Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  ایرنا، سید محمد میرمحمدی در روزهای گذشته به دلیل ابتلا به کرونا ویروس در بیمارستان مسیح دانشوری بستری شده بود که پیش از ظهر امروز دوشنبه در ۷۲ سالگی درگذشت.

وی سمت نمایندگی حوزه انتخابیه قم در ادوار ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی را برعهده داشت و از ۲۳ مردادماه ۹۶ به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون به حدود ۵۰ کشور گسترش یافته است. ورود این ویروس به ایران ۲۳ بهمن ماه بود که بر اساس اعلام مسئولان وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی دو شهروند قمی به این ویروس مبتلا شدند.

به گفته کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور تا روز گذشته به ۹۸۷ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۵۴ نفر رسیده است همچنین ۱۷۵ نفر از مبتلایان بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.         

 سیدمحمد میرمحمدی  کیست؟ 

سید محمد میرمحمدی  متولد سال ۱۳۲۷ در قم است. وی در دوره های دوره ششم و هفتم نماینده مجلس شورای اسلامی بوده ‌است. میرمحمدی به مدت ۱۲ سال در زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری و دولت اول آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور ایران بود.

سید محمد میرمحمدی در تاریخ ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد. او فرزند سید ابوالفضل میرمحمدی عضو مجلس خبرگان رهبری و خواهر زاده سید موسی شبیری زنجانی مرجع تقلید شیعه است.

میرمحمدی صبح دوشنبه ۱۲ اسفند به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری تهران درگذشت. مادر وی نیز روز ۸ اسفند به دلیل ابتلای به ویروس کرونا درگذشت.

کد خبر 488487 برچسب‌ها مجمع تشخیص مصلحت كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت كرونا در ايران مجمع تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • برگزاری دومین یادواره شهدای مهرجرد در میبد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • عکس | پیام احساسی نفس بازغی برای تولد مادرش
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • پیام احساسی نفس بازغی برای تولد مادرش + عکس
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • مولد سازی در گناوه باید با در نظر گرفتن مصلحت شهر باشد