Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: اقدامات متعددی از سوی معاونت های مختلف دانشگاه علوم پزشکی این واحد به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس اتخاذ شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خدابخش افتخاری در گفتگو با راه آرمان؛ در خصوص اقدامات اتخاذ شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در ستاد دانشگاه اقدام به تشکیل کمیته آموزش و اطلاع رسانی عمومی، برگزاری شورای سلامت جنوب استان کرمان با موضوع پیشگیری و آمادگی در مقابله با کرونا ویروس جدید، راه اندازی سایت با آدرس در راستای اطلاع رسانی بیماری کرونا www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

jmu.ac.ir و اطلاع رسانی راه های پیشگیری بیماری کرونا در فضای مجازی و نصب بنر کرده ایم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در رابطه با فعالیت حوزه معاونت بهداشتی این دانشگاه ابراز کرد: برگزاری کمیته درون بخشی با مدیر گروههای معاونت بهداشتی، مکاتبه با مراکز بهداشت و معاونت های دانشگاه و ارسال آخرین دستورالعمل های رسیده، طرح موضوع کرونا ویروس و تاکید بر ایجاد آمادگی در واحدهای بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی از جمله اقدامات انجام شده بوده است.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی شرکت در جلسه ویدئو کنفرانس وزیر محترم بهداشت، تشکیل کمیته تیم واکنش سریع در معاونت بهداشتی با حضور نمایندگان EOC  و معاونت درمان، آموزش و اطلاع رسانی عمومی با مساعدت و همکاری ائمه جمعه و جماعت شهرستان ها، آموزش تخصصی پرسنل اورژانس 115 در خصوص علائم و پیشگیری از بیماری کرونای جدید، آموزش دانش آموزان و دانشجویان از جمله دیگر فعالیت های مد نظر است.

افتخاری توزیع تراکت های آموزشی بهداشت دست و بهداشت تنفسی در مدارس و خانه های بهداشت از جمله فعالیت های دیگر بیان کرد و افزود: فعالیت بیمارستان ها در آموزش پرسنل و اطلاع رسانی عمومی با نصب تراکت های آموزشی در بیمارستان، شرکت کارشناس مسئول آنفلوانزای معاونت بهداشتی  دانشگاه در سمپوزیوم کشوری کرونا ویروس بازدید از تعدادی از پایگاههای دیده ور آنفلوانزا و تاکید بر بیماریابی با حساسیت بیشتر و گزارش موارد مشکوک از دیگر کارهای پیش رو است.

این مقام مسئول اظهار کرد: پیگیری ثبت موارد مبتلا به عفونت های تنفسی حاد درسامانه سندرومیک مشابه قبل و با دقت بیشتر و در صورت شک به موارد کرونا ویروس با توجه به سابقه اپیدمیولوژیک بیمار تهیه نمونه با هماهنگی کارشناس برنامه در معاونت بهداشتی دانشگاه و اطلاع رسانی گسترده در شبکه های مجازی برای گروههای تخصصی و ارسال دستورالعمل های مربوطه، همچنین آموزش و اطلاع رسانی عمومی از این طریق از جمله مورادی است که حوزه معاونت بهداشتی باید پیگیری کند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در خصوص دیگر برنامه های مد نظر معاونت بهداشتی دانشگاه عنوان کرد: مراقبت مسافرین ورودی پرواز ها و اتوبوس ها به جیرفت توسط کارشناس مبارزه با بیماری ها و پزشک، تدوین برنامه عملیاتی مراقبت بیماری کرونا ویروس دانشگاه، بررسی و مراقبت بیماران مشکوک و ارسال نمونه به آزمایشگاه ملی آنفلوانزا و اجرای کمپین آموزش خانه به خانه همزمان با اجرای عملیات تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال از جمله رویکردهای دیگر است که می توان به آن اشاره داشت.

وی در رابطه با فعالیت های حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت متذکر شد: بازرسی ساعتی و لحظه به لحظه معاون درمان دانشگاه از بیمارستان ها و وضعیت آنان، آموزش پزشکان و پرسنل بیمارستان ها  ( در سطوح مختلف ) بر اساس پروتکل ارسالی از وزارت محترم نسبت به جایگاه درمانی و اداری و مکاتبه با بیمارستان ها  و مراکز درمانی سرپایی در حوزه درمان را از جمله اقدامات این واحد بر شمرد.

افتخاری با اشاره به راه اندازی بخش های ایزوله در بیمارستان های امام خمینی(ره) جیرفت و 12 فروردین کهنوج ابراز کرد: جداسازی مراجعین به اورژانس های بیمارستان توسط تریاژ و حساسیت پزشک، مکان یابی مشخص برای مراجعین عفونت های تنفسی با رعایت کامل جوانب، افزایش تخت های ایزوله در بخش های ICU بیمارستان های امام خمینی(ره) و کهنوج از دیگر فعالیت های معاونت درمان بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: تکمیل چک لیست فعالیت های ضروری در برابر بیماری کرونا توسط بیمارستان ها و ثبت در سامانه معاوت درمان وزارت، تشکیل کمیته کنترل عفونت در بیمارستان ها با عنوان کرونا ویروس و اقدامات پیشگیری از آن و تشکیل جلسه های فوری با این عنوان، مشخص نمودن بیمارستان های ریفرال دانشگاه و آماده سازی اتاق های ایزوله و  هماهنگی جهت اعزام تیم بهداشتی به فرودگاه از دیگر رویکردهای معاونت درمان دانشگاه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اطلاع رسانی عمومی معاونت بهداشتی بیمارستان ها بیماری کرونا معاونت درمان کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است