Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلیمر آریاساسول رتبه نخست حاشیه سود در بین شرکتهای پتروشیمی کشوردر سال ۹۷، پس ازطی فرایندی پیچیده آماده عرضه اولیه در بازار دوم فرابورس ایران شد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، امیرحسین بحرینی مدیرعامل این شرکت با بیان این خبر افزود: سهام آریاساسول ، با توجه به حاشیه سود بالا ، فروش پایدار و وصول کامل مطالبات، تولید حداکثری محصولات جدید با تجهیزات و تکنولوژی روزامد، یکی از جذاب ترین سهام های عرضه شده در تاریخ سازمان بورس اوراق بهادار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به دشواری های فرایند پذیرش شرکت گفت: کار پذیرش این شرکت در بورس با توجه به مالکیت مساوی هر دو سهامدار از پیچیدگی های فراوانی برخوردار بود و به همین دلیل طی سالیان متمادی سهامداران به راهکاری جامع و رضایت بخش برای ورود به بورس نمی رسیدند اما خوشبختانه طی یک فرایند کارشناسی دو ساله و پس از ماه ها کار تخصصی با بررسی پتانسیل ها و بهره گیری از ابزارهای قانونی در قانون تجارت و همچنین مقررات بازار سرمایه ، و البته همکاری سازمان بورس و شرکت فرابورس ایران آریاساسول توانست در انتهای سال آماده عرضه اولیه شود تا  اولین شرکتی باشد که با استفاده از ظرفیت ‘’سهام ممتاز’’ پذیرش و عرضه می گردد.

بحرینی در ادامه ضمن اشاره به عملکرد  درخشان شرکت در حوزه فروش و وصول مطالبات طی سنوات گذشته تاکید کرد که با توجه به فرایندهای شفاف فروش و استقرار نظام جامع کنترلهای داخلی و حاکمیت شرکتی این شرکت در بازگرداندن درآمدهای فروش همواره بطور کامل موفق بوده است. 

وی همچنین با اشاره ظرفیتهای بالای تخصصی شرکت در حوزه تولید و پشتیبانی تولید اذعان داشت کادری مجرب و نیز فرایندهای مدرن پشتیبانی فنی و نگهداری منجر به استمرار تولید پایدار و حداکثری در کلیه واحدهای مجتمع طی سنوات اخیر شده است. 
بحرینی در ادامه با اشاره به موفقیت اخیر شرکت در اجرای پروژه افزایش ظرفیت واحد الفین افزود: پروژه بسیار مهم و ارزشمند افزایش ظرفیت و به روز رسانی تجهیزات و تکنولوژی تولید واحد اتان کراکر مجتمع پس از ۲۵ ماه تلاش مستمر با موفقیت کامل در بهمن ماه سال جاری و دقیقا در مدت زمان پیش بینی شده با موفقیت ۱۰۰ درصدی به انجام رسید و ظرفیت تولید پایدار اتیلن به یک میلیون و یکصد هزار تن در سال افزایش یافت. 
وی همچنین عنوان داشت: دو واحد تولید پلی اتیلن سبک و پلی اتیلن متوسط و سنگین این شرکت نیز با به روز رسانی تجهیزات و رفع برخی گلوگاهها هر کدام به تنهایی با  ظرفیت ۳۷۵ هزار  تن در سال در مدار تولید قرار دارند و توانسته اند طی سالهای اخیر محصولات تخصصی  جدید و با ارزش افزوده بالایی تولید و روانه بازار داخل نمایند.

 بحرینی با اشاره به طرحهای توسعه در دست اجرای شرکت گفت: پروژه احداث یک واحد جدید پلی اتیلن به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن نیز آغاز شده که بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تیرماه سال ۱۴۰۱ به سرویس خواهد آمد  و حدودا ۲۵۰ میلیون دلار  به مجموع درآمدهای شرکت اضافه خواهد نمود.

وی در پاسخ به سوال زمان دقیق عرضه اولیه گفت با همکاری نزدیک با سازمان بورس و شرکت فرابورس ایران در تلاش هستیم این مهم تا پایان سال جاری تحقق یابد.

شرکت پلیمر آریاساسول با سرمایه گذاری مشترک شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت ساسول آفریقای جنوبی به صورت Joint Venture و با سرمایه گذاری بیش از ۲ میلیارد دلار در سال ۱۳۸۷ به بهره برداری رسید. این شرکت هم اکنون با ظرفیت تولید نزدیک به ۲ میلیون تن اتیلن، برشهای سه کربنه و انواع پلی اتیلن سبک، سنگین و متوسط یکی از بزرگترین تولید کنندگان پلیمر در منطقه است که در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۹۷ موفق شد با فروشی بالغ بر ۵۸۰۰ میلیارد تومان به سود خالص ۳۲۰۰ میلیارد تومان دست یابد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: پلیمر آریاساسول عرضه اولیه پلی اتیلن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۵۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟