Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سهیلا خسروی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، شمار داوطلبان اهدای خون در سیستان و بلوچستان بیش‌از ۶۰ درصد کاهش یافته است.

وی بیان کرد: با توجه به توصیه‌های بهداشتی به منظور حضور کمتر در اجتماع برای کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا، مراجعه برای اهدای خون نیز به یک سوم میانگین ماه‌های قبل رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: سیستم نوبت دهی اینترنی در این سازمان به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و کاهش ازدحام جمعیت راه‌اندازی شده که امیدواریم تعداد اهدا کنندگان خون افزایش یابد.

وی تصریح کرد: بیمارانی در سیستان و بلوچستان داریم که حیاتشان وابسته به خون است و اگر خون نباشد زندگی آنان به خطر خواهد افتاد.

خسروی اظهار داشت: سه هزار و ۲۰۰ بیمار تلاسمی در سیستان و بلوچستان وجود دارند که هر ۱۵ روز یکبار باید تزریق خون انجام دهند.

وی افزود: بیماری‌های زنان و زایمان، تصادفات و حوادث از دیگر دریافت کنندگان خون هستند که نمی‌توان تزریق خون آنها را به وقت دیگر موکول کرد و باید نیاز آنها مرتفع شود.

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان ادامه داد: سازمان انتقال خون در زمان شیوع ویروس کرونا کاملا مراقبت‌های لازم را از اهدا کنندگان بعمل آورده و جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

وی دارا بودن حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم، نداشتن سابقه رفتار پرخطر، پایین نبودن فشار خون، دارا بودن حداقل ۱۸ سال تمام و حداکثر ۶۰ سال تمام، برخورداری از سلامت کامل و مبتلا نبودن به کم‌خونی را از شرایط لازم برای اهداکنندگان خون عنوان کرد.

به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان در سیستان و بلوچستان با توجه به ثبت نشدن برخی ازدواج‌ها به صورت رسمی و در نتیجه عدم دریافت مشاوره و انجام نشدن آزمایش‌های قبل از ازدواج و همچنین وجود نگرش‌های منفی در زمینه سقط جنین همچنان روند رو به رشد تعداد مبتلایان به بیماری تالاسمی ماژور ادامه دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا سیستان و بلوچستان سازمان انتقال خون پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان سازمان انتقال خون ویروس کرونا سیستان و بلوچستان سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۴۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۱ هزار و ۳۲۰ تن گندم از نیمه دوم فروردین تاکنون از کشاورزان استان به ارزش سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.
حسینی افزود: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین و ۶۰۰ دستگاه دروگر برای برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی شده است و به بهره برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.
وی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل داده اند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان