Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم کعب عمیر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای مسجد تاریخی اهواز در منطقه عامری و بافت تاریخی اهواز مبلغی تعیین شد تا در آینده نزدیک مرمت آنها با مشارکت شهرداری تکمیل شود.

کعب عمیر افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب، «اهواز و جبل عامل، دروازه ورود تشیع هستند» و یادمان نرود در همین منطقه قدیمی‌ترین حکومت شیعی جهان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اهواز همچنین دروازه ورود امام رضا (ع) به کشور ایران است؛ اهواز مسیر عبور امام رضا (ع) و شایسته است که در این زمینه متولیان به طور جدی‌تری ورود کنند.

وی تأکید کرد: متولیان میراث فرهنگی اهواز و استان تاکنون هیچ مطالعاتی در زمینه بافت تاریخی اهواز انجام نداده‌اند؛ از این‌رو باید تمامی زوایای مناطق تاریخی اهواز مورد پژوهش و بررسی و مستند نگاری شود.

عضو شورای شهر اهواز همچنین در واکنش به نامه سرگشاده جمعی از دوستداران میراث فرهنگی به وزیر میراث فرهنگی که همراه با کنایه بود، گفت: مطالبه دوستداران میراث فرهنگی به جا است و اهواز می‌تواند میزبان آثار تاریخی بسیاری باشد و باید چنین ظرفیت‌هایی در کلان‌شهر اهواز دیده شود و تصمیمات لازم از سوی مسئولان برای احداث موزه‌ها اتخاذ شود.

کعب عمیر افزود: اقامت امام رضا (ع) در اهواز و ایجاد گذر فرهنگی در این منطقه و معرفی مفاخر اهواز به نسل جدید از طریق نصب یادمان، ساخت فیلم و سریال، درج در کتب درسی و طرح در رسانه‌های استانی و کشوری به منظور حفظ هویت شیعی و ترسیخ حب اهل البیت (ع) به منظور جلوگیری از استحاله فرهنگی و مقابله با هجمه فرهنگی یا جنگ نرم در نسل‌های فعلی و آینده نیز باید اقداماتی توسط متولیان صورت پذیرد.

وی همچنین با بیان اینکه برحسب احادیث متواتر امام رضا (ع) در بدو ورود به ایران اسلامی به مدت یک ماه در اهواز اقامت داشت و این شهر و منطقه متبرک کردند، افزود: مطالعه و احداث محلی به نام اولین اقامتگاه امام رضا (ع) در اهواز قدیم و به طور دقیق در محله «عامری» بسیار ضروری است و شورای اسلامی کلان‌شهر اهواز در بودجه سال ۱۳۹۹ مبلغ یک‌صد میلیون تومان را برای مطالعه محل اقامتگاه و معادل همان مقدار برای بازسازی مسجد ۴۰۰ ساله (مربوط به قرن ۱۱) تصویب کردند.

کد خبر 4867541

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر اهواز موزه میراث فرهنگی خوزستان انتخابات 98 ویروس کرونا انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر سیلاب گرگان تعطیلی مدارس قزوین شهرکرد بارش باران شیراز بیرجند میراث فرهنگی تاریخی اهواز امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان گفت: امروز مجموعه ارزشمندی از اشیاء باستانی استان کرمان، از موزه ملی ایران وارد کرمان شد که همزمان با هفته میراث فرهنگی در موزه‌های استان به نمایش گذاشته خواهد شد. 

سعید شاهرخی گفت: این اشیاء که از موزه ملی ایران (موزه مادر) انتخاب شده، امروز به کرمان انتقال یافت و همزمان با هفته میراث فرهنگی در باغ موزه هرندی به نمایش در خواهد آمد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان اظهار کرد: بخشی از اشیاء این مجموعه انتقالی، حاصل کاوش‌های علمی باستان شناسی در تپه‌ها و محوطه‌های کلیدی استان کرمان از جمله تپه یحیی در دشت صوغان شهرستان ارزوئیه و محوطه باستانی شهداد در شهرستان کرمان بوده که در نتیجه کاوش سال‌های پایانی دهه ۴۰ خورشیدی به دست آمده است. 

وی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از اشیاء مجموعه انتقالی، اشیاء حاصل از حفاری‌های غیرمجاز در محوطه‌های باستانی جیرفت است که در اوایل دهه ۸۰ از کشور خارج شده بود و با تلاش مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت امور خارجه از حراج آن در حراجی‌های لندن جلوگیری و به کشور باز گشته است.

شاهرخی افزود: بخشی از اشیاء مجموعه نیز متعلق به تپه گاوکشی در اسفندقه جیرفت است که در نتیجه کاوش‌های علمی باستان شناسی در این تپه حاصل شده که این اشیاء به دوره نوسنگی و حدود۸۸۰۰ سال پیش از این تعلق دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا