Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرضیه ساخت و انتقال ویروس کرونا به جهان توسط آمریکا با فیلم‌ها و سریال‌های جدید و قدیم تقویت شده است.

 به گزارش مشرق، زمانی که دونالد ترامپ شعار "Make America great again" (دوباره آمریکا را باعظمت کنید) را به عنوان شعار انتخاباتی­‌اش در تمامی‌ میتینگ‌­ها و فعالیت‌­های تبلیغی استفاده می‌­کرد، کسی فکرش را نمی­‌کرد در ماه­‌های پایانی ریاست جمهوری او، ویروسی به جان جهانیان بیفتد که یکی از متهمین اصلی ظهور آن، ترامپ و مانیفست تبلیغی‌­اش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها و با گذشت سه ماه از آغاز ابتلای مردم جهان به کروناویروس، شایعه ترور بیولوژیکی آمریکا به وسیله این ویروس و با هدف ضربه زدن به اقتصاد چین بیشتر از قبل به واقعیت نزدیک شده است. اما آیا می‌­توان چنین واقعیتی را در سال 2020 پذیرفت؟

بیشتر بخوانید: پیشگویی رازآمیز سیمپسون‌ها از ریاست ترامپ تا «کرونا»

چرا ترامپ در صف اول متهمان قرار دارد؟

 ویروس کرونا که از دسامبر 2019 یعنی حدود سه ماه پیش با شروع از شهر ووهان چین در کوتاه‌­ترین زمان به بیش از 50 کشور جهان شیوع پیدا کرده، یکی از خطرناک­ترین و کشنده­‌ترین ویروس‌­های چند دهه اخیر است. البته که بیماری­‌های واگیردار با ضریب مرگ و میر بالاتر هم وجود دارد، اما سرعت تکثیر این ویروس و دوره نهفته 9 تا 14 روزهای که دارد باعث شده تا به تهدید جهانی برای سلامت تمام افراد دنیا تبدیل شود.

در چین به عنوان کشور مبدأ شهرها به قرنطینه رفتند، چرخه آموزش از کار افتاد، اقتصاد پرقدرت­شان تحت تأثیر قرار گرفت، صنعت هواپیمایی با زمینگیر شدن پروازها ضررهای میلیاردی را تجربه کرد و تاکنون حدود 185 میلیارد دلار خسارت به اقتصاد چین برآورد شده است. این عددی است که اخیراً روزنامه‌ای هنگ­کنگی از "جون مین" اقتصاددان برجسته چین و مقام ارشد سابق صندوق بین المللی پول نقل قول کرده است.

اما اینکه ویروسی علاوه بر جان انسان‌­ها یکی از بزرگترین اقتصادهای رقیب آمریکا را هم نشانه گرفته، باعث شده است تا نگاه صرفاً پزشکی به شیوع آن از بین برود و شایعه­‌ها برای شروع غیررسمی‌جنگ جهانی سوم به واقعیت نزدیک­تر شود. حالا ترامپ و شعار تبلیغاتی‌­اش یعنی "Make America great again" یکی از متهمان اصلی به وجود آوردن و شیوع این بیماری است و گمانه­‌زنی­‌های سیاسیون در کشورهای مختلف دنیا این است که بعید نیست ترامپ این شیوه را برای به زمین زدن اقتصاد چین در پیش گرفته باشد.

بیماری‌ که با گذشت سه ماه از آن به تازگی و با ابتلای حدود 10 نفر در کل ایالت‌­های آمریکا به سراغ این کشور رفته است و دونالد ترامپ هم یک­‌تنه در مقابل گسترش آن ایستاده است. البته این ایستادگی با امکانات پزشکی نیست بلکه او مقابل دوربین ایستاده و درست با فاصله کمی‌از اظهار نظر مقام‌­های بهداشتی آمریکا که گفته بودند مسئله ورود بیماری به آمریکا نیست بلکه زمان رسیدن آن است، با قاطعیت گفته است: «این پایان می‌یابد. دارد پایان می‌یابد. من امیدورم و دیر یا زود پایان می‌یابد.»

آیا حقیقتاً آمریکا کرونا را به چین منتقل کرده است؟

 ترامپ از ابتدای دوران ریاستش در کاخ سفید سیاست‌­های داخلی و خارجی متعددی را برای به اصطلاح برگردان اعتبار به آمریکا و شهروندان آمریکایی در پیش گرفت. با زمینه بیزینس‌ ­محوری که جهانیان او را به آن می‌­شناسند و ضمن همه اقدام­‌های عجیب و غریب و نابه‌­هنگامی‌ که در این سال­‌های ریاستش کرده است، حالا بار این اتهام بر دوشش سنگینی می­‌کند.

خصوصاً اینکه ویروس کرونا با بازی­‌های رسانه‌ای بزرگی در حال معرفی به جهانیان است و روابط اقتصادی و سیاسی بین چین و آمریکا در تاریک­‌ترین وضعیت خود قرار دارد. آن‌طور که تحلیل‌گران در رسانه­‌ها نوشته‌اند در نظر گرفتن این فرضیه که همزمان با سال نو چینی و به دنبال روابط اقتصادی به بن بست رسیده آمریکا و چین این ویروس گسترش پیدا کرده است از پشت پرده‌­های شکل گیری­‌اش خبر می‌­دهد.

از طرفی شیوع ویروس کرونا کشورهایی نظیر ایران، روسیه، و ونزوئلا را نیز که در مسائل راهبردی بین المللی با آمریکا اختلافات عمیقی دارند نیز تحت تأثیر قرار داده است. به طور خاص، کشوری مثل ایران، مراودات تجاری گسترده‌ای با چین دارد که شیوع کرونا در چین، می‌تواند تأثیر مستقیم اقتصادی بر این کشور داشته باشد. اما این اتهام بیشتر از دو سمت تقویت می‌­شود، یکی سیاستمداران برخی کشورها و دیگری فیلم­‌ها و سریال­‌هایی که با این موضوع ساخته شده یا ساخته می­‌شوند.

کدام سیاستمداران ترامپ را مقصر شیوع کرونا ویروس می‌­دانند؟

آن‌طور که رسانه‌ها می‌گویند، دمیتری نویکوف به عنوان معاون اول رئیس کمیته دومای کشوری در امور بین‌الملل روسیه در یکی از مصاحبه­‌های اخیرش گفته است بعید نیست کرونا ویروس سلاح بیولوژیک و دست ساخته آمریکایی‌­ها باشد. از مقام­‌های رژیم اشغالگر قدس هم افرادی تا کنون به آزمایشگاهی بودن این ویروس اذعان و احتمال شیوع آن از آزمایشگاه را تقویت کرده‌اند.

به نقل از جروزالم پست، با ابتلای 2 تن از شهروندان اسرائیل  به ویروس کرونا  برخی از اعضای پارلمان،  کابینه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر را به عدم کفایت در مهار این بیماری متهم کردند. در این میان، برخی سیاستمدارن صهیونیست به طور ضمنی کروناویروس را به فرضیه‌هایی درباره جنگ‌افزارهای بیولوژیکی گره زده‌اند که از آن میان می‌توان به اظهارات "لوی ابکاسیس" نامزد پست وزارت بهداشت این رژیم اشاره کرد.

او در اظهاراتش ادعای تل‌آویو مبنی بر آمادگی معمول برای مواجه با حملات ناشی از جنگ‌افزارهای بیولوژیکی را زیر سؤال برده است. اگرچه ابکاسیس به طور مستقیم کروناویروس را یک جنگ‌افزار بیولوژیکی تلقی نکرده است، اما پیوند دادن آن با آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با چنین تسلیحاتی خود جای سؤال دارد.

در ایران نیز امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی‌در امور بین‌الملل در تازه‌­ترین توییت­ش نوشته است که شاید سال­‌ها بعد روش و افشا شود کرونا ویروس جنگ بیولوژیک کاخ سفید علیه رقبای بزرگ جهانی آمریکا یعنی چین و روسیه بود که علاوه بر بخش‌­هایی از جهان، به مردم آمریکا هم سرایت کرد. با این حال به نظر می‌­رسد شیوع کرونا با توجه به وضعیتِ روابط آمریکا با چین و همچنین برهه زمانی که این ویروس شیوع پیدا کرده تا حد زیادی تقویت کننده این ایده است که کرونا را می‌توان سلاح بیولوژیک آمریکا دانست.

چراهالیوود 10 سال پیش به سراغ ساخت سریالی برای روایت امروز رفته بود؟

این روزها سرویس­‌های استریم فیلم و سایت‌های دانلود بیشتر از روزهای گذشته­‌شان به‌خاطر ویروس کرونا مورد توجه قرار گرفته‌اند. مردم و رسانه‌­ها به ویژه در شبکه‌­های اجتماعی بخش‌­هایی از فیلم‌­ها و سریال‌­هایی را به اشتراک می­‌گذارند که انگار پیش­بینی‌­ای از چند سال پیش نسبت به زمان امروز را به تصویر کشیده‌اند.

یکی از این فیلم‌­ها به نام "شیوع" به کارگردانی "استیون سودربرگ" و محصول سال 2011‌ هالیوود است. داستان این فیلم مربوط به انتشار ویروسی است که توسط خفاش‌ها به انسان منتقل شده و تلاش محققان پزشکی و مسئولان بهداشت عمومی‌برای شناسایی و مهار این بیماری است. همچنین این فیلم از بین رفتن نظم اجتماعی در بیماری همه‌گیر را به تصویر می‌کشد ... . سؤالی که مطرح است اینکه شباهت داستان این فیلم به شیوع ویروس کرونا در ووهان چین و خواستگاه آن که‌ هالیوود است فرضیه ترور بیولوژیک را قوی­‌تر می­‌کند یا نه؟

فیلم بعدی که "همه‌گیری جهانی: چگونه از شیوع جلوگیری کنیم؟" نام دارد سریال مستند ساخت نتفلیکس است که به بررسی چگونگی شیوع بیماری‌های همه‌گیر، جلوگیری از انتقال و چگونه متوقف کردن آنها می‌پردازد. از واکسن‌های مهندسی شده توسط دانشمندان گرفته تا پیدا کردن منشاء بیماری‌های همه‌گیر توسط ویروس شناسان مورد بررسی قرار می‌گیرند.

تمرکز این مجموعه مستند، بر پزشکان و دانشمندان مختلفی است که در حال کار برای معالجه و نجات بیماران و همچنین جلوگیری از شیوع بیماری‌های دیگرند. ما در این مستند با آنفولانزا و نحوه مبارزه با آن و همچنین نحوه ساخته شدن واکسن آنفولانزا آشنا می‌شویم. این سریال اما در سال 2020 ساخته شده است. سالی که تنها 2 ماه از شروع آن می‌گذرد و از شروع فراگیری کرونا نیز تنها سه ماه می­‌گذرد. ساخت این سریال توسط نتفلیکس هم که یکی از شرکت‌­های بزرگ آمریکایی است این فرضیه را پررنگ‌­تر می­‌کند که چرا آمریکا در حال تلاش برای نشان دادن ابعاد مختلف فراگیری ویروس در جهان است. آن هم ویروسی مثل آنفولانزا که علائم مشابه زیادی با کرونا دارد.

جوکر 2020 و ترامپ قمارباز

در آخر هم این روزها در ایران سریالی در قالب انیمیشن با نام جوکر 2020 ساخته است که به افشاگری راز کرونا می­‌پردازد و دونالد ترامپ را با لقب ترامپ قمار باز مقصر اصلی شیوع این ویروس می‌­داند. این سریال که در حال انتشار در VODهای ایران است خلاصه داستانی با این مضمون دارد: جوکر توسط نامادری‌اش دزدیده شده است و قربانی آزمایشات مافیای دارو به سرکردگی دونالد قمارباز شده است. دونالد قمارباز با ساخت ویروس کرونا قصد دارد مردم شهر را به زانو درآورد. جوکر با دختری آشنا می‌شود که در حال مبارزه با کرونا است. جوکر از راز ویروس کرونا با خبر می‌شود. دختر توسط مأموران دونالد کشته می‌شود. جوکر تصمیم می‌گیرد راه دختر را ادامه دهد و مردم را از راز ویروس کرونا و راه اصلی مبارزه با آن مطلع کند.

نمایی از جوکر2020

حالا جهان با گذشت سه ماه از شیوع این ویروس بسیار تحت تأثیر فراگیری‌­اش قرار گرفته است و از المپیک ژاپن تا جشنواره کن فرانسه و تمام رویدادهای مهم دستخوش تغییر یا عدم برگزاری شده‌اند. هنوز معلوم نیست که در آینده نزدیک چه روش­‌هایی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا یا جلوگیری از مرگ در اثر آن اختراع می­‌شود، اما آنچه مهم است این است که اگر این ویروس دست‌ ساخته بشر، در آزمایشگاه و به پشتوانه ابرقدرتی مثل آمریکا با اهداف خاص گسترش پیدا کرده باشد، مردم دنیا سومین جنگ جهانی را به زودی خواهند دید.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا لیگ قهرمانان آسیا سینمای جهان اسکار هالیوود سینما ترامپ ویروس کرونا رژیم اشغالگر قدس ژاپن تل آویو وزارت بهداشت پیدا کرده سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۰۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد