Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه گفت: محصول اپلیکیشن «اکسپتنس» طرح و ایده عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر واحد قروه مستقر در مرکز رشد این دانشگاه به مرحله تجاری‌سازی رسیده است.

محسن جواهری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره وضعیت فعالیت‌های حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه اظهار کرد: «به‌رغم فعالیت‌هایی که اکنون در حال انجام است، چند سال اخیر، فعالیت استادان و اعضای هیئت علمی در حوزه پژوهش کم شده و مانند گذشته به این امر نمی‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی درباره دلیل کاهش فعالیت استادان در حوزه پژوهش عنوان کرد: «دلیل این موضوع هم این است که آخرین بخشنامه‌ سازمان مرکزی دانشگاه مقداری شرایط را سخت کرد و پذیرش تشویقی را منوط به این کرد که همه مقالات باید در حد ISIWS یا اینکه علمی پژوهشی وزارتین باشند و این یکی از دلایلی بود که سبب شد انگیزه همکاران برای اجرای طرح‌های پژوهشی کمتر شود.»

رئیس اداره پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه قروه اضافه کرد: «اگر خروجی و مؤلفه طرح‌ها را فقط بر مبنای ارائه ISIWS نگذارند و حداقل یک گرید پایین‌تر مانند ISI را هم قبول کنند، استقبال خیلی بیشتر خواهد شد، کما اینکه در سنوات گذشته هم اینگونه بود.»

جواهری ادامه داد: «آخرین بخشنامه سال 95 شرایط را مقداری سخت کرد و باعث شد که استقبال کم شود. الان پذیرش مقالات علمی پژوهشی واقعاً کار سختی است، اگر وضعیت ساماندهی شود و مانند قبل ISI را هم قبول می‌کردند، برگردیم، یقین دارم که استقبال خیلی بیشتر برای طرح‌های پژوهشی می‌شود.»

وی درباره محصولات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه گفت: «طرحی به نام «اکسپتنس» (کاربرد در برگزاری آزمون‌های EPT) داریم که البته نمی‌توان آن را دانش‌بنیان نامید؛ اما ایده‌ آن در مرکز رشد این واحد دانشگاهی شکل گرفته و اپلیکیشنی است که فریبرز احمدی عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر واحد قروه طراحی کرده و در قالب مرکز پژوهش هم فعالیت می‌کند. این محصول تقریباً به مرحله تجاری‌سازی رسیده؛ اما هنوز نهایی نشده است.»

رئیس اداره پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه ادامه داد: «قراردادی با طراح این ایده بسته‌ایم و همه کارهای آن انجام شده است؛ اگر تجاری‌سازی آن به‌صورت کامل انجام شود، می‌تواند در درآمدهای غیرشهریه‌ای، دانشگاه را کمک کند.»

جواهری درباره مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه به آنا گفت: «مقطع تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی فقط در مقطع کارشناسی ارشد و در دو رشته بوده و از ایجاد آن سه سال می‌گذرد و سابقه زیادی ندارد با این‌حال همکاران گروه مدیریت با توجه به اینکه دو گرایش ارشد مدیریت در این واحد دانشگاهی است، تصمیم گرفتند  مجله‌ای را با همان گرید علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی کنند و با توسعه آن، مجوز علمی پژوهشی وزارتین را هم بگیرند.»

اجرای طرح‌های برون‌دانشگاهی در اولویت است

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ فعالیتی در زمینه راه‌اندازی مدارس مهارتی نداشته‌ایم درباره طرح‌های برون دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه مطرح کرد: «اجرای طرح‌های برون‌دانشگاهی در اولویت است. مرتب به استادان اطلاع‌رسانی کرده و حداکثر تلاش خود را می‌کنیم که استادان از اجرای طرح‌های برون‌دانشگاهی استقبال کنند یا اینکه بتوانند ایده‌های خوبی را به مرکز رشد واحد بیاورند و این ایده‌ها به نتیجه برسانند.» 

رئیس اداره پژوهش واحد قروه اضافه کرد: «سازمان مرکزی هم درباره طرح‌های برون‌دانشگاهی خیلی تأکید و مرتب اعضای هیئت علمی را به انجام طرح‌های برون‌دانشگاهی تشویق می‌کنند.»

جواهری خاطرنشان کرد: «در بحث ارائه مقالات استادان و ایجاد انگیزه در آنها و حتی اجرای طرح‌های درون‌دانشگاهی هم تلاش کرده‌ایم و اگر بخش‌نامه‌ها مقداری سازنده‌تر باشد، بیشتر استقبال خواهند کرد.»

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: طرح های پژوهشی اپلیکیشن محصولات دانش بنیان محسن جواهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه طرح های برون دانشگاهی رئیس اداره پژوهش اجرای طرح علمی پژوهشی تجاری سازی هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۱۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد گفت: آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است.

حامد امیری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیش از شش ماه از حملات وحشیانه، ناجوانمردانه و ضد انسانی رژیم سفاک و اشغالگر قدس به غزه می‌گذرد و ده‌ها هزار انسان بی‌گناه که عموم آن‌ها کودکان، زنان و مردم بی‌دفاع بوده‌اند آماج حملات ویرانگر این رژیم جعلی قرار گرفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: همزمان با این جنایت‌ها موجی از اعتراض گسترده در جهان علیه متجاوزان و جنایتکاران صهیونیست آغاز شده و تمام ابزارها و ظرفیت‌های نظام سلطه از جمله نهادهای حقوقی بین‌الملل و قدرت رسانه‌ای غرب، برای سرپوش گذاشتن بر این جنایت‌ها مورد استفاده قرار گرفته و علی‌رغم همه این تلاش‌ها، صهیونیست‌ها و حامیان آن‌ها در جنگ روایت نیز در برابر موج آزادی‌خواهی شکست خورده و افکار عمومی در جهان اکنون بیش از هر زمان علیه آن‌ها و نظام سلطه بیدار شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد اضافه کرد: امروز عوامل صهیونیستی دیگر نمی‌توانند تظاهر به انسان‌دوستی کنند و افکار عمومی در جهان پی به ماهیت و خوی جنایت‌کار و وحشی صفت این رژیم برده‌اند.

امیری بیان کرد: دانشگاه و نهاد علم در تاریخ همواره آغازگر تحولات سیاسی و اجتماعی بوده و نفی استبداد و آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است که در این موضوع نیز شاهد انفجار و خروش وجدان‌های بیدار جوانان دانشجو علیه جنایت‌های ضد بشری و نسل‌کشی در غزّه بوده‌ایم که این جوشش جوانان نشانگر این بوده که دوران تحریف تاریخ و وارنه نشان دادن حقیقت توسط صهیونیسم با ابزار رسانه و سلطه‌گری به پایان رسیده و این موج بیداری که امروز در دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن هستیم، ارمغان خیزش افکار عمومی ضد جنایت‌های صهیونیسم است.

وی ادامه داد: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا با برخورد، سرکوب و دستگیری گسترده اساتید و دانشجویان توسط مدعیان دروغین دموکراسی و آزادی بیان که نام دموکراسی را یدک می‌کشند، مواجه شده‌اند.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد تصریح کرد: نفوذ جنبش‌های دانشگاهی در آمریکا و اروپا در دفاع از کودکان و مردم مظلوم غزه به‌سرعت در حال گسترش است، اساتید و دانشجویان در این جنبش جهانی دانشگاهی و بشردوستانه در دفاع از کودکان، زنان و مردم مظلوم غزه به میدان آمده‌اند تا عاملان جنایت در غزه را وادار به پایان نسل‌کشی و جنگ در غزه کنند و همچنین این جنبش‌های دانشگاهی خواستار محاکمه و مجازات سران رژیم صهیونیستی هستند.

امیری اظهار کرد: این دانشگاه نیز همگام با سایر دانشگاه‌های کشورمان ضمن اعلام حمایت و همراهی خود از حرکت جنبش دانشگاهی، انسان دوستانه و بشردوستانه اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و سایر کشورهای اروپایی، هرگونه سرکوب خشونت‌آمیز پلیس آمریکا و دیگر کشورها را محکوم کرده و خواستار حمایت جهانی دانشگاهیان از این جنبش دانشگاهی است.

وی خاطرنشان کرد: امید است در پرتو این بیداری جهانی و وجدان‌های پاک، شاهد نابودی رژیم جنایتکار، سفاک و وحشی صفت صهیونیست و رفع ظلم و زورگویی و ستم در جهان و حرکت در مسیر تعالیم و معرفت الهی باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود