Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه شمال شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از اجرای تمهیدهای گسترده بهداشتی و عمل به دستورهای پزشکی برای مقابله با انتشار ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران – منطقه شمال، ارسلان رحیمی با تأکید بر اهمیت حفظ آرامش و عمل به دستورهای بهداشت فردی برای مقابله با کروناویروس، گفت: همه ما می‌توانیم با وظیفه‌شناسی، رعایت کامل موازین بهداشتی و پرهیز از اقدام‌های هیجانی از این مشکل با سربلندی و موفقیت عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میزان رعایت نکات بهداشتی و اجرای دستورعمل‌های پزشکی در منطقه شمال را مطلوب ارزیابی کرد و با قدردانی از تلاش همکاران واحدهای مرتبط افزود: تجهیز ورودی‌های حراست منطقه به دستگاه تب‌سنج دیجیتال و اسپری ضدعفونی دست‌ها، به‌کارگیری کارت‌های دیجیتال ثبت ورود و خروج و ممنوعیت ثبت اثر انگشت، ضدعفونی کردن اتاق‌ها، میز کار، صندلی‌ها، دستگیره درها، سرویس‌های بهداشتی، سالن‌ طبقات، تعطیلی موقت همایش‌ها و کلاس‌های آموزش، انتشار پیام‌های آموزشی، توزیع ماسک‌ بهداشتی، تشدید تمهیدها و توجیه کامل کارکنان آبدارخانه‌ها و رستوران‌های مراکز، تعطیلی رستوران مرکز منطقه، استفاده از لیوان و ظروف یکبار مصرف در مراکز، ضدعفونی کردن مهرهای نمازخانه و تبیین روش‌های کنترل ویروس کرونا از جمله مهم‌ترین اقدام‌های منطقه شمال برای مقابله با این بیماری بوده است که همچنان ادامه خواهد داشت.

مدیر منطقه شمال شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: انتشار ویروس کرونا تاکنون هیچ خللی در فرآیند انتقال فرآورده‌های نفتی منطقه شمال ایجاد نکرده و با توکل با خدای متعال و تلاش همگانی از این آزمون سربلند بیرون خواهیم آمد.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال ویروس کرونا برای مقابله منطقه شمال خطوط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۴۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ارسلان رحیمی» امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشست خبری با بیان اینکه سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فرآورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بود، رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: انتقال فرآورده با خط لوله حدود یک میلیارد دلار برای کشور ارزش افزوده دارد، چنانچه اگر بخواهیم ۱۳۷ میلیارد لیتر را با نفتکش انتقال دهیم، نیازمند ۵.۵ میلیون نفتکش هستیم و هر نفتکش هر مسیر رفت و برگشت را ۱۲۰۰ کیلومتر طی می‌کند که مصرف گازوئیل آن‌هم به طور میانگین برابر ۳۸ لیتر در هر صد کیلومتر خواهد بود که اگر بخواهیم با نفتکش نفت و فرآورده‌های نفتی را انتقال دهیم، نیازمند ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل هستیم.

وی گفت: هم اکنون ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت برای انتقال مصرف می‌کنیم؛ بنابراین با این کار ۱.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود که برابر با یک میلیارد دلار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: خط لوله گوره جاسک هدف اصلی‌اش صادراتی بود و این موضوع در اساسنامه آن ذکر شده است. این پروژه مربوط به شرکت ملی نفت بوده و یک انشعاب این خط لوله، نفت خام بندرعباس را تأمین خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: ۳.۸۵۰ میلیارد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده شد. در زمینه جلوگیری از قاچاق و انشعاب از خط لوله نیز دو راهکار استفاده از پهپاد و فیبر نوری را مدنظر داریم.

وی گفت: در سال جدید حدود ۱۰۰۰ کیلومتر به خطوط لوله کشور افزوده خواهد شد که اصلی‌ترین آنها خط لوله ۲۶ اینچی رفسنجان به بندرعباس، خط لوله تبریز به ارومیه و خط لوله ۲۲۸ کیلومتری رفسنجان به یزد و خط لوله نظامیه اهواز به اندیمشک خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • حملات گسترده حزب الله به مواضع رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • سختی کار نفتی‌ها
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟