Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@02:14:39 GMT

گزارش هفتگی باکس آفیس آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۰۵۸۴

گزارش هفتگی باکس آفیس آمریکا

«مرد نامرئی» با فروش ۲۹ میلیون دلاری در اولین آخر هفته اکرانش در گیشه‌های آمریکا نشان داد مردم به زنده کردن هیولا‌های قدیمی علاقه دارند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از هالیوود ریپورتر، فیلم ترسنک «مرد نامرئی» محصولی از یونیورسال و بلام‌هاوس اکرانش را با فروش ۲۹ میلیون دلاری در گیشه‌های آمریکای شمالی شروع کرد و در عین حال در دیگر نقاط جهان نیز در این آخر هفته ۲۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیون دلار فروخت تا در سه روز اول اکرانش ۴۹.۲ میلیون دلار فروش را ثبت کرده باشد.

این بهترین افتتاحیه داخلی برای یک فیلم ترسناک پس از نمایش فیلم «آن: قسمت دوم» است که در ماه سپتامبر اکران شد بود.

فیلم «مرد نامرئی» تنها با بودجه ۷ میلیون دلاری ساخته شده و جدیدترین اقتباس سینمایی از رمان اچ. جی. ولز است. این فیلم برمبنای فیلمنامه و نیز به کارگردانی لی وانل ساخته شده و الیزابت ماس در نقش سیسیلیا کاس ظاهر شده است. شخصیت وی زنی است که از ارتباط با مردی پولدار که دانشمندی درخشان هم هست فرار می‌کند. اولیور جکسون کوهن در نقش مرد نامرئی بازی کرده است.

این فیلم در دیگر بازار‌های سینمایی هم موفق ظاهر شده و در بریتانیا ۲.۹ میلیون دلار، در فرانسه ۲.۲. میلیون دلار و در مکزیک ۱.۸ میلیون دلار فروخته است. این فیلم در کره جنوبی با فروش ۱.۱. میلیون دلار در راس باکس آفیس قرار گرفته است.

«سونیک خارپشت» با موفقیت مرد «نامرئی» به مکان دوم جدول فروش آمریکا رانده شد و با فروش ۱۶ میلیون دلاری در سومین هفته اکرانش در مجموع ۱۲۸.۲ میلیون دلار فروخت. این فیلم در بازار جهانی در کل ۲۶۵.۴ میلیون دلار فروش کرده است.

«آوای وحش» محصولی از قرن بیستم و دیزنی نیز در دومین هفته اکرانش با کاهشی ۴۷ درصدی، ۱۳.۲ میلیون دلار فروخته و ۱۱ میلیون دلار نیز در بازار‌های دیگر فروش داشته است. این فیلم تاکنون در بازار جهانی ۷۹.۳ میلیون دلار فروش کرده است که بد نیست، اما با توجه به هزینه ۱۵۰ میلیون دلاری که صرف ساخته شدن این فیلم شده، به نظر می‌رسد باید بتواند سطح فروشش را بالاتر ببرد.

فیلم چهارم باکس آفیس آمریکا فیلم انیمیشن تازه اکران شده «آکادمی قهرمان من: خیزش قهرمانان» است که برمبنای مانگای ژاپنی ساخته شده و با فروش ۶.۳ میلیون دلار در مکان چهارم جای گرفته است. این فیلم که در ۱۲۶۰ سالن سینما به نمایش درآمده در ۵ روز اول اکرانش ۹.۶ میلیون دلار فروخته است.

«پسر‌های بد برای یک عمر» هم موفق شده تا مجموع فروشش را در سطح جهان از ۴۰۰ میلیون دلار عبور دهد. این فیلم که پنجمین فیلم باکس آفیس است هفته پیش ۴.۳ میلیون دلار دیگر در بازار آمریکا فروخت تا مجموع فروشش در بازار جهانی به ۱۹۷.۴ میلیون دلار برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیلم های هالیوود هالیوود سینما و تئاتر ۲ میلیون دلار میلیون دلاری مرد نامرئی باکس آفیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۰۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان

اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان که از زمان خروج نظامی این کشور به طور عملی در بیکاری به سر می‌برد، هزینه‌های این کشور را کمک به افغانستان عنوان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، اداره بازرسی ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سی‌گار) در گزارشی تازه‌ای مدعی شد واشنگتن پس از خروج نظامی از افغانستان تاکنون بیش از 17 میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است.

با نگاهی به صورت هزینه‌های ارائه شده توسط اداره سیگار، به راحتی این ادعا مشخص می‌شود.

2.8 میلیارد دلار برای هزینه کمک بشردوستانه گفته شده است.

بر اساس گزارش سی‌گار، 5.35 میلیارد دلار برای برنامه پذیرایی از افغان‌های همکار آمریکا و پناهجویان به این کشور مصرف شده است.

این اداره همچنین 3.5 میلیارد دلار از انتقال دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان به صندوق امانی در سوئیس را نیز در جمع کمک‌های آمریکا محسوب کرده است.

این درحالی است که رسانه‌ها نیز حتی دارایی‌های افغانستان و سایر ارقام را پای حکومت کنونی کابل می‌نویسند.

اداره آمریکایی سی‌گار در این گزارش آورده است که آمریکا بزرگترین کمک‌کننده به افغانستان در شرایط کنونی این کشور است.

کمک آمریکا به فروپاشی اقتصاد افغانستانتاثیر بلوکه ماندن دارایی‌های افغانستان بر نظام بهداشت و درمان این کشورکابل: سازمان ملل به آزادی دارایی‌های افغانستان کمک کند

گروه بین‌المللی بحران پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود: تحریم‌های آمریکا پس از به قدرت رسیدن طالبان، مانع مهمی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان است.

بر اساس این گزارش، این تحریم‌ها فعالیت بسیاری از نهادها را نیز در افغانستان به توقف کشانده است. 

گروه بین‌المللی بحران تأکید کرده بود: تحریم‌ها به ابزار برجسته‌ای برای آمریکا در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • طلای جهانی پس رفت
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳