Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید روح‌اله لطیفی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره آخرین وضعیت مرز ایران و عراق اظهار داشت: مرز ایران و عراق در بحث مسافری غیرفعال است اما از روز گذشته مرز خسروی بر روی کامیون‌های ایرانی باز شد.

وی افزود: مرزهای منتهی به عراق در حوزه اقلیم و سایر مناطق در بحث باری باز است و تجارت مانند گذشته انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته گمرکات شرایط خاصی دارند و تمهیداتی برای سمپاشی و گندزدایی انجام می‌دهند. دولت اقلیم در مرز پرویزخان نسبت به انجام چک‌های پزشکی اقدام کرده که این عملیات باعث کاهش سرعت 20 درصدی تردد کالاهای صادراتی در این مرزها شده است که این روند طبیعی است.

سخنگوی گمرک ایران با اشاره به شرایط مرز ایران و عراق در منطقه سومار اظهار داشت: در این گمرک دو شرط از طرف عراقی‌ها برای تردد کامیون‌های ایرانی درنظر گرفته شده است اول اینکه رانندگان باید در سمت عراق نسبت به تخلیه کامیون‌ها اقدام کنند و بارگیری مجدد توسط کامیون‌های عراقی باید در خاک این کشور انجام شود.

وی افزود: شرط دوم عراق در مرز سومار این است که فقط به رانندگانی اجازه عبور می‌دهد که مجهز به ماسک، دستکش و گان باشند و در غیر اینصورت مانع ورود رانندگان و کامیون‌های آنها می‌شوند.

لطیفی با بیان اینکه از سه روز گذشته در مرز سومار 1500 دستگاه کامیون‌ ایرانی متوقف مانده بود گفت: با رایزنی‌های انجام شده و اجرای شروط عراقی‌ها در این مرز تاکنون 200 کامیون از مرز عبور کردند 300 کامیون دیگر در حال تخلیه بار هستند و حدود 900 کامیون هنوز در این مرز متوقف مانده‌‌اند.

وی درباره آخرین وضعیت مرز ایران و آذربایجان اظهار داشت: در مرز بیله‌سورا در استان اردبیل تردد تجاری در حال انجام است و تمام گمرکات ایران و آذربایجان فعال هستند.

سخنگوی گمرک ایران ادامه داد: در بخش تردد مسافری در مرز ایران و آذربایجان بعد از نامه‌نگاری‌ها بین سفارت آذربایجان و سفارت خارجه ایران، تبعه ایرانی می‌توانند از مرز بیله‌سوار به کشور برگردند و با رایزنی‌های انجام شده ممنوعیت تردد تبعه آذربایجان به آذربایجان برداشته شد و از ساعت 17:30 روز گذشته 18 مسافر آذربایجانی توانستند به کشور خود برگردند.

وی همچنین درباره وضعیت مرز ایران و افغانستان اظهار داشت: سفیر ایران در افغانستان به همراه رایزن بازرگانی ایران در ا فغانستان و سرکنسولگیری ایران در هرات در حال رایزنی با مسئولان افغان هستند تا تردد بار و مسافر در این مرز همچنان فعال بماند.

لطیفی افزود: گمرک ایران در این منطقه مجهز به دوربین حرارتی است و افرادی که مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا باشند غربالگری می‌شوند. همچنین عملیات چک‌های پزشکی و بهداشت در این مرز فعال است و تمام بارها از این نظر بررسی می‌شوند و اگر مشکلی وجود داشته باشد بارها به قرنطینه می‌روند.

وی با تاکید بر اینکه در بخش مسافری مرزهای سیستان و بلوچستان با پاکستان کاملا بسته است، گفت: اتباع ایرانی از مرز پاکستان می‌توانند به ایران برگردند و از امروز مشکل برگشت اتباع پاکستانی به کشورشان برطرف و این ممنوعیت لغو شد.

لطیفی تاکید کرد:‌ در مرز میرجاوه حدود 1400 کامیون متوقف هستند و منتظر هستیم تا مسئولان در اسلام‌آباد تمهیداتی در این باره بیندیشند. از آنجایی که اغلب بار کامیون‌های مرز ایران و پاکستان در میرجاوه گاز مایع و هیدروکربن است و می‌تواند قابلیت اشتعال داشته باشد، پیشنهاد ما این است که اظهارنامه صادراتی این کامیون‌ها باطل شود و فعلا بار به مقصد برگردد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران و پاکستان ایران و عراق دوربین گمرک گمرک ایران مرز ایران کامیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۲۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند

 شهروز همتی؛ رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص‌طبی ایران در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در آزمایشگاه‌های کشور، به منظور آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بخش‌های دولتی و خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و این که توسط چه فردی خونگیری شده، به وسیله چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده است، همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آن‌ها قابل بررسی و شکایت است.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌هاست و در سال چند بار در خصوص استقرار استانداردهای سخت‌گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است که شامل پذیرش، جوابدهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر می‌شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص‌طبی ایران یادآور شد: از زمانی که پذیرش نسخ به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین است که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌شودد. بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی طی سال‌های اخیر با هدف افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌ و آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت‌گیرانه‌ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی ادامه داد: با وجود این که سالانه میلیاردها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌شود، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: برای  حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهادهای کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار می‌گیرند و نتایج این ارزیابی‌ها توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه‌گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد، این ادعا کاملا قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که با وجود تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها  ۷۰ درصد در تصمیم‌گیری بالینی تاثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف می‌دارند. زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تاثیری انکارناپذیر در سلامت بیماران دارد و موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران گفت: در شرایط سختی که آزمایشگاه ها با آن ها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می دهند که آزمایشگاه های خود را تعطیل کنند تا به کارهای خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه ها ارائه می دهند.

وی در پایان گفت: امیدواریم استادان گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این‌گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولان فنی و بیش از هزاران  پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولان آزمایشگاه‌ها طی دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه‌گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل تقدیر است.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» به ضرب گلوله در بغداد کشته شد
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» کشته شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • ام فهد، زن مشهور عراقی کیست و چرا کشته شد؟
  • حمله موشکی به میدان گازی سلیمانیه و توقف کار پمپ بنزین‌ها