Web Analytics Made Easy - Statcounter

 طبق اعلام علی ربیعی، سخنگوی دولت به دلیل آنچه شیوع ویروس کرونا در کشور با خود به همراه داشته و بخش‌های زیادی اعم از اقتصادی را تحت تأثیر خود قرار داده است دولت تصمیم دارد تا سررسید وام‌های فعالان اقتصادی و برخی دیگر از وام‌ها را دو ماه به تعویق بیندازد تا حداقل با این کار آن‌ها فرصت کافی برای پرداخت سررسید وام خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشم رسائی‌فر/

 طبق اعلام علی ربیعی، سخنگوی دولت به دلیل آنچه شیوع ویروس کرونا در کشور با خود به همراه داشته و بخش‌های زیادی اعم از اقتصادی را تحت تأثیر خود قرار داده است دولت تصمیم دارد تا سررسید وام‌های فعالان اقتصادی و برخی دیگر از وام‌ها را دو ماه به تعویق بیندازد تا حداقل با این کار آن‌ها فرصت کافی برای پرداخت سررسید وام خود داشته باشند.

حسن مونسان، دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی در خصوص این موضوع به قدس گفت: با توجه به شرایط خاصی که در حال حاضر با شیوع ویروس کرونا به وجود آمده است و بخش‌های اقتصادی متأثر از این جریان دچار مشکلات شده‌اند چند روز پیش جلسه‌ای به همین منظور با حضور مدیران ارشد استانی برگزار شد که در آن جلسه راهکارهای مورد توجه برای رفع این مشکلات بررسی و قرار شد برای عبور از این شرایط هر آنچه می‌توانیم با بخش اقتصادی همراهی کنیم.

وی در ادامه افزود: امروز (دیروز) آقای ربیعی، سخنگوی دولت موضوع معوق شدن سررسید وام‌های فعالان اقتصادی را تلویحاً اعلام کرد که این موضوع همان طور که عنوان شد در راستای همکاری با این بخش‌ها در شرایط فعلی است.

مونسان همچنین ادامه داد: البته آنچه مشخص است این است که موضوع معوق شدن سررسید وام‌ها هنوز از طرف دولت به بانک مرکزی ابلاغ نشده است به محض اینکه این موضوع به بانک مرکزی ابلاغ شود و بانک مرکزی آن را بخشنامه کند ما نیز آن را اجرایی خواهیم کرد.  

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی همچنین در واکنش به این موضوع که طبق تصمیمی که اتخاذ شده؛ زمان فعالیت بانک‌ها کم شده و باجه‌های عصر نیز تعطیل شده است اما دیده می‌شود بعضاً برخی از باجه‌هایی که مخصوص مطالبات هستند در برخی از بانک‌ها که عمدتاً خصوصی هستند در زمان بعد از ظهر فعالیت دارند عنوان کرد: طبق مصوبه‌ای که در سراسر کشور اعلام شده و اجرایی می‌شود ساعت کاری بانک‌ها محدود شده که این اقدام در راستای سلامتی بیشتر مردم اتخاذ شده و باجه‌های عصر نیز کلاً تعطیل شده است. اما اینکه برخی از بانک‌ها یا مؤسسه‌های غیردولتی و خصوصی باجه‌های بعد از ظهرشان فعال است حتماً این بانک‌ها و مؤسسه‌ها زیرمجموعه شورای هماهنگی بانک‌های استان نیستند و چون زیرمجموعه ما نیستند نمی‌شود آن‌ها را مجاب کرد، با وجود این ما از آن‌ها خواستیم در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.

مونسان با تأکید بر همکاری مردم مبنی بر عدم حضور کمتر در بانک‌ها گفت: همان طور که پیش از این از مردم درخواست کردیم که کمتر به بانک‌ها مراجعه داشته باشند و همه ما را برای فراهم آوردن شرایط سالم برای سلامتی همه هم استانی‌ها کمک کنند باز هم مجدد این درخواست را داریم که برای حفظ سلامتی خود و دیگران تا جای امکان به بانک‌ها مراجعه نکنند و از شرایط الکترونیکی که بانک‌ها برای عملیات‌های بانکی آن‌ها فراهم کرده، استفاده نمایند تا هر چه زودتر شرایط به حالت عادی برگردد و به سلامت مردم آسیبی وارد نشود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وام ها بانکی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۲۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی به مهر گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

کد خبر 6089253 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها