Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون استان زنجان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به غربالگری اهدا کنندگان خون در زنجان گفت: برای شناسایی مبتلایان، در بدو  ورود به مراکز اهدای خون پرسشنامه ای در اختیار مراجعان قرار می گیرد و افرادی که علائم سرماخودرگی، آنفلوانزا و یا مشکوک به کووید ۱۹ داشته باشند، پایش می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سیامک اسدی افزود: در این پرسشنامه مراجعانی که به مناطق شیوع بیماری مسافرت کرده و یا خانواده هایشان علائمی مشابه را داشته باشند نیز به مدت یک ماه از اهدای خون معاف می شوند  که  پس از گذشت این مدت برای این کار دعوت می شوند.

وی  اضافه کرد: همه مراجعه کنندگان به لحاظ این بیماری مورد غربالگری قرار می گیرند و تب مراجعه کنندگان نه در اتاق معاینه که در بدو ورود اندازه گیری می شود و در صورت نبود موارد خاص، برای انجام معاینات و مشاوره ها مورد پذیرش قرار می گیرند که انجام این اقدامات بسیار ارزشمند است و می توان چنین الگویی را در دیگر دستگاه‌های اجرایی نیز اجرا کرد.

اسدی ادامه داد: این کار می تواند ااگویی برای دیگر دستگاهها باشد و می توان با تب سنجی و تکمیل پرسشنامه این کار مهم را انجام داد که کمک بسزایی در مهار این بیماری در سطح استان و کشور دارد.

وی با اشاره به اقدامات حفاظتی این اداره کل در راستای پیشگیری از بیماری کرونا در استان اضافه کرد: از زمان آغاز شیوع این بیماری در کشورمان، این اداره کل اقدامات حفاظتی از قبیل استفاده از وسایل یکبار مصرف را که از قبل بوده و طبق پروتکل قبلی، در هر شیفت سه بار نسبت به نظافت و ضدعفونی مراکز اهدای خون مبادرت می شود.

اسدی افزود: با توجه به اقدامات پیشگیرانه جدی تر، تعداد دفعات نظافت و ضد عفونی مراکز روزانه به چهار بار افزایش یافته است که این مهم تا پایان مهار بیماری همچنان ادامه دارد.

وی اضافه کرد: در پایگاه انتقال خون استان برای خدمات رسانی بهتر، رعایت اصول و نکات بهداشتی کمترین ارتباط بین پرسنل و اهدا کننده وجود دارد.

 این مسؤول با تاکید بر اینکه اهداکنندگان زنجانی در شرایط حساس کنونی همراه انتقال خون استان باشند، افزود: این قشر یاریگر انتقال خون استان در امر تامین ذخایر خونی باشند تا با همدلی و همبستگی ملی بر این بیماری نیز غلبه کنیم.

وی اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا در بسیاری از استان های کشورمان هر چند، بر شمار مراجعه کنندگان اهدای خون تاثیر نامطلوبی گذاشته است اما  در زمان حاضر دخایر فراورده های خونی استان زنجان پاسخگوی مراکز درمانی بوده و مشکلی در این بخش وجود ندارد.

این مسؤول ادامه داد: متاسفانه  جو روانی حاکم در ارتباط با بیماری ویروس کرونا، موجب استرس و اضطراب گروه‌های مختلف جامعه و اهدا کنندگان خون شده است و در این میان همراهی رسانه های گروهی سهم بسزایی در به حداقل رساندن این نگرانی دارد چراکه، نیاز به فرآورده های خونی در تمام روزهای سال وجود دارد.
اسدی ابراز امیدواری کرد، با همراهی مردم و مسؤولان این بیماری هر چه زودتر کنترل و مهار شود که عزم ملی موید این مساله مهم در کشور است.

سالانه ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی در این استان تولید و در مراکز بیمارستانی استفاده می شود.

۹۴ درصد اهدا کنندگان خون در استان زنجان را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهند.

برچسب‌ها ویروس کرونا غربالگری سازمان انتقال خون ایران زنجان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا غربالگری سازمان انتقال خون ایران زنجان بهداشت و سلامت ویروس کرونا غربالگری سازمان انتقال خون ایران زنجان بهداشت و سلامت اهدا کنندگان خون انتقال خون استان اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد

حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.

وی گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

این مسوول با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است، گفت: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

وی با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده،‌ بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

این مسوول بیان کرد: امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در پایان این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان