Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@18:06:39 GMT

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۰۴۱۴

رفع موهای زائد یکی از روش های معمول برای دستیابی به زیبایی و جذابیت است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، درحال حاضر بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای کمک به رفع موهای زائد در دسترس متقاضیان قرار گرفته است. ابداع بهترین دستگاه لیزر موهای زائد سبب شده تا افراد استفاده از روش های قدیمی مثل اپیلاسیون، تیغ های بهداشتی، پمادها، کرم های موبر و غیره را کنار بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکنیک انقلابی و نوین لیزر یک گزینه طلایی برای حذف دائمی موهای زائد به شمار می رود و شما را برای همیشه از شر موهای زائد خلاص خواهد کرد. دستگاه های لیزر رفع موهای زائد با استفاده از امواج، در پوست گرما تولید می کنند و با غیر فعال کردن فولیکول مو، در نهایت رشد مو متوقف می شود. در درمان با لیزر برای رسیدن به نتیجه دلخواه، همواره نوع دستگاه و عملکرد آن با توجه به شرایط متقاضیان مهم است؛ بنابراین بهتر است قبل از استفاده از دستگاه لیزر برای رفع موهای زائد با یک متخصص مجرب مشورت کنید.

 

کاربرد دستگاه های لیزر در رفع موهای زائد

 

امروزه دامنه استفاده از لیزر بسیار گسترده است؛ علاوه برکاربردهای درمانی وزیبایی استفاده از آن درصنعت و ساخت تجهیزات نظامی، بسیار رایج و متداول است. اما برای لیزر موهای زائد معمولا از 4 دستگاه بیشتر استفاده می شود.

دستگاه لیزر الکساندرایت: یکی از پیشرفته ترین دستگاه‌های لیزر است. از شاخصه های مهم این دستگاه، قابل تنظیم بودن طول موج و میزان انرژی آن است. این دستگاه به سیستم خنک کننده ویژه برای جلوگیری از سوزش مجهز است.

دستگاه لیزر دیود: لیزر این دستگاه به طور پالسی است و به دلیل داشتن محدوده وسیع تنظیمات طول پالس و انرژی کاربرد گسترده‌ای دارد. ازاین دستگاه برای پوست‌های تیره هم می توان استفاده می‌شود.

دستگاه لیزر Nd-YAG: یکی از متداول ترین انواع لیزر است که کاربردهای دیگری هم دارد.

دستگاه نوری IPL: از این دستگاه برای برداشتن موهای زائد و همچنین برای جوان سازی پوست و روشن کردن لک‌ها و آثار جوش‌هااستفاده می شود.

دستگاه لیزرالکساندرایت بهترین دستگاه رفع موهای زائد

لیزر “الکساندرایت” یکی از پیشرفته ترین دستگاه‌های لیزر است که در ایران محبوبیت زیادی دارد؛ در واقع “الکساندرایت” مکانیسم لیزر بوده و بر خلاف تصور عموم برند دستگاه نیست. لیزر الکساندریت یکی از سریع‌ترین تکنولوژی‌های لیزر است. این دستگاه برای لیزر مناطق وسیع (مثل کل بدن) مناسب است و اثر زیادی بر روی موهای نازک و رنگ پوست‌های روشن دارد. دستگاه لیزر الکس با طول موج ٧۵۵ نانومتر نوعی لیزر اختصاصی جهت جذب توسط رنگدانه های مو (ملانین)، منحصرأ جهت از بین بردن موهای زائد می باشد. این دستگاه باعمق نفوذ فوق العاده، یکی از سریع ترین و موثرترین روش های رفع موهای زائد است که به جلسات درمانی کم تری نیاز دارد. 

دستگاه های تولید کننده طول موج الکساندرایت بسیارند، این دستگاه ها از ۵-۶ هزار تا ۱۵۰ هزار دلار امریکا قیمت دارند و قطعا کارایی آنها با هم یکسان نیست. در مرکز لیزر سپیدار در سعادت آباد برای رفع موهای زائد از لیزر الکساندرایت واندیگ همرا ه با ایر کولینگ(هوای سرد)  مدل 2018 استفاده می شود. این دستگاه علاوه بر استفاده در رفع موهای زائد، در درمان لک های مادرزادی عروقی، پاک کردن تتو، درمان رگ های عنکبوتی، کک و مک و درمان لکه های پیری، کاربرد دارد.

 

مراقبت های قبل از لیزر برای رفع موهای زائد

 

رعایت یک سری دستورالعمل ها توسط بیمار، قبل از درمان با لیزر برای حصول نتیجه بهتر الزامی است. این دستورالعمل ها عبارتند از:

افرادی که دچار آفتاب سوختگی شده اند یا برنزه کرده اند قبل از درمان با لیزر باید 2 هفته منتظر بمانند.

ناحیه تحت درمان باید عاری از هرنوع آلودگی وتمیز باشد.

از مصرف هرگونه محصولات برنزه کننده به مدت 7 روز قبل از درمان خودداری کنید.

حدود 30 الی 40 دقیقه قبل از درمان از کرم بی حس کننده استفاده کنید.

استفاده از داروهای آلفا هیدروکسی و بتا هیدروکسیل، هیدروکینون، رتینول/رتینوید، تازوراک و دیفرین به مدت 7 روز قبل از درمان ممنوع است.

هرگونه زخم و جراحت غیر عادی، خال گوشتی و یا لک در ناحیه درمان، باید قبل از درمان توسط یک متخصص رفع شود.

از قرار گرفتن در معرض اشعه UV به مدت 7 روز قبل از درمان جلوگیری کنید.

افرادی که آکوتان و یا داروهای مشابه، طی ۶ ماه قبل از درمان استفاده کرده اند، نمی توانند لیزر موهای زائد داشته باشند.

افرادی که مستعد زخمهای سرد هستند، قبل از لیزر از داروهای ضدویروسی مانند والترکس استفاده کنند.

به مدت 3 هفته قبل از درمان از اصلاح کردن، وکس، اپیلاسیون و… پرهیز کنید.

به مدت 7 روز قبل از لیزر مصرف آنتی بیوتیک را قطع کنید، زیرا ممکن است حساسیت به نور را افزایش دهد.

به مدت 2 ساعت قبل و بعد از درمان بیمار نباید هیچ فعالیت فیزیکی که درجه‌ حرارت بدن یا فشارخون را بالا می برد انجام دهد.

اگر شما در ناحیه درمان تزریق بوتاکس یا فیلر داشته اید، برای درمان لیزر باید به مدت 14 روز قبل و بعد از تزریق صبر کنید.

مراقبت های بعد از درمان با لیزر برای رفع موهای زائد

اگر خواهان نتیجه بهتری از درمان خود هستید باید بعد از درمان با لیزر مراقبت هایی ازخود به عمل آورید؛ که اهم آنها به شرح زیر است:

به مدت 24 ساعت بعد از لیزر استفاده از مواد شوینده در محل لیزر استفاده نکنید.

به مدت 24 ساعت از فعالیت بدنی شدید اجتناب کنید.

به مدت 24 ساعت آرایش نکنید.

به مدت 24 ساعت دوش نگیرید.

به مدت 24 ساعت از کرم ضد آفتاب استفاده نکنید.

به مدت 7 روز از قرار گرفتن در معرض اشعه فرابنفش خودداری کنید. 

اگردر ناحیه درمان تاول زدید، آنها را سوراخ نکنید.

برای ناراحتی پس از درمان، تیلنول توصیه می‌شود.

برای کاهش ناراحتی ناشی از گرما از ژل های ترمیم کننده، حوله های خنک، بسته های یخ و یا آلوئه ورا استفاده کنید.

به مدت 2 هفته پس از لیزر یا تا زمانی که بهبودی حاصل شود، از هرگونه درمان لیزری یا روشهای شیمیایی در منطقه تحت درمان اجتناب کنید.

اگر شما عوارض جانبی مانند هیپو یا هایپرپیگمانتاسیون، قرمزی طولانی مدت یا تورم، واکنش هیستامین یا تاول را تجربه کردید، حتماً پزشکتان را در جریان قرار دهید.

به مدت 10 روز از تماس مستقیم با آفتاب بپرهیزید وهر 4 ساعت یک بار از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

به مدت 3 روز پس از لیزر، از کرم “زینک + بتامتازون” برای بدن و کرم “زینک + مومتازون” برای صورت، هر 8 ساعت یک بار استفاده کنید، و از روز چهارم به بعد از کرم ضدآفتاب استفاده کنید.

در طی جلسات درمان به هیچ وجه پوست را برنزه نکنید.

برای جلسه بعدی لیزر صورت، 1 ماه بعد و برای لیزر بدن، 2 ماه بعد مراجعه کنید. مراجعه به موقع شما باعث نتیجه گیری بهتر و عدم افزایش جلسات خواهد بود.

برای خانم های کمتر از 50 سال آزمایش هورمونی وسونوگرافی تخمدان، برای درمان در نواحی صورت، دور سینه، شکم وکشاله ران الزامی است.

 دستگاه لیزر برای پوست های سبزه

در استفاده از لیزر برای رفع موهای زائد امواج لیزر دقیقا جذب رنگ سیاه می شود. به همین دلیل، نواحی ای که سیاه و یا نزدیک سیاه، مثل قهوه ای، هستند انرژی را جذب می کنند و لیزر ناگهان گرم شده و ریشه مو را تخریب می کند. در افرادی که پوستشان ملانین کمتری دارد، احتمال نفوذ لیزر مستقیم به فولیکول مو بیشتر است. در افرادی که پوست تیره تری دارند، کنتراست کمتری بین رنگ پوست و فولیکول مو خواهد بود. برای این افراد باید از انرژی کمتری طی جلسات بیشتر، استفاده کرد. بنابراین رنگ پوست فاکتور مهمی در زدودن موهای زائد با لیزر است. بهترین دستگاه با طول موج الکساندرایت که برای پوستهای تیره مناسب است، دستگاه موتوس ax است و قطعا نتیجه خواهید گرفت.

استفاده از لیزر برای  رفع موهای زائد برای چه کسانی ممنوع است؟

با وجود اثرات چشمگیردستگاه لیزر برای رفع موهای زائد استفاده از آن برای یک سری افراد ممنوع است وعده دیگری نیز طبق شرایطی خاص موقتا از انجام لیزر منع شده اند. درخصوص شرایط لازم برای درمان با لیزر حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید. در زیر به مواردی از منع استفاده از لیزر اشاره شده است:

 

افرادی که در محل مورد نظر، عفونت فعال یا زخم دارند باید تا زمان بهبود عفونت و زخم‌شان صبر کنند. 

افرادی که بیماری‌های عصبی دارند و ممکن است جای لیزرشان را بکنند و دست کاری کنند.

افرادی که به خاطر شغل‌شان مجبورند ساعات طولانی در آفتاب باشند.

خانم هایی که باردار هستند.

اگر در نواحی که قرار است مورد درمان قرار بگیرد، آکنه، آفتاب‌سوختگی و احساس سوزش و درد یا هر‌گونه ناراحتی‌های پوستی وجود داشته باشد لیزر مربوطه انجام نمی‌شود.

افرادی که اخیراً  پیلینگ انجام داده‌اند.

افرادی که از داروهایی مثل داکسی سیکلین، روآکوتان، تتراسیکلین و ماینوسیکلین استفاده می‌کنند، می بایست قبل از لیزر درمانی مصرف این دارو را قطع کنند.

افرادی که از سولاریوم استفاده کرده یاحمام آفتاب گرفته اند.

افرادی که در چند روز گذشته در محلی که قرار است لیزر موی زائد انجام شود، از لیزر دیگری مثل Co2 فرکشنال استفاده کرده‌اند.

 

جلسات مورد نیاز لیزر برای رفع موهای زائد

هیچ گونه پیش بینی و تضمینی در خصوص جلسات مورد نیاز، برای رفع موهای زائد وجود ندارد، متاسفانه تبلیغاتی که در کشور ما با محتوای تضمین صورت می گیرد غیر واقعی است. حتی بالاترین سطوح علمی دنیا نیز از دادن چنین تضمین های غیر واقعی ابا دارند. بر اساس تجربه و اطلاعات پرونده ی بیماران 4 تا 6 جلسه برای لیزر موهای زائد کافی ست. ده درصد افراد به جلسات بیشتر نیاز دارند (برای لیزر موهای زائد آقایان معمولا تعداد جلسات بیشتر خواهد بود) فاصله بین جلسات لیزر موهای زائد برای بدن 2 ماه یک بار و صورت هر1 ماه یک بارمی باشد. اما تعداد جلسات استاندارد برای زدودن موها، 7 جلسه است. معمولا بعد از 4 تا 6 جلسه لیزر هر 6 ماه یک بار (بین 3 تا 4 بار) آن را شارژ می‌کنند؛ به این ترتیب تعداد موها به طور متوسط 85 تا 90 درصد کم می‌شود.

هزینه درمان با دستگاه  لیزر برای رفع موهای زائد

استفاده از دستگاه لیزر برای رفع موی زائد نسبت به سایر روش های رفع موی زائد هزینه بیشتری دارد و با توجه به ناحیه ی تحت درمان و وسعت آن، قیمت ها متفاوت است؛ ولی نتایج مثبت وخارق العاده آن ارزش هزینه بیشتر را دارد

استفاده از بهترین دستگاه لیزر برای رفع موهای زائد در مرکز لیزر سپیدار

زدودن موهای زائد با استفاده از دستگاه لیزر یکی از ایمن‌ترین، موثرترین و کارآمدترین روش‌های حذف موهای زائد است و شما را برای همیشه از شر موهای زائد خلاص می کند. البته دست یابی به نتایج درخشان و فوق العاده لیزر، فقط با مراجعه به کلینیکی معتبر، مجهز و مدرن امکان پذیر است. پزشکان و متخصصان مجرب مرکز لیزر سپیدار با سال ها خدمات شایسته واستفاده از پیشرفته ترین دستگاه های لیزر آماده ارائه بهترین خدمات، به مراجعین محترم هستند؛ در ضمن مشاوران کلینیک سپیدار آماده هستند تا شما را در انتخاب یک برنامه درمانی با لیزر، منطبق با نیازهای شما یاری کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لیزر موهای زائد استفاده از لیزر بهترین دستگاه درمان با لیزر ترین دستگاه دستگاه ها یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۰۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن

آفتاب‌‌نیوز :

خواب خوب شبانه مهم است؛ زیرا اجازه می‌دهد بدن شما بهترین عملکرد خود را داشته باشد. خواب، منابع انرژی بدنتان را شارژ می‌کند، بنابراین وقتی بیدار می‌شوید احساس خوبی دارید، بهتر می‌توانید تمرکز کنید و احساس انرژی بیشتری می‌کنید. همچنین خواب به مغزتان کمک می‌کند اطلاعات را پردازش کرده و حافظه را تقویت کند. به همین دلیل خواب خوب و باکیفیت شب می‌تواند کمکتان کند چیز‌های مربوط به روزی را که سپری کرده‌اید بهتر به‌خاطر بسپارید. خواب خوب برای سلامت بلندمدت مغز خیلی اهمیت دارد. طی خواب مغز شما سموم و پروتئین‌های آسیب‌دیده را از طریق سیستم لنفاوی به‌خصوصی که به آن سیستم گلیمفاتیک (g-lymphatics) می‌گویند دفع می‌کند. سیستم گلیمفاتیک سیستمی از رگ‌های لنفاوی است که سموم و ضایعات مغز و نخاع را دفع می‌کنند. این سیستم بخشی از سیستم لنفاتیک است که به انتقال مایع لنف و سلول‌های ایمنی در بدن کمک می‌کند. سیستم گلیمفاتیک کمک می‌کند تا پاتوژن‌ها و سموم از مغز و نخاع تخلیه شده و سطح سلول‌های ایمنی در سیستم عصبی مرکزی تنظیم شود.

با وجود اهمیتی که خواب دارد، همیشه هم راحت نیست که خواب خوبی داشته باشیم و ممکن است برای به خواب‌رفتن یا در خواب ماندن یا صبح خیلی زود بیدارشدن به مشکل بربخوریم و طی روز احساس خستگی و سستی کنیم. تقریباً نیمی از افراد بزرگسال گاهی دچار بی‌خوابی می‌شوند و ۱۰ درصد از افراد دچار مشکل مزمن بی‌خوابی هستند.

شاید این سؤال شما هم باشد که در چه وضعیتی بخوابید تا خواب شما بهترین کیفیت را داشته باشد و به سلامتی‌تان کمک کند. در این مطلب به مزایا و معایب هر یک از وضعیت‌های خواب می‌پردازیم: به پشت خوابیدن، روی شکم خوابیدن و به پهلو خوابیدن

به پهلو خوابیدن می‌تواند ریفلاکس را نیز کاهش دهد؛ اما به این شرط که به پهلوی چپ بخوابید. البته به پهلو خوابیدن می‌تواند درد شانه را در سمتی که روی آن می‌خوابید بدتر کند.

به پشت یا روی کمر خوابیدن

به پشت خوابیدن بهترین مدل خوابیدن برای ستون فقرات است. این مدل خوابیدن کمک می‌کند تا ستون فقرات شما تراز مناسبی داشته باشد. اگر دچار آرتریت و درد مفاصل هستید، به پشت خوابیدن کمک می‌کند از فشار وارد بر لگن و زانوهایتان نیز کم شود. به پشت خوابیدن همیشه هم راحت نیست، بنابراین شاید طول بکشد تا به این مدل خوابیدن عادت کنید.

اگر کمردرد یا گرفتگی کمر دارید، چند نکته برای به پشت خوابیدن وجود دارد:. سفتی تشکتان باید مناسب باشد، می‌توانید لایهٔ دیگری از فوم زیر آن بگذارید یا چندلایه از روی تشک کم کنید تا سفت‌تر شود. اگر تشک خوابتان نرم باشد، حمایت کمتری از کمرتان می‌کند و دچار کمردرد خواهید شد.. از بالش یا بالش‌هایی برای زیر سر و گردنتان استفاده کنید تا ستون فقراتتان وضعیتی خنثی داشته باشد. بدین ترتیب تراز ستون فقرات و گردنتان حفظ شده و حمایت خوبی از کمرتان هم می‌شود. شما باید به بالش‌های اضافی زیر سرتان به‌راحتی دسترسی داشته باشید تا طی شب اگر لازم شد بتوانید راحت ارتفاع بالش‌ها را تنظیم کنید.. برای اینکه نواحی که دچار پیچ‌خوردگی عصب‌هاست تحت‌فشار قرار نگیرند، بالش کوچکی بین کتف‌هایتان قرار دهید تا هم فشار از روی نقاط حساس مثل عصب سیاتیک برداشته شود و هم گردش خون مناسبی برقرار باشد.. برای حمایت بهتر از کمر، یک بالش بزرگ زیر زانو‌ها بگذارید.

معایب به پشت خوابیدن:

اگر به پشت بخوابید بیشتر ممکن است خوروپف کنید. برای بعضی از افراد، تغییر عادت خواب از به پشت خوابیدن به روی شکم خوابیدن کافی است تا خوروپف نکنند. همچنین اگر آپنه خواب دارید این مدل خوابیدن برایتان مناسب نیست، چون می‌تواند انسداد راه‌های هوایی را تشدید کند. یک امتیاز دیگر به پشت خوابیدن این است که اگر زیر سرتان را با بالش‌های متعدد بالاتر بیاورید، از علائم ریفلاکستان کاسته خواهد شد.

روی شکم خوابیدن

دوست دارید روی شکم بخوابید؟ خوب است بدانید وقتی روی شکم می‌خوابید بالاتنه‌تان قوس نادرستی به داخل بالش می‌گیرد و در نتیجه کمر و ستون فقراتتان وضعیت درستی نخواهد داشت. به همین دلیل اگر کمردرد یا گردن درد دارید روی شکم خوابیدن مدل درستی نیست. یکی از مزایای روی شکم خوابیدن این است که خوروپف را کمتر می‌کند و اگر آپنه خواب دارید، مدل سالم‌تری برای خواب است. روش شکم خوابیدن برای افرادی که ریفلاکس دارند هم مناسب نیست. اگر نمی‌توانید عادت روی شکم خوابیدن را اصلاح کنید، یک بالش زیر بالاتنه‌تان بگذارید تا ستون فقراتتان وضعیت خنثی‌تری پیدا کند. اگر از بالش استفاده می‌کنید، حتماً بالشی کم‌ارتفاع و پهن باشد. بالش بلند، تراز طبیعی بدنتان را به هم می‌ریزد و باعث قوس نادرست کمر می‌شود. روی شکم خوابیدن باتوجه‌به تحت‌فشار قرارگرفتن صورت روی بالش باعث ایجاد چین‌وچروک روی پوست صورت هم می‌شود.

به پهلو خوابیدن

طبق آمار، شش دهم افراد به پهلو می‌خوابند. یکی از خوبی‌های به پهلو خوابیدن این است که خوروپف را کمتر می‌کند. همان‌طور که گفتیم اگر به پشت بخوابید احتمال خوروپف کردنتان بیشتر است؛ زیرا این مدل خوابیدن اجازه می‌دهد بافت حلق پایین بیفتد و راه هوایی را مسدود کند. اما وقتی به پهلو می‌خوابید، بافت نرم زبان و حلقتان به‌اندازه کافی شُل شده و احتمال انسداد راه‌های هوای خیلی کمتر می‌شود و در نتیجه بهتر می‌توانید تنفس کنید. به پهلو خوابیدن می‌تواند ریفلاکس را نیز کاهش دهد؛ اما به این شرط که به پهلوی چپ بخوابید. البته به پهلو خوابیدن می‌تواند درد شانه را در سمتی که روی آن می‌خوابید بدتر کند. به پهلو خوابیدن مثل روی شکم خوابیدن می‌تواند چین‌وچروک‌ها را در سمتی از صورت که به آن طرف می‌خوابید و صورتتان به بالش سابیده می‌شود افزایش دهد.

در پایان

واقعیت این است که وقتی می‌خوابید بدنتان فقط استراحت نمی‌کند و خیلی کار‌ها انجام می‌دهد. وقتی در خواب هستید، بدنتان سلول‌های آسیب‌دیده را ترمیم می‌کند، با عفونت‌ها می‌جنگد، بافت‌های جدید را رشد می‌دهد و خیلی کار‌های دیگر! بنابراین خواب خوب از خیلی جهات اهمیت دارد. خواب کافی و باکیفیت شما را خوش‌اخلاق‌تر، هشیارتر و متمرکزتر می‌کند. همچنین خواب خوب باعث نشاط و جوان‌سازی می‌شود. از آن طرف، اگر خوب نخوابید دچار مشکلاتی در سلامتی خود خواهید شد، از جمله چاقی، بیماری‌های قلبی و دیابت. نکتهٔ مهم دیگر در مورد خواب اینکه مدل خوابیدنتان هم مطرح است. اگر کمردرد یا ریفلاکس دارید یا خوروپف می‌کنید، بعضی از مدل‌های خوابیدن برای شما مناسب‌ترند. این نکته را یادتان باشد و مدل مناسبی از خوابیدن را برای خود انتخاب کنید.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • ویرجیل فن دایک بهترین هم تیمی‌اش در لیورپول را انتخاب کرد / فیلم
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • بهترین بازی‌های لیگ ایران آبکی از آب درآمد!
  • هری کین یک تنه بیشتر از مهاجمان تاتنهام گل زده است!
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • رکورد مهم عیسی آل‌کثیر در جام‌حذفی
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن