Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:32:02 GMT

در اپیدمی کرونا، از کودکان غافل نشوید

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۵۸۷۵

در اپیدمی کرونا، از کودکان غافل نشوید

ایسنا/خوزستان مدیرگروه بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در چین کودکان زیر ۱۰ سال نیز به این ویروس مبتلا نشده‌اند، گفت: باید توجه داشت که این اطلاعات بر اساس اپیدمی کروناویروس در چین است و نباید موجب اطمینان کاذب شود و از کودکان‌مان غافل شویم.

دکتر سید محمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص احتمال ابتلای کودکان زیر ۱۰ سال به کروناویروس، اظهار کرد: در کشور چین تعداد افراد زیر ۲۰ سال مبتلا به کروناویروس کم بوده و کودکان زیر ۱۰ سال نیز به این ویروس مبتلا نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید توجه داشت که این اطلاعات بر اساس اپیدمی کروناویروس در چین است و نباید موجب اطمینان کاذب شود و از کودکان‌مان غافل شویم. کودکان نیز مانند بزرگسالان در معرض خطر هستند و باید از آنها مراقبت شود.

مدیرگروه بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون در خوزستان مورد ابتلای کودک زیر ۱۰ سال به کروناویروس گزارش نشده است، البته فکر نمی‌کنم در سطح کشور نیز چنین گزارشی داشته باشیم اما این موضوع به معنای غافل شدن از کودکان نیست و شاید کودکان نیز به این ویروس مبتلا شوند.

علوی با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی، تصریح کرد: بهترین و مهم‌ترین ماده برای شستشوی دست‌ها، آب و صابون است زیرا لایه خارجی این ویروس چربی است و با شستشوی دست‌ها با آب و صابون، این لایه حل می‌شود. هیچ چیزی جای شستن دست با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه را نمی‌گیرد.

وی در خصوص استفاده از محلول‌های حاوی الکل، افزود: در صورتی که در مکانی حضور داشتیم که آب و صابون وجود ندارد، می‌توان از محلول‌هایی که بیس الکلی دارند، استفاده کرد. عنوان می‌شود از شیشه‌شورها یا ادکلن‌ها استفاده کرد اما باید دقت کنیم که الکل استفاده شده در این مواد چقدر است زیرا ماده‌ای ارزش ضدعفونی‌کنندگی دارد که حاوی الکل ۷۰ درصد باشد.

مدیرگروه بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: همچنین استفاده از ماسک برای افراد سالم توصیه نمی‌شود. استفاده از ماسک برای پرسنل درمانی و فردی که دارای علائم عفونت تنفسی است، ضروری است تا از انتشار میکروب در محیط جلوگیری شود.

علوی افزود: همچنین بعضی مواقع توصیه می‌شود در اماکنی که آلودگی وجود دارد مانند جاهایی که محل تجمع مردم است، افرادی که لاجرم در این اماکن حضور پیدا می‌کنند از ماسک استفاده کنند.

وی بیان کرد: همچنین استفاده از دستکش یکبار مصرف تنها در مکان‌هایی توصیه می‌شود که به بیماران خدمات ارائه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس زیر ۱۰ سال آب و صابون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فیلم/ شوخی گل آقا با امام خمینی با این ولخرجی‌ ورشکست نشوید؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • با خرید امتیاز نهضت ملی گرفتار نشوید؛ احتمال سلب پروژه مسکن