Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان گفت: بر اساس مذاکرات صورت گرفته باید کارخانجات استان نیز همچون ادارات و شرکت های دولتی، نسبت به نوبت کاری و ایجاد شیفت های کاری با یک سوم نیروهای خود اقدام کنند.

آرش فرزام صفت امروز در کارگروه تولید، توزیع و نظارت ستاد مدیریت و مبارزه با کرونای استان که با حضور شماری از مدیران کل و نمایندگان دستگاه های نظارتی برگزار شد؛ اظهار کرد: با توجه به اعلام آمادگی برخی واحدها جهت تغییر خط تولید و دریافت مجوزهای لازم، مقرر شد صدور مجوزهای مورد نیاز تولید محصولات ضدعفونی کننده و ماسک، پس از انجام بازدید مشترک توسط سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی استان ظرف ۴۸ساعت آینده صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجوز مربوطه منوط به توزیع تولیدات تا سقف ۸۰ درصد کل تولید در استان گیلان است، تصریح کرد: باید میزان تولید هر یک از شرکت های تولید کننده مواد ضد عفونی و ماسک بر اساس ظرفیت واقعی آنها از سوی سازمان صمت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی ۴۸ساعت آینده مشخص و به کارگروه اعلام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان خاطرنشان کرد: انجام امور نظارتی مربوط به ساماندهی پخش مواد شوینده و ماسک نیز با حضور نمایندگان سازمان صمت و ادارات اطلاعات و تعزیرات حکومتی استان صورت می گیرد.

فرزام صفت تصریح کرد: بر اساس مذاکرات صورت گرفته در نشست امروز، از سوی شورای هماهنگی بانک های گیلان به تمامی بانک های استان اعم از دولتی و خصوصی ابلاغ می شود تسهیلات سرمایه در گردش سررسید شده شرکت های تولید کننده مواد ضد عفونی و ماسک، برای یک دوره تمدید شود و نیز در خصوص تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی فعال استان در زمینه محصولات بهداشتی، نهایت همکاری با حداقل تشریفات اداری انجام گیرد.

وی به ابلاغ شورای هماهنگی بانک ها به تمامی بانک های استان اعم از دولتی و خصوصی در جهت لغو صدور هرگونه اخطاریه به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی تا پایان فروردین ماه ۹۹ اشاره و تاکید کرد: اصناف، تعزیرات حکومتی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی باید واحدهای فاقد استانداردهای بهداشتی به ویژه نانوایی ها و همچنین واحدهای عرضه میوه و سبزیجات که گرانفروشی آنها محرز شده را در اسرع وقت پلمپ نمایند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان افزود: بر اساس مذاکرات صورت گرفته باید کارخانجات استان نیز همچون ادارات و شرکت های دولتی، نسبت به نوبت کاری و ایجاد شیفت های کاری با یک سوم نیروهای خود اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کروناویروس بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • نرخ دلار و یورو در مرکز مبادله ارز
  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • قیمت دلار چقدر شد؟ / نرخ روز ارزهای مبادله‌ای
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید