Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@03:37:56 GMT

۱۲۵ تن لیمو ترش احتکار شده در طرقبه شاندیز کشف شد

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۱۴۶۵

۱۲۵ تن لیمو ترش احتکار شده در طرقبه شاندیز کشف شد

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت طرقبه شاندیز از کشف ۱۲۵ تن لیمو ترش احتکار شده در این شهرستان خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، امیر بیک یزدی اظهار کرد: سردخانه توس در دو راهی طرقبه شاندیز قرار دارد که محل دپو انواع و اقسام میوه است، صاحب محصول لیموترش کشف شده، چهارشنبه هفته گذشته به تدریج ۸۰ تن لیموترش را وارد این سردخانه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت طرقبه شاندیز تصریح کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر محصول لیمو ترش نیاز بازار است، بنابراین به دادستان این شهرستان هم این مطلب گفته شده که محصول مورد نظر نیاز به دپو نداشته، باید به محض خرید محصول از جیرفت و ورود آن به مشهد برای عرضه محصول به بازار اقدام می‌شده است.

وی از کشف ۱۲۵ تن لیمو ترش احتکار شده در این شهرستان خبر داد و اضافه کرد: دپوی این محصول کاملا خلاف است و صاحب محصول آگاه به نیاز جامعه در این زمینه بوده، همچنین مدیر سردخانه نیز باید نسبت به ارائه گزارش به اداره صنعت، معدن و تجارت طرقبه و شاندیز اقدام می‌کرد.

بیک یزدی افزود: هم اکنون ۱۲۵ تن محصول لیمو ترش احتکار شده در سردخانه موجود بوده که براساس گزارش قرار است فردا صاحب محصول اسناد و مدارک خود را ارائه دهد، با بررسی قیمت خرید محصول همراه با نظارت دادستان، مقدار مورد نیاز بازار طرقبه شاندیز عرضه و باقی محصول به بازارهای مورد نیاز  مشهد و سایر شهرستان‌های خراسان رضوی عرضه می‌شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت طرقبه شاندیز خاطرنشان کرد: تخمین زده می‌شود که نیاز بازار این شهرستان ما به این محصول حدود ۱۰ تن باشد، اما در جلسه‌ای که فردا با حضور اعضای اتحادیه خواربار و میوه‌فروشان طرقبه شاندیز تشکیل می‌شود، مقدار نیاز عرضه محصول در طرقبه شاندیز به‌طور اساسی مشخص و در اسرع وقت نسبت به عرضه آن در بازار این شهرستان اقدام می‌شود.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه اکنون قیمت لیموترش در بازار بالا است و حدود ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان عرضه می‌شود، ما باید این قیمت را به زیر ۲۰ هزار تومان کاهش دهیم و دادستان طرقبه شاندیز نیز تاکید دارد که محصول لیموترش مورد نیاز بازار به‌صورتی عرضه شود تا مقرون به صرفه باشد، بنابراین تلاش این اداره نیز بر این است که این محصول را زیر قیمت ۲۰ هزار تومان در بازار عرضه کند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: لیموترش احتکار طرقبه شاندیز طرقبه شاندیز محصول لیمو نیاز بازار اداره صنعت تن لیمو ۱۲۵ تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • رونمایی از آیپد پرو M۴؛ باریک‌ترین محصول تاریخ اپل/ عکس
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • اراضی ملی در شهرستان طرقبه و شاندیز رفع تصرف شد
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود