Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صادقی نیارکی صبح شنبه در جریان بازدید از کارخانه‌های تولیدکننده محلول و ژل ضدعفونی کننده مستقر در شهرک‌های صنعتی بهارستان و اشتهارد در استان البرز، در جمع خبرنگاران گفت: با همراهی حوزه معاونت هماهنگی و نظارت فرهنگی، اجتماعی معاون اول رئیس جمهور و همچنین مدیرکل امور دارو سازمان غذا و داروی کشور این بازدید انجام شده است تا مسائل شرکت‌های تولیدی در این زمینه، حجم تولید و شیفت کاری در این کارخانه‌ها از نزدیک رصد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در خصوص توزیع محلول‌ها و ژل های ضدعفونی کننده واحدهای تولیدی نیز سازمان غذا و دارو و شرکت‌های پخش دارو بر این روند نظارت دارند.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن، تجارت ادامه داد: در راستای تأمین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولید کننده مواد ضدعفونی کننده، سازمان غذا و دارو از طریق صدور حواله‌هایی این مواد اولیه را که عمدتاً الکل است برای این شرکت‌ها فراهم کرده و تحویل آنها می‌دهد.

صادقی نیارکی گفت: بحث صدور حواله برای تحویل مواد اولیه از جمله الکل در این شرکت‌ها که نیاز تولیدشان است توسط سازمان غذا و دارو انجام می‌شود اما در بحث توزیع تولیدات باید محصولات تولیدی به شرکت‌های پخش کننده‌ای که مورد نظر سازمان غذا و دارو است تحویل داده شود و این مورد برای توزیع در استان و ارسال به سایر نقاط کشور اعمال می‌شود.

وی در خصوص اقداماتی که برای رفع مشکلات کارخانه‌های تولیدی مواد ضدعفونی کننده از جمله ژل و محلول مدنظر است، افزود: در این خصوص صادرات الکل را ممنوع کرده ایم، همچنین تعرفه واردات الکل را به پنج درصد کاهش داده ایم تا واردات صورت گرفته و سهم هر واحد تولیدی برای دریافت این مهم مشخص است.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی که در زمینه تولید ژل ضدعفونی کننده دست کار می‌کنند، متولی برای توزیع مواد اولیه به این واحدها طبق نظر سازمان غذا و دارو، انجمن مورد نظر آن تعیین شده است که در ادامه بر روند توزیع تولیدات این واحدهای تولیدی در سطح بازار نیز نظارت خواهد داشت.

صادقی نیارکی در خصوص اقدامات مدنظر قرار داده شده برای متوازن کردن سطح عرضه و تقاضا محلول‌ها و ژل های ضدعفونی کننده در کشور با توجه به شرایطی که تقاضای مردم به این موارد افزایش چشم گیری داشته است، توضیح داد: با تصمیمات اتخاذ شده در این رابطه به دنبال اجرای انضباط در بحث توزیع محلول‌ها و ژل های ضدعفونی کننده در بازار هستیم. وقتی این انضباط در تولید با کنترل ورودی‌ها و خروجی‌ها صورت گیرد به یقین عرضه منظم روزانه در بازار را خواهیم داشت که به کاهش تقاضا منجر خواهد شد.

وی در پایان گفت: به یقین در توزیع موارد ضدعفونی کننده اعم از محلول و ژل با مکانیسمی که در حوزه تأمین مواد اولیه و در ادامه اتصال این مواد اولیه به تولید کننده ها و همچنین توزیع تولیدات در شبکه مشخص مدنظر قرار داده شده است، تقاضای مردمی در خصوص تأمین این مواد بهداشتی مرتفع خواهد شد.

کد خبر 4868896

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو ویروس کرونا ویروس کرونا انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر سیلاب گرگان تعطیلی مدارس قزوین شهرکرد بارش باران شیراز بیرجند سازمان غذا و دارو واحدهای تولید مواد اولیه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۶۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • دستگیری عامل توزیع غیر مجاز دارو در فلاورجان
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی