Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر چند بدون شک وظیفه تک‌تک ماست در چنین شرایطی به حفظ سلامتی خود و دیگران بیندیشیم و در این راستا تلاش کنیم، اما با توجه به ابلاغ و تصمیم‌گیری دربارة تعطیل کردن اقامتگاهها چند پرسش دارم که امیدوارم مسئولان محترم پاسخگو باشند:

۱ـ با توجه به سخنان رئیس‌جمهور محترم در تاریخ هفتم اسفند و تاکید بر عدم تعطیل‌شدن فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی به خاطر ویروس کرونا، آیا این تصمیم با این اظهارات آقای روحانی همسوست؟

۲ـ با توجه به اینکه تعطیلات نوروز از بهترین ایام سفر محسوب می‌شود و بالطبع در میزان درآمد سالانه واحدهای اقامتی بسیار تاثیرگذار است، کارگرانی که در این ایام از مدیران اقامتگاه‌ها حقوق دریافت می‌کنند در صورتی که به‌خاطر عدم پرداخت حقوق و بیمه شاکی شوند بیمه و قوه قضاییه برای صدور حکم از بهداشت و درمان استعلام می‌گیرند و در تصمیم‌گیری، حقوق کارفرما رعایت می‌شود؟

۳ـ تکلیف تعویق پرداخت اقساط بدهکاران بانکی چه می‌شود؟ آیا نباید دولت در این زمینه دستورالعملی صادر کند و مهلت بیشتری به بدهکاران بدهد؟

۴ـ مدیرانی که به چنین نتیجه ای رسیده‌اند برای اثبات همدلی آیا حاضرند نیمی از حقوق و عیدانه خود را از ابتدای اسفند تا نیمه فروردین با صاحبان کسب‌وکارهایی که تعطیل می‌شوند تقسیم کنند؟ یا بهتر بگویم دولت چه پیشنهاد یا بسته حمایتی برای کسب‌وکارهایی که تعطیل می‌شوند، دارد؟

۵ـ با اقامتگاه‌ها یا اصنافی که مثل قبل پذیرش مهمان دارند و به کار خود مشغولند چگونه و مطابق کدام قانون برخورد می‌شود؟

۶ـ جمعیت شهرهای منطقه مانند جندق در تعطیلات نوروز تا دو برابر افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا چنین موضوعی با فلسفه ممنوعیت پذیرش مسافر در اقامتگاه منافاتی مدارد؟

۷ـ آیا امکان این نبود چنین ممنوعیتی تا نیمه اسفند یا حداکثر ۲۵ اسفند اعمال می‌شد و در صورتی که وضعیت وخیم‌تر می‌شد، این ممنوعیت را تمدید کرد؟

۸ـ آیا با توجه به سرمادوست بودن ویروس کرونا، این امکان وجود نداشت در منطقه کویری خور و بیابانک به‌ویژه روستای مصر و فرحزاد، با تشدید اقدامات بهداشتی و افزایش نظارت، اقامتگاه‌های بوم‌گردی به فعالیت خود ادامه دهند؟

۹ـ و در نهایت اینکه اقامتگاه‌های بوم‌گردی در سراسر کشور به‌ویژه در این منطقه، سال بسیار سختی را در پی تحریم‌ها، لغو بسیاری از سفرهای گردشگران خارجی به صورت گروهی و فردی، کم شدن آمار گردشگران داخلی به دنبال افزایش قیمت بنزین و ... داشته‌اند. اقتصاد بسیاری از افراد فعال در این صنعت، صددرصد وابسته به گرم بودن تنور گردشگری است. براساس آمار، منطقه خور و بیابانک دارای ۶۱ اقامتگاه بوم‌گردی است که ۱۸ از این تعداد در روستای مصر و فرحزاد قرار دارند. با توجه به تعطیل شدن اجباری این اقامتگاه‌ها از اواسط اردیبهشت به دلیل گرمی بیش از حد هوا، صنعت گردشگری بیش از پیش در حال نحیف شدن است. آیا ابلاغ تعطیل شدن بخش عظیمی از اقتصاد یک منطقه در قالب چند نامه دستوری، بیشتر از اینکه راه‌حل منطقی تلقی شود، پاک کردن صورت مسئله برای راحت‌تر کردن پیامدهای احتمالی آن برای مسئولان نیست؟

* فعال بوم‌گردی

کد خبر 1359157

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گردشگری ویروس کرونا اقامتگاه ها بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۱۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان، امروز در آئین تجلیل از معلمان نمونه کشوری اظهار کرد: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، اساس برای رشد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، اساس برای آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای یک نسل است.

رئیس جمهور با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، جامعه‌شناسان، آسیب‌شناسان و خانواده‌های گرامی دارند؛ بر همین اساس آموزش و پرورش برای ما، مساله اول کشور است.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، به فرهنگ، ساختن انسان و ساخت جامعه قرآنی توجه کرده است، اظهار کرد: یک جامعه نمونه با نگاه به آموزش و پرورش، رشد خواهد کرد و محور اصلی آن، معلم برای ساختن جامعه و مدرسه برای ساختن انسان‌ها خواهد بود.

رئیس‌ جمهور با تاکید بر اینکه مدرسه مرکز ایجاد امید در جامعه است، گفت: حوادث روزگار به گونه‌ای است که شاید مسائلی برای دانش آموزان ایجاد شود که باید معلمان تلاش کنند گره‌های ذهنی دانش‌آموزان را باز کنند.

وی با بیان اینکه باید یک بازنگاهی به آنچه هستیم و آنچه باید باشیم و همچنین وضع مطلوب و وضع موجود داشته باشیم و تلاشی همگانی را برای کم‌کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب صورت دهیم گفت: گام‌های برداشته شده، گام‌های قابل توجهی بوده اما نگاه به سند تحول آموزش و پرورش، ما را بر آن می‌دارد که یک وضعیت مطلوب و یک نقطه هدف را در نظر بگیریم.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: این سند می‌تواند مستند رفتاری و اقدامی ما قرار بگیرد و ما مستند به آن حرکت کنیم؛ برای اینکه کارهایی انجام می‌شود هر کدام یک شکل خاصی نداشته باشد و بتواند به صورت هماهنگ، منسجم و با یک هارمونی و به صورت موزون حرکت کند.

وی گفت: لازمه این امر آن است که به این سند نگاه کنیم. این سند، مستند اقدام خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش و دستگاه‌های مرتبط با آموزش و پرورش است؛ دستگاه‌هایی که باید کمک کنند تا آموزش و پرورش بتواند این سند را اجرایی کند.

رئیس‌ جمهور اضافه کرد: طبیعتاً آن بخش‌هایی که در حوزه اقدامات سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری برای کمک به مدرسه مسؤولیت دارند، اقدامات‌شان بسیار مهم است تا ما بتوانیم این سند را اجرایی کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: امروز نگاه آموزش و پرورش این است که با تحول و ضرورت این تحول، برنامه‌ها را تنظیم می‌کند و اقداماتی که گام به گام طی می‌شود، در این راستا است.

وی گفت: همه بدانند که ما نیازمند تحول هستیم و این، گام اول است. مدیر مدرسه و معلم که محور تحول هستند، باید ضرورت انجام این تحول را بدانند و هر کاری که ما را به بررسی فرایند تحول نزدیک کند و ما وضعیت را به نحوی قرار دهیم که برای دستیابی به این تحول و انسان ساخته شده در مدرسه باشد که می‌تواند آینده، فرهنگ و عدالت را بسازد.

مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه از زمانی که به دولت آمدیم، گفتیم که سازمان برنامه و بودجه، باید بودجه را بر اساس عدالت تقسیم کند و باید عدالت را معنا کنیم گفت: مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است؛ اینکه کجاها برخوردارتر و کجاها کمتر برخوردار هستند؛ عدالت آموزشی بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه پرچم عدالت را نظام جمهوری اسلامی برداشته و در همه سطوح باید عدالت اجرا شود افزود: هیچ مفهومی در مفاهیم دینی ما بعد از توحید به گستردگی و فراگیری عدالت وجود ندارد.

حجت‌الاسلام رئیسی اضافه کرد: آنچه به عنوان سلطه و تهاجم و شبیخون فرهنگی یاد می‌کنیم و آنکه می‌تواند با همه ابزاهای ارتباطاتی و اطلاعاتی در دست بشر از آن صیانت کند، فضای مجازی است. اما راه حل چیست؛ فقط صیانت بخشی از جامعه در مقابل تهاجم به ساخته شدن افراد در مدرسه است. آیا محدودیت سازی و ممنوعیت امکان پذیر است؟ خیر هیچکدام امکان پذیر نیست.

دشمن، آموزش و پرورش رشدیافته نمی‌خواهد

وی گفت: این ابزار باید برای خدمت در تعلیم و تربیت و ارتقای فرهنگی و علمی جامعه و ارتقای علم و دانش استفاده شود. با علم و دانش و تلاش باید کاری کرد که در خدمت ارتقای علم و دانش قرار بگیرد که راه آن، تعلیم و تربیت و مدرسه است.

رئیس‌ جمهور گفت: برخی از عقب‌ماندگی‌ها به طور عادی قابل جبران نیستند بلکه راهکار مدیریت جهادی می‌خواهند؛ مدیریتی که اندیشه و انگیزه می‌خواهد تا بتواند این عقب‌ماندگی را جبران کند.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: دشمن، امروز آموزش پرورش رشدیافته، نوآوری و فناوری، رشد اقتصادی و رشد تولید را نمی‌خواهد اما ما همه این‌ها را می‌خواهیم و این، ایجاد خواهد شد.

رئیس‌ جمهور گفت: برای همه شما معلمان به معنای واقعی احترام قایل هستیم و بنای ما توجه به تعلیم و تربیت و مقام رفیع معلم است؛ هر توجهی به معلم را به مثابه سرمایه‌گذاری برای کشور است.‌

حجت‌الاسلام رئیسی هرگونه هزینه برای تقویت جریان آموزش و پرورش و جریان علم و فرهنگ و ارتقای اخلاق در جامعه را سرمایه‌گذاری دانست و گفت: نتایج این هزینه را امروز و در آینده، بیش از بیش مشاهده خواهید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • جمعه و شنبه پیش رو شرایط برای طبیعت‌گردی مساعد نیست
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم / ادعای حقوق بشر غربی‌ها دیدنی است
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • جمعه و شنبه پیش رو شرایط برای طبیعت‌گردی در اردبیل مساعد نیست
  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور