد
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است