Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-26@09:04:57 GMT

مهمترین نکات برای کنترل سفر هراسی

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۷۴۹۷

مهمترین نکات برای کنترل سفر هراسی

صراط:

بسیاری از ما انسان‌ها از چیزهای متعددی در این دنیا می‌ترسیم. چیزهایی که برخی از آنها، نمود عینی دارند و برخی دیگر تنها یک احساس ناخوشایند هستند که روح و روان ما را به بازی می‌گیرند. اما ویژگی مشترک تمام آنها، این است که این ترس موجب می‌شود تا در مواجه با شرایطی خاص، احساس نا امنی کرده و نتوانیم احساسات خود را به درستی مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر نیز سبب می‌گردد تا کنترل اوضاع را از دست داده و نخواهیم دیگر هرگز در چنین شرایطی قرار بگیریم. به همین دلیل است که افراد مبتلا به هودوفوبیا، هنگام سفر کردن و یا حتی فکر کردن به آن، دچار تشویش و اضطراب می‌شوند و حتی گاه نیز با حملات عصبی مواجه می‌گردند. اما هودوفوبیا چیست و چگونه باید آن را کنترل کنیم؟ برای یافتن پاسخ با قاصدک 24 در ادامه مطلب " مهمترین نکات برای کنترل سفر هراسی " همراه باشید.


ایروفوبیا ( ترس از پرواز)

هودوفوبیا یا همان سفر هراسی، ترسی عمیق و بی مورد است که فرد مبتلا به آن از با فکر کردن به سفر و یا حتی وسایل نقلیه، به آن دچار می‌گردد. البته این ترس انواع مختلفی دارد که هر یک از آنها راهکارهای درمانی مخصوص به خود را دارند. به طور مثال فردی که به ترس از پرواز مبتلا است اغلب از سفر کردن با سایر وسایل نقلیه دچار ترس و وحشت نمی‌شود. اما اگر همین فرد بخواهد با تهیه یک بلیط هواپیما به سفری طولانی مدت برود، قطعاً در طول پرواز دچار مشکل خواهد شد. مبتلایان به ترس از پرواز معمولاً در مواجه با چاله‌های هوایی یا هر اتفاق غیر منتظره دیگری در پرواز، دچار اضطراب شدید می‌شوند. این اضطراب گاه به قدری طول می‌کشد که فرد دچار سردرد شده و حتی در مواردی نیز گریه می‌کند.

 


خب بدیهی است که در چنین شرایطی، اولین راه مقابله با ایروفوبیا، تلاش برای قرار نگرفتن در موقعیت‌های اینچنینی است. به عبارت دیگر اگر فردی به ترس شدید از پرواز دچار است و می‌خواهد به مقصدی سفر کند که دسترسی به آن با قطار و اتوبوس نیز امکان پذیر است، خب چرا برای سفر خود یک بلیط قطار نخرد؟! در مواردی نیز که تنها راه، سفر هوایی است، به فرد توصیه می‌شود که قبل از پرواز سعی کند تا سرگرمی ای را برای خود مهیا کند که با تمرکز بر روی آن ،بتواند فکر خود را از پرواز منحرف سازد. مطالعه و تحقیق در خصوص چاله‌های هوایی، مکانیزم پرواز هواپیماها و سابقه خلبان هواپیما نیز می‌تواند تا حد زیادی موجب آرامش فرد شده و اضطراب وی را در این خصوص کاهش دهد.

مونوفوبیا (تنهایی هراسی)

فرد مبتلا به ترس از تنهایی معمولاً هرگز قادر به تنها سفر کردن نیست. این فرد زمانی که تنها بوده و در نقاط ناشناخته قرار بگیرد، دچار ترس و اضطراب شده و کنترل خود را از دست می‌دهد. یکی از راه‌های مقابله با تنهایی هراسی این است که فرد، بلیط سفر خود را به مقصدی بخرد که قبلاً بارها و بارها با خانواده یا دوستان خود به آن سفر کرده است. این شرایط موجب می‌شود تا فرد مبتلا به مونوفوبیا، حس کند که در محیط آشنایی قرار گرفته و می‌تواند به راحتی هر گونه شرایط غیر معمول را کنترل نماید.

 

سفر با دوستان و خانواده یا سفر با تورهای مسافرتی نیز از جمله دیگر راهکارهای موجود برای کنترل مونوفوبیا است. برای این کار تنها کافی است این فرد، برنامه سفر خود را با دوستانش تنظیم نماید و یا بر اساس اوقات فراغتی که دارد از آژانس هاس مسافرتی کمک گرفته و خود را به تجربه یک سفر دسته جمعی دعوت کند. برای این کار تنها کافی است یکی از مقاصدی که به طور معمول به آنها تور برگزار می‌شود را انتخاب کرده و مثلاً به یک تور کیش یا تور استانبول برود.

کلاستروفوبیا ( ترس از تنگنا)

فرد مبتلا به کلاستروفوبیا، قادر به تحمل قرار گرفتن در فضاهای تنگ و بسته نیست و معمولاً در چنین شرایطی دچار تنگی نفس و اضطراب شدید می‌شود. از این رو به طور معمول به این افراد توصیه می‌شود که تا جای ممکن از قرار گرفتن در فضاهای اینچنینی به صورت تنها پرهیز نمایند. مثلاً اگر تنها هستند، بهتر است برای رسیدن به اقامتگاه خود به جای آسانسور هتل از راه پله آن استفاده نمایند و یا اینکه با فردی که به آن اطمینان دارند، سوار آسانسور شوند. این افراد همچنین می‌توانند به جای خرید بلیط اتوبوس و قرار گرفتن در یک محیط کوچک، سفرهای هوایی را امتحان نمایند و یا اگر امکان سفر کردن به مقصد دلخواه خود با کشتی را دارند، از فضای باز موجود در این وسیله نقلیه استفاده کرده و نوع متفاوتی از سفر را تجربه کنند.


دیگر راه‌های مقابله با هودوفوبیا ( سفر هراسی)

جالب است بدانید به جز مواردی که گفته شد ترس‌های متفاوت دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند در سفر نمود پیدا کرده و برنامه فرد را به هم بزنند. از این رو بهتر است افرادی که به انواع فوبیا مبتلا هستند، قبل از سفر سعی کنند تا با شناخت بیشتر جسم و بدن خود، راه‌های مقابله با ترسشان را بیابند و تلاش نمایند تا احساسات خود را در این خصوص با دیگران به اشتراک بگذارند. فراموش نکنید که رسانه‌های اجتماعی در این زمینه بسیار کارآمد خواهند بود چرا که به فرد کمک می‌کند تا با تجربه سایرین در خصوص ترس خود، آشنا شود و راه حل‌های جدیدی را برای مواجه با آن بیابد.


زندگی کردن در زمان حال و تلاش برای انتخاب‌های درست نیز می‌تواند تا حد زیادی به درمان هودوفوبیا شما کمک نماید. به همین جهت است که توصیه می‌کنیم مقدمات سفر خود را از سامانه‌های معتبر و مطمئنی همچون قاصدک 24 خریداری نمایید. فراموش نکنید که شما در این سامانه، با خرید آنلاین انواع بیمه مسافرتی می‌توانید خود را در برابر هر نوع حادثه یا شرایط پزشکی بیمه نمایید. برای خرید انواع بلیط سفر و رزرو هتل نیز تنها کافی است از قاصدک 24 کمک بگیرید یا نسخه اندروید اپلیکیشن خرید بلیط سفر این مجموعه را بر روی تلفن همراه خود نصب نمایید.

اقتباس شده از:

https://ghasedak24.com/

https://ghasedak24.com/article/279/مهمترین-نکات-برای-کنترل-سفر-هراسی

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سفر هراسی ترس سفر فوبیا قاصدک24 صراط فرد مبتلا برای کنترل سفر هراسی سفر کردن سفر خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی

قاسمی، با تاکید بر لزوم توجه به پروانه ساخت حشره کش‌ها در هنگام خرید، گفت: استعلام مجوزهای بهداشتی حشره کش‌ها از طریق زیرسامانه‌های سازمان غذا و دارو امکان پذیر است.

وی اظهار کرد: به منظور اطمینان از اصالت حشره کش‌ها و جلوگیری از خطرات ناشی از مصرف محصولات تقلبی، مصرف کننده ها حتماً باید موقع خرید به پروانه ساخت بهداشتی درج شده روی آن توجه کنند.

قاسمی با تاکید بر لزوم توجه به نحوه نگهداری و مصرف حشره کش‌ها، اظهار کرد: حتماً هنگام خرید علاوه بر پروانه ساخت باید به مندرجات روی محصول در مورد نحوه نگهداری و مصرف توجه شده و همواره دور از دسترس کودکان، نور، حرارت، رطوبت، مواد غذایی و مواد شوینده نگهداری شود.

کارشناس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: حشره کش‌های خانگی به صورت پودر و اسپری هستند که در هنگام مصرف حتماً باید از دستکش، ماسک و عینک استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: در صورت بروز حساسیت پس از مصرف حشره کش‌ها فرد باید به سرعت به همراه محصول یا برچسب اطلاعات آن به مراکز درمانی مراجعه کند تا کادر درمان بر اساس اطلاعات فرآورده اقدامات درمانی متناسب را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • پنج شنبه سیاه فرودگاه‌های فرانسه
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه
  • سفارت ایران در پاریس فرد مهاجم را بخشید | این هموطن ایرانی تحت القائات فضای ایران هراسی بود
  • سنگدوینی: جنگ‌هراسی بر اقتصاد ایران بی‌تاثیر است
  • حمله روزنامه دولت به کریمی قدوسی: همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • اشاعه ایران‌هراسی یا تبلیغ بازدارندگی؟