Web Analytics Made Easy - Statcounter

مایک پمپئو عصر دوشنبه در نشست سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (ایپک) افزود:طرح یکجانبه موسوم به معامله قرن، ارادت خود را به صهیونیست‌ها اینگونه نشان داد که "هیچ دولتی به اندازه دولت ترامپ عاشق اسرائیل نیست".

وی با این ادعا که ترامپ، سردار قاسم سلیمانی را که او یکی از بزرگترین تروریست‌های ضد یهودی نامید، از صحنه جهان حذف کرد، ادامه داد دولت قبلی (باراک اوباما) جمله‌ای داشت که بن لادن مرده و ژنرال موتور زنده است، حال باید بگویند که قاسم سلیمانی کشته شده و اسرائیل و ایالات متحده زنده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: بسیار مهم است که کشور‌های خاورمیانه و دنیا می‌بینند که چقدر اسرائیل پایدار است. زمانی که خاورمیانه، اسرائیل را در آغوش بگیرد، آینده آن‌ها هم بهتر خواهد شد. تحت ریاست جمهوری ترامپ، دیگر اسرائیل یک دشمن و یاغی نیست بلکه یک شریک و متحد ما است.

پمپئو با این ادعا که خوشبختی اسرائیل، آینده خوبی را برای خاورمیانه به ارمغان می‌آورد، گفت: در انگلیس و فرانسه تاکید شد که ضدیت با اسرائیل به معنای ضدیت با یهودی است و برخی از کشور‌های آمریکای لاتین هم قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناختند.

وی با اشاره به سفر نتانیاهو به عمان به عنوان یک کشور عربی مسلمان، افزود: امارات%E۲%۸۰%۸C+متحده+%E۲%۸۰%۸C عربی">امارات متحده هم دوبار سرود ملی اسرائیل را در یک مسابقه نواخت. سال گذشته دوستان بحرینی ما اجازه دادند روزنامه نگاران اسرائیلی از آن کشور بازدید کنند.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: محمد بن سلمان ولیعهد سعودی گفت که من فکر می‌کنم فلسطین و اسرائیل حق دارند که اراضی خاص خود را داشته باشند و وقتی معامله قرن رونمایی شد، برخی از سفرای عربی در آنجا بودند.

پمپئو با این ادعا که فکر می‌کنم این داستان‌ها نشان دهنده یک تغییر در میان همسایگان اسرائیل است و هرچه بیشتر از اسرائیل استقبال کنند، منطقه از آینده درخشان تری بهره‌مند خواهد شد، جمهوری اسلامی ایران را دولت حامی شماره یک تروریسم نامید که از اسرائیل متنفر است.

وی که تلاش داشت در این سخنرانی ضدیت با اسرائیل را به معنای ضدیت با یهود معرفی کند و بدون توجه به تعداد زیاد مخالفت یهودیان آمریکا با اجلاس ایپک و همچنین رژیم صهیونیستی، ادامه داد حکومت ایران از از طریق کتاب درسی، تبلیغات دولتی و اعلامیه مسموم کننده‌ای که رهبران ایرانی می‌گویند، تنفر از یهودیت را ایجاد می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا بدون اینکه اطلاعی از همزیستی مسالمت آمیز یهودیان در ایران داشته باشد و بداند که در قانون اساسی جمهوری اسلامی، یهودیت یک دین به رسمیت شناخته شده است، اظهار کرد: مردم شریف ایران از یهودیان متنفر نیستند این دولت جمهوری اسلامی است که بدون ترحم این موضع را پیشه کرده است.

پمپئو در توجیه خروج یکجانبه آمریکا از برجام هم گفت: گفت: به همین دلیل رئیس جمهوری ترامپ گفت: تا زمانی که ما در مصدر کار باشیم ایران به سلاح اتمی دست نخواهد یافت.

وی با طرح این سوال که دیگر چه کسانی به اسرائیل احترام نمی‌گذارند، افزود: این افراد در کنگره آمریکا حضور دارند، در ماه نوامبر نامه‌ای از ۱۰۶ عضو کنگره دریافت کردم که از انتقال سفارتخانه ما به قدس انتقاد کردند.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: آن‌ها می‌گفتند این اقدام، چشم انداز صلح را از بین می‌برد و امنیت اسرائیل و صلح را به خطر می‌اندازد، این‌ها حقیقت را نشناخته اند.

پمپئو مدعی شد:حقیقت، کاری است که دولت ما انجام داده است. آسیب متوجه اسرائیل و منطقه، نفی این است که قدس پایتخت اسرائیل باشد. نفی آن است که بعد از صحبت‌های محمود عباس، دفتر آن‌ها نباید در واشنگتن بسته می‌شد، نفی این است که تروریسم فلسیطینی مانع اصلی در برابر دستیابی به صلح بوده است.

وزیر خارجه آمریکا برخلاف قطعنامه‌های مکرر شورای امنیت سازمان ملل در غیرقانونی دانستن شهرک سازی رژیم صهیونیستی در مناطق فلسطینی مطابق با مرز‌های ۱۹۴۷، ادعا کرد نفی شهرک سازی یهودی نشین، یک مساله سایسی است.

پمپئو با انتقاد از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و کمیسر عالی این شورا که فهرست شرکت‌های آمریکایی همکار با رژیم صهیونیستی در ساخت شهرک‌های غیرقانونی، گفت: این اقدام برای مشروعیت زدایی از اسرائیل بوده است.

وی در تعریفی تحریف شده از ماهیت شورای حقوق بشر و با چشم پوشی کامل از جنایات این رژیم علیه مردم بی گناه فلسطین، گفت: شورای حقوق بشر برای این ایجاد شد که مطمئن شوند یهودی ستیزی در کار نباشد در حالی که الان به نهادی ضد یهود تبدیل شده است.

وزیر خارجه آمریکا افزود: وقتی ترامپ خواست از این شورای بین المللی خارج شویم به خاطر این بود که به منشور اصلی حقوق بشری خود پشت کرده است.

پمپئو با تهدید کسانی که برای تضعیف اسرائیل اقدام کنند، گفت: ما کارزار فشار حداکثری را علیه ایارن اعمال کردیم و کشور‌ها را در نیم کره غربی بسیج کردیم تا حزب الله را یک سازمان تروریستی بدانند، برای شرکت هوایی ماهان ایر که جنگجویان وتسلیحاتش را درمنطقه حمل می‌کرد تا برای اسرائیل ایجاد خطر کند، ممنوعیت ایجاد کردیم.

وی با ابراز اینکه حتی در مخالفت با سیاست‌های پیشین آمریکا در مساله شهرک سازی رژیم صهیونیستی، هم پای باراک اوباما در میان است، گفت: برداشت باراک اوباما درباره مناطق اشغالی کارایی نداشت، ما همه آن‌ها را رد کردیم.

وزیر خارجه آمریکا، اشغالگری صهیونیستی را مانعی برای صلح ندانست و در اظهاراتی قلدرمآبانه، تهدید کرد شورای حقوق بشر قدرت آن را ندارد که برای شرکت‌های ما تعیین تکلیف کند.

پمپئو خطاب به شرکت‌هایی در اشغال سرزمین فلسطینیان نقش دارند، گفت: مرعوب نشوید و به کار خود ادامه دهید. ما علیه تمام تهدید‌هایی که متوجه اعضای بازرگانی ما شود، اقدام لازم را انجام خواهیم داد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مایک پمپئو سردار سلیمانی ترور سردار سلیمانی مناقشه ایران و آمریکا پارسی خبر وزیر خارجه آمریکا رژیم صهیونیستی شورای حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رهبر مخالفان نتانیاهو با وزیز خارجه امارات

به گزارش صدا ی ایران از فارس، یک روز پس از سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی و دیدار او با سران اسرائیل، رهبر اپوزیسیون این رژیم به امارات سفر کرد. دفتر لاپید با انتشار یک بیانیه اعلام کرد که رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در «یک سفر دیپلماتیک» به ابوظبی با وزیر خارجه امارات شیخ عبدالله بن زاید دیدار کرد.

طبق این روایت، دیدار در خانه وزیر خارجه امارات انجام شد و آنها درباره «تلاش‌های جاری برای دستیابی به توافق برای آزادی گروگان‌ها و این موضوع که غزه پس از پایان جنگ چگونه خواهد بود»، بحث کردند.

دفتر نخست‌وزیر سابق اسرائیل در این دیدار بر «نیاز فوری برای آزادی گروگان‌ها» تاکید کرد و به وزیر خارجه امارات گفت که «هر کشوری در منطقه می‌تواند بر این توافق تأثیر بگذارد».

لاپید افزود: «اسرائیل این منفعت را دارد که به همراه امارات متحده عربی و کشور‌های عربی میانه رو، همکاری سیاسی و اقتصادی ایجاد کند که بتواند راه‌‎حل‌هایی برای مشکلات جهانی ارائه دهد و با انواع تهدیدات منطقه‌ای مقابله کند».

دیگر خبرها

  • انتقاد وزیر خارجه اسرائیل از رئیس‌جمهور کلمبیا
  • دیدار رهبر مخالفان نتانیاهو با وزیز خارجه امارات
  • بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • دیدار رهبر اپوزیسیون اسرائیل با وزیر خارجه امارات
  • حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • بلینکن: حماس مقصر عدم حصول آتش‌بس است
  • مقام ارشد حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • وزیر خارجه فرانسه در مصر: از اسرائیل می‌خواهیم به رفح حمله نکند
  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • وزیر خارجه آمریکا وارد اسرائیل شد